Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Red Lady, to widzę że podobnie u nas. Też jakoś o dziwo nie marudzi, czasem popłacze, ale szybko daje się go spacyfikować. Z zasypianiem wieczorem też problemów nie ma, szybko nam idzie, i jak zaśnie po 20 to do 7-8 śpi, z przerwami na jedzenie.
Teraz jak będzie cieplej to dwa spacery ustawie, przed południem i po południu. Może to jakoś mu i mi pomożeRedLady lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
jusci, to mamy ten sam plan
też czekam na cieplejsze i dłuższe dni i wtedy dołożymy drugi spacer
u nas też zasypia ok.20-21 i śpi do tej 7-8 z 2 przerwami na jedzenie. I mam też koleżanki, których maluchy też tak miały. Po prostu mamy szybko regenerujące się egzemplarze
albo są tak ciekawe świata, że szkoda im czasu na sen
tylko oby nam starczyło sił
-
nick nieaktualnyMój też specjalnie nie śpi w dzień, już się tak do tego przyzwyczaiłam, że nawet się specjalnie nad tym nie zastanawiam
Rano ma zawsze drzemkę 30 min, ale nigdy dłużejA potem no to tylko na spacerze. Czasem jeszcze trochę pośpi po spacerze w domu w wózku i wtedy mogę sobie coś zjeść, ale to nie zawsze.
No chyba, że są jakieś wyjątkowe sytuacje tak jak w czwartek po tym pobraniu kiedy spał kilka h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 22:45
-
Krakuska, dokładnie mój też czarno biały. Chyba mamy tego samego ;p Musiałam go teraz wyprać, bo non stop ładuje go do buzi. Też zauważyłam, że jak kładę go brzuchem na matę, to lubi rączkami tarmosić takie szeleszczące ucho owcy ;p
Kurde, a ja myślałam, że mój mało śpi. A ostatnio całkiem nieźle mu idzie. W dzień zazwyczaj 4 drzemki po 1h. W nocy od 20-21 do 7-8 rano z przerwami, najczęściej dwiema na jedzenie. Czasem budzą go jeszcze bąki, raz czy dwa. Ale niestety w przeważającej większości jest to zasypianie z płaczem. Co prawda krótkim, ale jednak. Już sama nie wiem, co jest tego przyczyną. -
Szczęśliwa, super ze sie jednak obróciło. Jest szansa ze ominie Cię cesarka. Ale dzis juz rzadko sie zdarza ze całą ciążę sie płci nie wie. Dziwne ze przy połowowym nie zobaczyli. Wtedy najlepiej wszystko widać. No nic, jesteś jak jajko z niespodzianką
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A my dzis zaliczyliśmy podróż 2 godzinna autem do dziadków:-)Dziecię przespalo cała drogę,teraz sie modlę by spał juz smacznie,bo oczywiscie zasnął jakieś 20 minut temu i jak sie obudzi kiedy zegarki sie przestawia to chyba skonam:-)O i szczepionkę 5w1 zdobyliśmy- sukces!
-
Baranosia, ja myślę że im to przejdzie, widać taki mają okres w rozwoju...mój też namiętnie w nocy domaga się cyca...a spał już przecież ładnie....Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* :-* :-* .
Boże jakoś tak dziwnie po tej zmianie czasu. Nie wyspałam się maleństwo , kręciło się jak nie wiem oby się znów nie ulożyło pośladkowo
, jakby co się działo mogę śmiało jechać do szpitala mój Pan gin ma dziś cały dzień dyżur
, ale na razie nic się nie dzieje trochę plecy bolą , trochę kłuje mnie w pipi ale raczej to nie to więc nadal czekamy
. Dziś w domu siedzimy gdzie tu iść zimno pada przybijająca ta pogoda tak chciałabym pójść na spacer .