Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja z ciekawych objawów mam takie uczucie jakby maleńkie "pecherzyki powietrza" mi pod skórą latały, zawsze w tym samym miejscu - prawy bok. Kilka dni były, potem zniknęły i od 2 dni znowu są. Nie boli to i nie jest nawet nieprzyjemne ale jak są dłużej to trochę wkurzają
-
Baranosia, jak wg owulacji to dopiero 5t i kilka dni, to może nie być zarodka, ale nie martw się Ja też się przejmowałam przy Tysi, a okazało się, że jest 10 dni różnicy i pierwsze dwa USG był sam pęcherzyk. Dopiero 3 pokazał zarodka 1 mm, a 4 serduszko.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Baranosia, jak wg owulacji to dopiero 5t i kilka dni, to może nie być zarodka, ale nie martw się Ja też się przejmowałam przy Tysi, a okazało się, że jest 10 dni różnicy i pierwsze dwa USG był sam pęcherzyk. Dopiero 3 pokazał zarodka 1 mm, a 4 serduszko.
-
Alexxis wrote:Ostatnio pani doktor powiedziała mi, że będe musiała zrobić badania prenatalne, zdziwiłam się bardzo bo wiem, że w moim wieku się ich nie robi (19 lat). Mówiła, że to przez rozczep kręgosłupa, możliwe że jest on genetyczny...
U mnie moja gin kieruje wszystkie ciężarne na badania prenatalne, bez względu na wiek. Myślałam, że takie badania to już norma i każda kobieta może z nich skorzystać. -
roma wrote:Nie jest dobrze - od 3 dni już regularnie plamię i brak już we mnie jakichkolwiek nadziei, za dużo razy już to przerabiałam żeby wierzyć w cuda. Jutro rano idę do innego gin, pewnie po to żeby potwierdzić że znów nic z tego. Jutro również endokrynolog i genetyk bo są wyniki moje i męża. Ehhh, przykro. Życzę Wam wszystkim kochane dziewczynki baaaardzo nudnych ciąży
Ja wierze że bedzie dobrze i trzymam kciuki i modle sie za Ciebie :*
roma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witajcie kobietki kochane dziś mój 5t6d od ostatniej miesiączki według usg 4w6d wielkość pęcherzyka 0,82 mm czy to jest ok?? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b3f6679725.jpg
ja w 4 tyg i 4 dn miałam malutka kropkę, teraz w 7 tyg 2 dniu zarodek 11mm i serducho
bedzie dobrze cierpliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:22
-
polkosia wrote:Tak, za kilka tygodni to będzie przeszywający ból jak kichniesz lub kaszlniesz
Dziękuję za odpowiedź , ten ból o którym piszesz miałam czasami przy pierwszej ciąży i teraz już raz przy tej ciąży jak kichnełampolkosia lubi tę wiadomość