Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę że ta krzywa cukrowa jest odbierana różnie. Babka, która piła obok mnie to po pierwszym łyku prawie podłoge zrzygała. Mi poszło gładko. Do połowy smakowało jak baranek cukrowy. Dalej jakbym przejadla się cukrem pudrem. Co do opryszczki to mam już ja 5 lat. Wiec się już nie martwię
Następna wizytę mam 17 maja. Dwa lub trzy tygodnie później mam się wybrać prywatnie na lepszej jakości usg. No i babka powiedziała żebym sobie darowała prenatalne. Ze dopiero są zalecane powyżej 30 roku życia. Wiec myślę że jak faktycznie usg będzie dobrze wyglądało i reszta badań tez to sobie daruje 400 zł na nie. -
Ja opryszczki nigdy nie mialam-odpukac. Co do samopoczucia u mnie od wczoraj dobrze. Jakbym lepiej się czuła, tylko te bole jak na @ mam albo uczucie ciężkości w brzuchu. Modlę się zeby bylo dobrze. Na obiad zjadlam zupę ale mam straszna ochotę na kebaba:Daniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
ScarlettKate wrote:A co tam u naszej Romy??? Kochan odezwij sie i dać znac jak sie wszystko potoczyło trzymam kciuki za Ciebie25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Polarisa90 wrote:Kłuje mnie z lewej strony brzucha nasila się przy ziewaniu i jak głębiej oddycham któraś tez tak miała .??
Tak, za kilka tygodni to będzie przeszywający ból jak kichniesz lub kaszlnieszPolarisa90 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
roma wrote:Nie jest dobrze - od 3 dni już regularnie plamię i brak już we mnie jakichkolwiek nadziei, za dużo razy już to przerabiałam żeby wierzyć w cuda. Jutro rano idę do innego gin, pewnie po to żeby potwierdzić że znów nic z tego. Jutro również endokrynolog i genetyk bo są wyniki moje i męża. Ehhh, przykro. Życzę Wam wszystkim kochane dziewczynki baaaardzo nudnych ciąży
-
A mnie boli cale podbrzusze czasami mam wrażenie jakbym kolke miala. Raz kłuje raz ta kolka a innym razem bol na @. Nie wiem czy moge nospe wziac na wszelki wypadek. Alr najbardziej mnie boli jak leze n a ktoryms boku albo ogolnie jak leżę dłużej.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
U nas na październikówkach to pamiętam, że większość dziewczyn miała takie bóle przy kichaniu i kasłaniu To wygląda na naturalny objaw rosnącego maleństwa
Kamilam8, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Sylwia ja też cię udusze. A tak ogólnie to olej ta bete bo pojutrze idziesz do gina. Więc nie stresuj się na zapas.
A mi się daty popieprzyly i dobrze, że mi sąsiadka uświadomiła iż 5.05 w de jest świętem a ja byłam pewna swojej wizyty tego dnia. Bym pocałowała klamkę bo jak się okazało mam wizytę 04.05. Dziury w głowie straszne w tej ciąży.
Ja dziś ugotowalam fasolkę po bretońsku Ochota mnie naszla... Także dziś Czarnobyl będzie w domu
Naleśniki były wczoraj do wyboru z twarogiem lub dżemem z dodatkiem duuuuzej ilości bitej śmietany.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witajcie kobietki kochane dziś mój 5t6d od ostatniej miesiączki według usg 4w6d wielkość pęcherzyka 0,82 mm czy to jest ok?? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b3f6679725.jpg
Wg mnie tak U mnie dopiero w 7 tc był 1 mm zarodek. W czwartek mam USG i to będzie podobny czas, to dam znać jak to u mnie wygląda, bo z owulacji mam 2 tygodnie różnicy.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny