🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaFrog wrote:Kochane, w poniedziałek przez nagle cc z powodu 9cm rozwarcia na świat przyszli Marcelinka 1000g i Mateuszek 1035g. 28tydz5d. Są na intensywnej terapii, prosze o kciuki, modlitwe, cokolwiek. Wieeze, ze moi mali wojownicy wyjda z tej bitwy zwyciesko. Kocham ich ponad życie.
JustynaFrog lubi tę wiadomość
📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
nick nieaktualny
-
Justyna, dużo zdrowia dla Maluchów, a dla Was siły i wiary! Z całych sił trzymam kciuki✊✊
JustynaFrog lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
JustynaFrog wrote:Kochane, w poniedziałek przez nagle cc z powodu 9cm rozwarcia na świat przyszli Marcelinka 1000g i Mateuszek 1035g. 28tydz5d. Są na intensywnej terapii, prosze o kciuki, modlitwe, cokolwiek. Wieeze, ze moi mali wojownicy wyjda z tej bitwy zwyciesko. Kocham ich ponad życie.
Justyna gratulacje! Magiczna granicą 1 kg została przekroczona, więc bądź dobrej myśli i pełna nadziei ❤️
Trzymam za Was kciuki i włączę Was do swojej modlitwy. Będzie dobrze! Dacie radę 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚😘😘😘JustynaFrog lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
nick nieaktualnyJustyna Gratuluję Ci z całego serca Cieszę się ,że mają taką dużą wagę. Trzymam za was bardzo mocno kciuki. Gratulacje też dla tatuśka bo dla niego to też ciężko nie móc was zobaczyć. Daj znać czasami co u was i jak się czujesz .
Mad_red lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem rozpakowana przed czasem !
Urodziłam !
Syn ma się dobrze 🧸❤️ Ja dochodzę do siebie, było ciężko i poród siłami natury może i piękny i mistyczny, ale bolesny 🤭 nagroda przechodzi wszelkie oczekiwania ❤️❤️🧸 polecam ❤️❤️
Wytrwałości w dążeniu do celu dla wszystkich dziewczyn w ciąży i będących za niedługo w ciąży 👨👩👦🤰🏻
Pozdrawiam i raczej znikam z forum, czasu brak już teraz 🤯Matilda19, Glonojadek, Bąbel, Ale_ks, Za dużo za dużo, Gaja88, A gustu, Mad_red, antonna, Helena93, niezapominajka12345, mika_do lubią tę wiadomość
-
Justyna, trzymam kciuki za tych dwóch małych Bohaterów!! Dużo zdrowia i siły dla Was wszystkich.
Napisz w wolnej chwili jak się czujesz.
Luluiza, gratulacjeBaby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Luluiza wrote:Dziewczyny jestem rozpakowana przed czasem !
Urodziłam !
Syn ma się dobrze 🧸❤️ Ja dochodzę do siebie, było ciężko i poród siłami natury może i piękny i mistyczny, ale bolesny 🤭 nagroda przechodzi wszelkie oczekiwania ❤️❤️🧸 polecam ❤️❤️
Wytrwałości w dążeniu do celu dla wszystkich dziewczyn w ciąży i będących za niedługo w ciąży 👨👩👦🤰🏻
Pozdrawiam i raczej znikam z forum, czasu brak już teraz 🤯📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
A ja dziewczyny dzis małą akcję zrobilam🤦 Ból brzucha ciagle powracal i dzis już silniejszy momentami promieniował w plecy. Wczoraj dr nie odpisala. Dzis powtorzylam wiadomość że boli bardziej i relanium z nospa nie mają żadnego wplywu na to. Od razu dr napisala czy chce wizyte u dr Kru lub B. Nie zdążyłam odp.,a dzwonily z rejestracji, że o 16 dr ze szpitala zostanie sprowadzony i mam przyjechac🙉🙉🙉 a dzwonily 14.40. Ja mam 90 km wiec bez zastanowienia jechalam. Dr zbadal. Z Małą wszystko ok🥰 Łożysko i szyjka też są ok. Dr sugerowal problemy z ukladem pokarmowym. Mówił że trudno odróżnić te bóle. Dostałam liste badań. Dr K napisala żeby zbadac jeszcze mocz. Może to zamieszanie było niepotrzebne, ale gdyby coś się stało to bym sobie nie wybaczyła że to zbagatelizowalam.
Myślałam, że żaden dr z kliniki nie pracuje w szpitalu a okazuje się że jednak dr Kru pracuje🤔🤔🤔 -
nick nieaktualny
-
Anulas wrote:A ja dziewczyny dzis małą akcję zrobilam🤦 Ból brzucha ciagle powracal i dzis już silniejszy momentami promieniował w plecy. Wczoraj dr nie odpisala. Dzis powtorzylam wiadomość że boli bardziej i relanium z nospa nie mają żadnego wplywu na to. Od razu dr napisala czy chce wizyte u dr Kru lub B. Nie zdążyłam odp.,a dzwonily z rejestracji, że o 16 dr ze szpitala zostanie sprowadzony i mam przyjechac🙉🙉🙉 a dzwonily 14.40. Ja mam 90 km wiec bez zastanowienia jechalam. Dr zbadal. Z Małą wszystko ok🥰 Łożysko i szyjka też są ok. Dr sugerowal problemy z ukladem pokarmowym. Mówił że trudno odróżnić te bóle. Dostałam liste badań. Dr K napisala żeby zbadac jeszcze mocz. Może to zamieszanie było niepotrzebne, ale gdyby coś się stało to bym sobie nie wybaczyła że to zbagatelizowalam.
Myślałam, że żaden dr z kliniki nie pracuje w szpitalu a okazuje się że jednak dr Kru pracuje🤔🤔🤔
Anulas bardzo dobrze zrobiłaś, przynajmniej jesteś spokojna. AB i Kru w środy operują w Medpoloni jeśli się nie mylę
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Luluiza wrote:Dziewczyny jestem rozpakowana przed czasem !
Urodziłam !
Pozdrawiam i raczej znikam z forum, czasu brak już teraz 🤯
Serdeczne gratulacje!!! Opowiedz nam cos wiecej o porodzie 😁 Ja chetnie poczytam o szczegółach 😏 Oczywiscie jesli masz ochote i czas!!
Anulas lepiej sprawdzic jak cos Cie niepokoi. Dobrze, ze wszystko ok 👍👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyAnulas wrote:A ja dziewczyny dzis małą akcję zrobilam🤦 Ból brzucha ciagle powracal i dzis już silniejszy momentami promieniował w plecy. Wczoraj dr nie odpisala. Dzis powtorzylam wiadomość że boli bardziej i relanium z nospa nie mają żadnego wplywu na to. Od razu dr napisala czy chce wizyte u dr Kru lub B. Nie zdążyłam odp.,a dzwonily z rejestracji, że o 16 dr ze szpitala zostanie sprowadzony i mam przyjechac🙉🙉🙉 a dzwonily 14.40. Ja mam 90 km wiec bez zastanowienia jechalam. Dr zbadal. Z Małą wszystko ok🥰 Łożysko i szyjka też są ok. Dr sugerowal problemy z ukladem pokarmowym. Mówił że trudno odróżnić te bóle. Dostałam liste badań. Dr K napisala żeby zbadac jeszcze mocz. Może to zamieszanie było niepotrzebne, ale gdyby coś się stało to bym sobie nie wybaczyła że to zbagatelizowalam.
Myślałam, że żaden dr z kliniki nie pracuje w szpitalu a okazuje się że jednak dr Kru pracuje🤔🤔🤔
Dr Kru operuje w Medpoloni