Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2027 🌼❤️
Odpowiedz

Marzec 2027 🌼❤️

Oceń ten wątek:
  • Zaqwsx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam aktualnie 90% potrzebnych mi rzeczy i chyba juz w 3 trymestrze zrobie gruntowny porzadek, poukładam na półkach i zobaczę czego jeszcze mi moze brakować

👩98🧔98👶+🐈
    3x inseminacje
    4x IVF
    12 transferowanych zarodków
    K ur 5.01.2025 (40+0)56cm 3770g ❤️

event.png

Transfer 18.06.2026r.

preg.png
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tygodniu umawiacie połówkowe?

Ja narazie mam od siostry torbę ciuszków i innych pierdółek. Trzyma dla mnie jeszcze dostawkę i parę innych rzeczy, myślę że niedługo wezmę od niej. Ale też właśnie planuje kupić komodę i chyba zrobię to po połówkowych.
    Ogólnie jakoś nie jesteśmy zorganizowani w tym xd jakby ciągle czekamy na „odpowiedni moment” 🫣
    A chciałabym już wszystko zacząć szykować

▪️ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐝 𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐫.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    AMH 7,17/PCO metaboliczny/Póżne owu/Hashimoto/Hipoglikemia/Stan zapalny endometrium - leczenie
    𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
    02.26 -> 4❄️❄️❄️❄️
    03.26 FET🍍-> 💔
    04.26 FET 🍍-> 💔

• KIR AA - brak kirów implantacyjnych ❌
    • Trombofilia ✅ Białko S i C ✅
    🧸✨NATURALNY CUD ✨🧸
    10.07 ⏸️
    11dpo - 56 -> 14dpo - 269 -> 16dpo - 640 (accofil 💉)
    03.08 (7+0) CRL 0,95cm z bijącym ❤️
    20.08 (9+3) CRL 2,74cm
    07.09 (12+0) I prenatalne ✅ CRL 5,70cm

preg.png
‹‹ 110 111 112 113 114
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ