Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia, haha
Dzięki... Po prostu mam dzisiaj gorszy dzień. Chciałabym już urodzić, a jeszcze moi rodzice mi tak działają na nerwy, że szkoda gadać... Mąż mi kazał po schodach latać, to pokazałam mu, żeby się puknął w czoło
Ledwo mam siłę pójść pare metrów, a on mnie na schody wysyła
Faceci. Aż tak zdesperowana nie jestem
Maggie_31, MoBo lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Boże, moje dziecko nie darło się przy przebieraniu! Chyba było zbyt zajęte czkawką

Polkosia, doczekasz się. Też uskuteczniałam różne metody wywoływania, ale tylko się nabawiłam dodatkowego bólu spojenia, więc chyba nie warto się męczyć :p
Czy Wam też częsro przeciekają pieluchy? Używam 1 Dada i to cholerstwo strasznie często przecieka. Nie wiem czy to kwestia tego że mój maluch jest długi i chudy, że te nogi za cienkie?
polkosia lubi tę wiadomość

-
My już w domu nareszcie! Witam się z łóżka, oczywiście przy cycu. Laktacja się rozkręciła, cyce jak kamienie. Bolą, pieką.
Maggie, to dobrze, że Twój maluszek taki aktywny. Lepiej nadaktywny niż niepokojąco spokojny, także się nie martw!
Maggie_31, Werix, Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, RedLady, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Nita:-) stresowałam się cały dzień czemu go tak energia rozpiera,a to po prostu dobre samopoczucie:-D a ja zebra prawego z bólu nie czuje:-P Super,że już w domku jesteście!szpitalne klimaty nie sa fajne i im krócej tym lepiejNita wrote:My już w domu nareszcie! Witam się z łóżka, oczywiście przy cycu. Laktacja się rozkręciła, cyce jak kamienie. Bolą, pieką.
Maggie, to dobrze, że Twój maluszek taki aktywny. Lepiej nadaktywny niż niepokojąco spokojny, także się nie martw!
-
Mój je, ale tak dwa łyki na 8 sekund. Odpoczywa sobie i znów. Potem jak przysypia, to ta ptrzerwa się wydłuża. A cyca wypuści jak już jest nieprzytomny, a wtedy się budzi i znów szuka. Uśmiać się można jak on desperacko cyca szuka
normalnie jak napalony zboczeniec... ;p
My znów się karmimy. Potem go przebiorę i drugi cyc. Oby zasnął znów ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 05:20
sylwucha89 lubi tę wiadomość

-
My testujemy różne pieluszki, Dada też były i żadne nie przeciekały. Mogą przeciekać, jeśli dziecko ma chude nóżki i pieluszka nie przylega dokładnie.
U nas pępek jeszcze się trzyma. Położna powiedziała, że jak do poniedziałku nie odpadnie, to go po prostu urwie
Wpadliśmy w wir przygotowań przedświątecznych, więc zamiast głupia spać, jak dziecko śpi, to latam po domu i sprzątam, piorę, prasuję, dekoruję... a później chodzę jak zombie

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Jezu spałam dziś w nocy pierwszy raz nieprzerwanie przez 1:45! Zauważyłam że mój mały lepiej je gdy go karmię na leżąco i jak zaśnie odkładam do łóżeczka niż jak było do tej pory że na cycka wychodziliśmy do drugiego pokoju i tam karmiłam na siedząco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 08:58

-
Mam wrażenie, że zaczynam przypominać niemowlaka
Jestem szczęśliwa jak mi się uda zaspokoić podstawowe funkcje życiowe
U nas pępek jeszcze nie odpadł. W nocy nie daję rady, momentami siedzę i płaczę nad małą z bezradności
Wszystko przez brak snu. Dziś maraton trwał od 22 do 3, gdzie mała ani na chwilę nie zasnęła. Nie mam pojęcia jak wy ogarniacie dwójkę małych dzieci, naprawdę podziwiam!
milky_way, cudek2 lubią tę wiadomość

-
Kurde małemu robią się żółte białka w oczach
mam go obserwować i jutro jakby co to do szpitala na pobranie krwi.
RedLady doskonale Cię rozumiem... U nas kluczem do sukcesu dzisiejszej nocy okazało się karmienie na leżąco. Mały zjada więcej i spał mi nawet 1:45 a po godzinnym karmieniu na siedząco zasnął na 20min

-
U nas dopiero w 13 dobie odpadł.
Jak czytam Wasze wpisy, to zaczynam być przerażona. Od 1,5 roku nie przespałam całej nocy, a tu kolejne 1,5 się szykuje... I to chyba gorsze
Nie pamiętam już, żeby te początki były takie ciężkie, ale ja to mam słabą pamięć i wypieram złe rzeczy
Rety...
MoBo, Dobrawa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH