🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie znam. Ja mam ciagle rokmine do kogo sie przeniesc 🙈 odradzono mi Kujawe, bo ponoc czesto znika jak przyjdzie co dl czego 😑 To chyba Jachowski mi zostaje 🙈 ale on z kolei nie bywa tak czesto w szpitalu. Najczesciej bywa Czerniak, ale ma kilka negatywnych opinii i juz nie wiem co mam robic 🤷♀️👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Ja niestety nie znam. Ja mam ciagle rokmine do kogo sie przeniesc 🙈 odradzono mi Kujawe, bo ponoc czesto znika jak przyjdzie co dl czego 😑 To chyba Jachowski mi zostaje 🙈 ale on z kolei nie bywa tak czesto w szpitalu. Najczesciej bywa Czerniak, ale ma kilka negatywnych opinii i juz nie wiem co mam robic 🤷♀️
Znajoma prowadziła ciążę u dr Olejniczaka, a dlaczego chcesz lekarza co jest często w szpitalu?, mojego też nie ma codziennie ale jak coś to dzwonił na oddział, izbę przyjęć, że będę i ogólnie wszystko wiedzieli. -
Bo mógłby odebrać porod a jak kolezanka zaczela rodzic to dr Olejniczak zadbal o nia w szpitalu? Interesowal sie? Zadzwonil do szpitala i powiedzial co z nia maja robic? Ja sie boje, ze jak lekarza nie bedzie to i tak inny bedzie decydowac, a ja sie boje drugiego CC.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja niestety nie znam. Ja mam ciagle rokmine do kogo sie przeniesc 🙈 odradzono mi Kujawe, bo ponoc czesto znika jak przyjdzie co dl czego 😑 To chyba Jachowski mi zostaje 🙈 ale on z kolei nie bywa tak czesto w szpitalu. Najczesciej bywa Czerniak, ale ma kilka negatywnych opinii i juz nie wiem co mam robic 🤷♀️
Wiem że nic nie wiem 🥺 -
nick nieaktualnyantonna wrote:Bo mógłby odebrać porod a jak kolezanka zaczela rodzic to dr Olejniczak zadbal o nia w szpitalu? Interesowal sie? Zadzwonil do szpitala i powiedzial co z nia maja robic? Ja sie boje, ze jak lekarza nie bedzie to i tak inny bedzie decydowac, a ja sie boje drugiego CC.
Kolezanka miała ekres poród, więc tutaj nie jest w stanie doradzić,po wysłała SMS że urodziła. Ja akurat miałam CC i było planowe bo wiedzielismy, że przy tej pepowinowego będzie, więc miałam ustawiony dzień pod dyżur doktora , ale myślę że zawsze lekarz może się skontaktować z kolegą dyżurnym w razie w, bynajmniej ja mam takie doświadczenia. To ciężki masz wybór 🙈 -
Mamuśka88 wrote:Kolezanka miała ekres poród, więc tutaj nie jest w stanie doradzić,po wysłała SMS że urodziła. Ja akurat miałam CC i było planowe bo wiedzielismy, że przy tej pepowinowego będzie, więc miałam ustawiony dzień pod dyżur doktora , ale myślę że zawsze lekarz może się skontaktować z kolegą dyżurnym w razie w, bynajmniej ja mam takie doświadczenia. To ciężki masz wybór 🙈
Niestety wydaje mi się że czesto ci lekarze to wcale nie tacy kumple. Żaden nie lubi jak mu inny cos sugeruje. -
nick nieaktualnyAnulas wrote:Niestety wydaje mi się że czesto ci lekarze to wcale nie tacy kumple. Żaden nie lubi jak mu inny cos sugeruje.
Ja piszę ze swojej perspektyw😏mi nie chodzi o wtrącanie się, tylko zwykła komunikację między lekarzami jak coś się dzieje a prowadzącego nie ma w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 21:34
Anulas lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie chcecie sobie suwaczków zrobić? 😁
Czy jak zmieniałyście lekarza to czy po prostu nie umówiłyście się już na wizytę, czy na wizycie mówiłyście, że to będzie ostatnia, bo zmieniacie lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 09:10
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Cześć dziewczyny, to i ja się dołączę, aczkolwiek musimy poczekac, zanim przystąpimy do kolejnego transferu, co do lekarza i prowadzenia ciąży, też planuje wrocic do lekarza który pracuje w szpitalu.
antonna lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Ja rodziłam w Raszei i podczas porodu miałam genialną położną, czułam się zaopiekowana i doinformowanym o wszystkim. Że bez sensu byłoby opłacać dodatkowa położnà.
Gorzej już było na sali po porodzie, ale dlatego, ze położnych jest za mało w porównaniu do pacjentek... i tez zależało jaka była zmiana... ale tak pewnie jest w każdym szpitalu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 18:37
-
nick nieaktualnyUdało mi się kupić igły 0,3 (w aptece wielkopolskiej przy kauflandzie, Pani mówiła ze domawiaja bo dużo osob kupuje) , ale chyba coś mi idzie nie tak z tymi zastrzykami 🤦🏻♀️ Przelewam całość do strzykawki ale po wstrzyknięciu w strzykawce zostaje płyn ok 0,5/1ml którego już się nie da „docisnąć” . Zdażyło Wam się tak?
-
Ale_ks wrote:Udało mi się kupić igły 0,3 (w aptece wielkopolskiej przy kauflandzie, Pani mówiła ze domawiaja bo dużo osob kupuje) , ale chyba coś mi idzie nie tak z tymi zastrzykami 🤦🏻♀️ Przelewam całość do strzykawki ale po wstrzyknięciu w strzykawce zostaje płyn ok 0,5/1ml którego już się nie da „docisnąć” . Zdażyło Wam się tak?
W sensie zostaje Ci ten płyn w ampułkostrzykawce od Clexane czy w tej nowej strzykawce?👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyantonna wrote:A czemu musicie czekac?
Ja sie umowilam na spotkanie z polozna z Polnej. Tylko tam mozna kogos wynajac, wiec moze jednak Polna 🙈
Ja powiedziałam dr K.
Co do położnej, są 3 na kontrakcie, koleżanka rodziła z AG.OLe..,mowila, że boska kobieta, pierwszy poród miała koszmarny i dlatego wzięła prywatna położna, aczkolwiek jej lekarz też miał dyżur,ale jednak Ona była z nią cały czas.antonna lubi tę wiadomość
-
Hej, miałam wczoraj wizytę. Postanowiłam, że zostaje u Kru. Nie ma sensu już nic zmieniać, jakoś przepękam ten szpital. Oby bez większych komplikacji.
A po wizycie niespodzianka, moje dwiendziwczynki zamieniły się w parkę
Ciekawe czym jeszcze życie nas zaskoczy.mika_do lubi tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
nick nieaktualny