🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamka92 wrote:Mam to samo poprzedniej nocy 2.5h nie spalam a jak już zasne to i tak się budzę co chwile...13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo wrote:A tak od kiedy macie dziewczyny? Bo ja mam wrażenie, że mogłabym spać i spać bez końca 🤦♀️
@Anulas ja tez zaczne robic jakies zakupy, bo chyba w niedziele sie przeprowadzimy w koncu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 21:40
Anulas lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Martynkowo ja do dzisiaj śpię i śpię. Ale ja już tak mam. Lubię pospać. No chyba że mam co robić to jestem pochłonięta tą czynnością 👍 u mnie ostatnio dobra passa, wszystko udaje mi się załatwić a nawet jutro skończą mi szafę pod zabudowę (od września) i w końcu włożę ubranka 🤣 po za tym byłam na ktg i nagle cisza, nic się nie dzieje. Ja cały czas coś robię nakucalam się tyle że czuje się rozgimnastykowana i lepiej niż dwa tygodnie temu. Może to znak lepszego samopoczucia przed porodem 🤔 z tej radości ze wszystko będzie zapięte na ostatni guzik to chyba poprzytulam sie z moim 😂
Anulas lubi tę wiadomość
-
Martynkowo wrote:A tak od kiedy macie dziewczyny? Bo ja mam wrażenie, że mogłabym spać i spać bez końca 🤦♀️
Tez jakoś od 3 trymestru, calkiem nie dawno do tej pory spalam jak miś czasami zdarzały się pobudki ale mam synka 4l i lubie do niego zajrzeć w nocy alw od razu zasypiałam a teraz... dzis 5.00 juz nie śpię.. -
Dziewczyny, a miewacie czasem takie jakby bóle miesiączkowe ? Biorę nospe na to, ale czytałam, ze to może się macica roziciagac ?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyMartynkowo ogólnie są takie kłóciła, ciągnięcia , uczucie twardnienia rozpychania . Ale jeśli to trwa krótko i nic się nie nasila jest normalne. W końcu wszystko się tam musi poprzesuwać w środku ustąpić miejsca dla dziecka . A jeszcze jak się zacznie rozpychać po swojemu i dostaniesz kopniaka w pęcherz albo pod żebro 🥴
-
Martynkowo wrote:Dziewczyny, a miewacie czasem takie jakby bóle miesiączkowe ? Biorę nospe na to, ale czytałam, ze to może się macica roziciagac ?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Obstawiam, że już po!! @Glonojadek a Ty grzecznie czekasz na akcję? Czy masz jakis termin maksymalny wyznaczony przez lekarza?
Od ostatniej wizyty mam robić wszystko żeby zacząć rodzić, wydaje mi się że brzuch się obniżył i przez duże chyba odchodzi mi po kawałku czop, ale mogę się mylić. Kolejną wizytę mam 27.11 i zobaczymy co się dzieje. No chyba że nie dotrwam do wizyty hehe. Na prawdę chcę zacząć sama rodzić, nie uśmiecha mi się planowane przyjęcie i boję się żeby mnie jakaś kwarantanna nie zachaczyła.
antonna wrote:Zdarzylo mi sie kilka razy. Nic sie potem nie dzialo. Szłam spac i rano juz bylo ok.
Miałam podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 11:15
-
Martynkowo wrote:Dziewczyny, a miewacie czasem takie jakby bóle miesiączkowe ? Biorę nospe na to, ale czytałam, ze to może się macica roziciagac ?
Tak, dokładnie takie mam i czytałam że to może być właśnie rozciąganie, czy coś takiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 11:31
-
Hej! Dziewczyny przepraszam że odbiegam od tematu, ale znacie może kogoś BARDZO DOBREGO kto wykonuje echo serduszka płodu? Nie mogę nic znaleźć. Natknęłam się na panią doktor w Łodzi i chyba Kraków. Ale może Poznań?
-
nick nieaktualnybondzik007 wrote:Hej! Dziewczyny przepraszam że odbiegam od tematu, ale znacie może kogoś BARDZO DOBREGO kto wykonuje echo serduszka płodu? Nie mogę nic znaleźć. Natknęłam się na panią doktor w Łodzi i chyba Kraków. Ale może Poznań?
Profesor Pietryga z PolnejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 19:00
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z KTG? Dopiero sobie uświadomiłam, że dr żadnego mi nie wyznaczyla a wizytę u niej mam dopiero w 37 tc🤔🤔🤔 ona jest dość mocno przekonana, że będzie cc ale czy to znaczy, że mi nie potrzebne to KTG 🤔🤔🤔 Kurde nie zapytałam 😡
Kolejna kwestia w ktorym tygodniu bierze się GBS?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 19:01
-
kinga25 wrote:Profesor Pietryga z Polnej
Dziękuję byłaś u niego?