Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam też meeeega chłopczyca. W gimnazjum chodziłam w szerokim męskim dresie 🙈 później w liceum jakoś zrobiłam się dopiero dziewczyńska i w sumie tak mi zostało do dziś. Chociaż mam tam jeszcze zalążki dresa w sercu gdy odpalam rapsy i wskakuje w dresiki. Legginsów nie uznaję, nawet w ciąży. 😅
    No a młoda chodzi ubrana w róż i kwiatki, bo wygląda w tym turbo rozczulająco, ale to szogun jest. Ona absolutnie niczego się nie boi, żadnych dźwięków, ludzi, no niczego. I na tle znajomych chłopców to niestety ona jest największym rozrabiaką i łobuzem. No zachowuje się jak chłopiec z adhd (od kiedy można to diagnozować? XDD) . Także myślę, że nasz syn nie przebije siostry, a może jedynie próbować jej dorównać 😂 ogólnie chłop będzie miał z nią przesrane od urodzenia

Mabel lubi tę wiadomość

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Iwona88 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mabel i Aszin. Właśnie tak podejrzewałam, że to to ale latałam do łazienki żeby sprawdzić czy nic się nie dzieje😅🙂. Po jakimś czasie przeszło 😊

‹‹ 109 110 111 112 113
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ