Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:No właśnie jak to jest z tym zzo to jest darmowe w każdym szpitalu? U mnie np. w jednym nie ma opcji nie dają znieczulenia
Jest darmowe, ale nie w każdym szpitalu podają, bo nie każdy ma anestezjologa do porodów
W moim rodzinnym mieście np fajny oddział, ale anestezjologia brak, wiec i zzo mie dostaniesz.
baranosia lubi tę wiadomość
-
Izieth, RedLady gratuluję wam :*
Dotty, ale Cię wzięło po seksach. Ty już jesteś pro, że pomimo bólu potrafisz tak spokojnie odpisywać
Trzymam kciuki za szybki poród 
Werix, Okciakowa, jak tam u was?
Baranosia, nie rodzę
Pół nocy miałam skurcze, coraz bardziej regularne, były już jakoś co 10 minut. Z bólu się zwijałam, ale coś mi mówiło, że to jeszcze nie "to". Więc nie zadzwoniłam do szpitala i dobrze, bo po masażu pleców ból przeszedł i zasnęłam do rana. Od rana znów coś tam boli, ale to raczej takie ćmienie.
Mąż został w domu, więc zaraz go wezmę na bzykanie i mam gdzieś czy on chce czy się boi. Ja chcę już urodzić!
A u Ciebie jakiś postęp baranosia?
cudek2, Izieth, RedLady lubią tę wiadomość
-
Nita, ja mialam pate dni przed porodem taką nockę, nawet pisalam, prawie 5 godzin skurczów. Wyciszylo sie na hmmm...3 dni i kolejna nocka ze skurczami, to juz bylo TO

Tak wiec dobrze idzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 11:52
-
Urodziłam! Mały Daniel przyszedł na świat 09.12 o 9:59, waga 3300, 58 cm, SN
skurcze zaczęly się o 12, o 3 byliśmy w szpitalu. Szczegóły później.
jusci, polkosia, Kushina, Angela B-D, baranosia, milky_way, Okciakowa, Dagn_, Nita, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, MoBo, RedLady, Olcia..89, Isia86, cudek2, Martusiazabka, Krakuska, Perl lubią tę wiadomość

-
Mam pytanko
to normalne, że przed porodem brodawki są bardzo wrażliwe i podrażnione?... Może już teraz powinnam czymś smarować?
Werix gratulacje
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
O jaaaaa ile dzieciaków ! Chyba wyczaiły, ze jak beda na swiecie, to przyjdzie swiety Mikolaj z prezentami!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 13:00
Angela B-D, baranosia, jusci, Izieth, Dotty84, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/369a057ec825.jpg
Dzis o 12:12 na świat przyszła Zosia ❤️ jest śliczna i taka malutka! 3100 i 52 cm. Poród Sn
jusci, polkosia, Angela B-D, Okciakowa, Kushina, Maggie_31, Dagn_, Nita, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, MoBo, RedLady, Isia86, cudek2, Martusiazabka, Krakuska, Perl, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczynki! Cudowne wieści :*
Nita, ja dalej w dwupaku.. Rano miałam sytuację, że się powoli zbierałam do szpitala ale wszystko przeszło i jest cisza.. Jestem załamana już całkowicie.. Ja chyba nigdy nie urodzę.
RedLady lubi tę wiadomość

-
Olciakowa, trzymam za Ciebie kciuki. Oby w końcu się rozkręciło.
U mnie 4cm były praktucznie do 8 rano. Już chcieli dać mi oxy, a ja byłam zdecydowana wziąć ale tylko razem z zzo. Przyszła lekarka po 15 min., bada mnie i mówi że już za późno na zzo bo mam już 8cm! Chyba przestraszyłam się oxy i poszło
parte musiałam trochę powstrzymywać i darłam się jak głupia
no i w końcu pełne rozwarcie i ppkazały mi jak przeć.
Teraz glizda śpi i mam pytanie. Udało Wam sìe efekywnie nakarmić po porodzie? Bo mój raczej nic nie wciągnął, nie potrafi sie zassać a teraz tak kima że obudzić go nie da rady do karmienia.
Angela B-D lubi tę wiadomość

szalona