Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W zapisie były spadki tętna - wyraziłam zgodę na przebicie pęcherza, żeby sprawdzić czy nie ma zielonych wód (było ryzyko CC gdyby były) Na szczęście wody czyste. 3cm rozwarcia. DZIS BĘDĘ RODZIC!!!
milky_way, Izieth, polkosia, Kushina, MoBo, Martusiazabka, Angela B-D, cudek2, Isia86, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Nawet nie wiesz jak sie uśmialiśmy wczoraj z tego naszego "wywoływania"polkosia wrote:Dotty, to jeszcze raz by się mąż przydał ;P Ale teraz w szpitalu to jak? Tak czy siak już coś ruszyło i to dobry znak

Dosłownie wstałam na siku już po i dopadły mnie skurcze co 3 minuty - taki był skuteczny! Będę zdecydowanie polecać tę metodę
Izieth, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
AniaKami gratuluję, teraz na pewno wszystko będzie dobrze

Dotty, coś tam się zaczęło, trzymam kciuki żeby jednak akcja się rozkręciła
Moja mała chyba ma kolki, krzyczy i płacze w nocy, po kilku bączkach się uspokaja na chwilę i później od nowa
Może pozostałe mamusie mają jakieś rady? W ruchu było masowanie brzuszka, podginanie nóżek i termoforek. Chyba jednak muszę stosować dietę lekkostrawną...
Dotty84, AniaKami lubią tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Izieth, masaż antykolkowy polecam i jak jest bardzo źle, to rurki Windii. Wiem, że są o nich skrajne opinie, jedni ich nienawidzą i uważają za zło, inni uwielbiają, bo ulga jest natychmiastowa, ale warto mieć jedno opakowanie na gorsze dni i samemu sprawdzić. A jak z witaminami, podajesz coś?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dotty, no to po przebiciu pęcherza to już ruszy
Ja dostałam skurczy co 2 min w zasadzie w momencie przebicia. Powodzenia!
BTW, który szpital?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 08:03
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A mój plan na poród 13.12 upadł
Muszę nawet chyba wstrzymać się ze zdejmowaniem pessara. 12.12 montują nam piec gazowy, 13.12 podłączają go i dopiero 14.12 będziemy mieć ogrzewanie i ciepłą wodę... Pomijam już to, że wolałabym jednak nie zacząć rodzić, kiedy kilku obcych gości będzie mi po domu latać
No nic, pojadę na IP 14.12.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Pamiętam, że pisałyście o tym Windi i już wczoraj zamówiłam, bo nie wiem czy w aptece dostanę od ręki.
Mała jeszcze nie dostała witaminek, które kupiłam, miałam jej dać wczoraj, ale się wstrzymałam.
Dotty, rozkręca się, super
Dotty84 lubi tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Kurcze, a myslalam, ze po przebiciu pecherza akcja nabiera tempa...
Ale to moze jak sa skurcze.. bo debatowali nade mną, jak mialam co 4min ale krotkie, i lekarz jeden do drugiego mowil ze moze bysmy jej zaoszczędzili tego, bo sie zrobi hardcorowo... -
05.12 o godz. 15.00 przyszła na świat Klaudia
poród SN, 3470g, 57 cm
jesteśmy już w domu od wczoraj i się właśnie karmimy
gratulacje dla rozpakowanych mam i trzymam kciuki za pozostałe
jusci, Angela B-D, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, cudek2, milky_way, Nita, Kushina, Dagn_, Okciakowa, Werix, Izieth, MoBo, Olcia..89, Koska 88, Isia86, Martusiazabka, Krakuska, Perl, Iva79 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny