Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojej przyjaciółki syn to Witek. Jak jest kochany to Witus. Jak marudził to książę Witold :p
U mnie córka będzie Zuzanna a syn Wojtek bądź Marcel. Ale czuje wszystkim ze jednk będzie córka bo mimo wszystko do męskiego imienia nie możemy sie dogadać. Jak jakieś imię sie podoba to sobie zdaje sprawę ze znam osobę z takim imieniem i nie zbyt lubię ten charakter.
Nasze dzieciaczki wyglądają teraz jak kosmici
Mi tak niedobrze cały czas ze zaraz będę w pracy po ścianach chodzić. Do tego migrena i brak apetytu. Poszłabym już na wolne a tu pracuj do połowy lipca. -
emilkazozz wrote:Polkosia - mi też zaraz się źle kojarzą. A do tego w pierwszej ciąży nasłuchałam się tyle komentarzy na temat wybranego imienia, że tym razem zachowamy to chyba dla siebie najdłużej jak się da.
Baranosia - pracujemy w tym samym zawodzie więc rozumiem Cię. Jakiś odchył zawodowy mam i wszystkie imiona utożsamiam z konkretnym dzieckiem - zachowaniem -charakterem.
My tak samo, nikomu się nie podobało. A jakie u Was?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczesliwa.Mamusia 87 dobry rocznik
milky way makeup robie o 6, trzyma sie do wieczora wiec takie zajecia dla mnie odpadaja :p jesteśmy z mężem w drodze, bo do lekarza 60 km, tym bardziej się dłuży, a oboje w stresie. Zazdroszcze Wam już tego etapu ciaż, że wybieracie imiona
gdzie mi do 10 tygodnia nawet! Nawet nie mam przeczucia kto może tam w brzuszku siedzieć tym razem, w poprzedniej myślałam, że synek
milky way lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Hehe, Nel@ witaj w klubie
Wole nie rodzić u siebie w mieście, bo złe opinie kraża, dlatego taka decyzja. Ten lekarz przyjmuje też w mojej mieścinie, ale tam gdzie jadę ma lepszy sprzęt, a to dla mnie ważne po ostatniej przygodzie. Szczesliwa.Mamusia ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymała kilka dni, tak żeby na 10000% zobaczyć dzidzię, ale to też wynika z mojego doświadczenia. Za pierwszym razem byłam w 6tyg.4dniu i było pusto, lekarz kazał czekać tydzień, nadal pusto, w końcu tyle sie naczekałam, że łyżeczkowanie miałam pod koniec 9 tygodnia.
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
kalina123 wrote:palma a kiedy ty ostatnio miałaś usg? widziałaś już serce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 17:27
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Chamomilla U mojej przyjaciółki z lat szkolnych podobnie było , tylko że u niej wszyscy w rodzinie mieli imionana na A
ona miała na imię Ania mąż Artur córka Amelia a synek to Alan
, inna moja serdeczna koleżanka ma na imię , Martyna jej mąż Mariusz synek Mateusz
. Moja siostra cioteczna ma córeczkę Julitę i moja druga siostra też bardzo chciała dać takie imię , ale stwierdziła że to nie wypada i wybrali Paulinkę ♥.
guerretenshi Też piękne imiona dla dzieci wybraliście, mi też bardzo Wojtuś się podoba Daniel i Dawid , Damian , Zuzanna też a wcześniej nie za bardzo lubiłam to imię , zaczęła też mi się podobać Zosia ja to mam niezłe upodobania
.
U mnie na początku była Aniela ale każdy mówił ze lepiej nie. Później Klara. Ostatecznie Zuza lub Zośka zeby miały imiona charakterem z mojej rodziny skoro maja mieć nazwisko po Damianie. No i tak została Zuzanna.