Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja znajoma miała taki przypadek - cała ciąże dziewczynka a urodził się chłopak najgorsze ze cała wyprawka była przygotowana pod dziewczynkę, hehe :p
Inesja, gratuluje synka i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeInesja lubi tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Tez znam kilka takich przypadkow gdzie na porodowce okazywalo sie co innego.
Jeszcze jak z chlopca zrobi sie dziewczynka to pol biedy ze wozek i ciuszki niebieskie ale chyba gorzej w druga stronęInesja lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja bym i tak nie kupiła różowego wózka bo co jak drugie dziecko to chłopak? Wole neutralny - bez, szary, czarny, błękit.
A ciuszków to pewnie długo nie kupie bo w rodzinie z 10 dzieci jest :p różnych płci.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Ja jak szykowałam wyprawkę to wszystko neutralne, lacznie z pościelą, wózkiem, ubrankami niby czułam ze lekarz się nie myli, ale wolałam nie ryzykować i w razie co być przygotowaną na drugą płeć xd
Teraz robiłam porządki w ubraniach i mam ogromne dwa pudła ubrań po Oli i właśnie czekają na odbiór przez koleżankę dla jej pociechy nie lubię magazynować takich rzeczy. Wszystkiego pozbywam się na bieżąco xd
U mnie tych dzieci jest tyle ze sa obie płcie ale tylko 5 chłopców i dokładnie 10 dziewuch.
Uhhh doliczyłam się dzieciaków.
W sumie jest ich więcej ale z tamtymi kuzynami nie mamy dobrego kontaktu.
Wszystkie bliższe znajome, koleżanki i przyjaciółki są bezdzietne wiec pewnie będą się jarac jako ciocie i kazda coś kupi.
Ale za to poniej po mnie dostanąPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
nick nieaktualnyInesja wrote:Jestem po usg jest malutka dziurka na sercu, ale mam być pod opieką profesora, bo nie musi być to nic złego. I potwierdziły się moje przypuszczenia, synek nie wierzyłam dla lekarza w 13tc i miałam rację
Inesja lubi tę wiadomość
-
Aniluap wrote:Nie martw się na zapas, jest jeszcze malutki i wszystko może się zamknąć. Moja urodziła się z dziurką (nie pamiętam nazwy), miałyśmy wrócić na kolejne badania i po miesiącu już serduszko się zamknęło.
No właśnie ojciec dziecka urodził się z jakąś wadą serca, która z czasem sama zniknęła. Myslę, że to po prostu jest po nim, dlatego póki co staram się nie panikowac. Pójdę do Profesora, ktory sie czyms takim zajmuje i moze on mi coś więcej powie. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem zaczęłam źle się czuć Wymioty, ból głowy i gorączka 37,4. Wzięłam paracetamol. Gorączka spadła. Zmierzyłam ciśnienie - 118/66. Poszłam spać. Wstałam po 2, cała w drgawkach. Mierzę temperaturę- 35,3. Mierzę ciśnienie i szok 170/116 i puls 169. Zbijają mi ciśnienie mam na razie 130/80. Tak bardzo się boję. Zrobili ktg i usg i ekg. Dostaję dopegyt i polocard i kroplowkę z magnezu. Chciałbym chociaż z miesiąc donosić ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 08:44
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia0306 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem zaczęłam źle się czuć Wymioty, ból głowy i gorączka 37,4. Wzięłam paracetamol. Gorączka spadła. Zmierzyłam ciśnienie - 118/66. Poszłam spać. Wstałam po 2, cała w drgawkach. Mierzę temperaturę- 35,3. Mierzę ciśnienie i szok 170/116 i puls 169. Zbijają mi ciśnienie mam na razie 130/80. Tak bardzo się boję. Zrobili ktg i usg i ekg. Dostaję dopegyt i polocard i kroplowkę z magnezu. Chciałbym chociaż z miesiąc donosić ciążę.
Ania0306 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Dziewczyny o której wstają Wasze dzieci? U nas synek zasypia po 19. Budiz się około 6. Przy czym w nocy wstaje dwa razy na butle... A ma już 18 MSC. Jak to u was?
Moja Ola 18-19 idzie spać i spi do 7 zazwyczaj zdarzy się ze zje mleko w nocy, ale to rzadko.
Ania, będzie dobrze, trzymam kciuki. Jak pisze Aniluap jesteś pod dobra opieka, na pewno zrobią wszystko żebyacie ty i maleństwo byli bezpieczniAnia0306 lubi tę wiadomość
Ania0306 wrote:Cześć dziewczyny! Jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem zaczęłam źle się czuć Wymioty, ból głowy i gorączka 37,4. Wzięłam paracetamol. Gorączka spadła. Zmierzyłam ciśnienie - 118/66. Poszłam spać. Wstałam po 2, cała w drgawkach. Mierzę temperaturę- 35,3. Mierzę ciśnienie i szok 170/116 i puls 169. Zbijają mi ciśnienie mam na razie 130/80. Tak bardzo się boję. Zrobili ktg i usg i ekg. Dostaję dopegyt i polocard i kroplowkę z magnezu. Chciałbym chociaż z miesiąc donosić ciążę.
Będzie dobrze, musi być! Duzo zdrowia dla Was. Trzymajcie się a Ty odpoczywajAnia0306 lubi tę wiadomość