Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarz na prenatalnych nam dokładnie powiedziała, co i jak. Ze oczywiście możemy zrobić dodatkowo badania z krwi, ale na podstawie obrazu usg uważa, że nie ma takiej potrzeby. Więc nie robiliśmy. Teraz podobno skoro refundowane, to i usg i z krwi. Daj Boże też wszystko będzie dobrze. Jedziemy 23 maja.
Na razie skupiam się na tej dziś. Rany. .. ale mam stresa -
Wróciłam do domu wiec czym prędzej wrzucam focie
Nasz małe szczęście
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/667853225095.jpg
I moja radosna twórczośćTo jest jedna z moim prac licencjackich - Jesień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28a2a86df103.jpg
A to praca która wczoraj skończyłam formować teraz musi wyschnąć, zostać wypalona i poszkliwionaZobaczymy co ostatecznie wyjdzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3b0b3dd0f78.jpgChamomilla, Werix, cudek2, milky way, dora13, polkosia, emilkazozz, RedLady, Koska 88, Szarlotka123, Izieth lubią tę wiadomość
-
ja o imionach nie myślę, dopiero jak poznam płeć, połowa roboty mniej
my tylko za 1 razem wiedzielismy że jak chłopiec to Adam, żadne inne nie wchodziło w grę, o żeńskim wtedy nie myśleliśmy, jak wyszło na usg że chłopiec to temat imienia był już zamknięty
z męskim będziemy mieć problem, z żeńskim znowu aż za dużo mi się podoba -
Ja mam na imię Ania - to dopiero pospolite imię - bynajmniej w moim roczniku
My mamy typy: dla córeczki Anatola (Tola), a dla chłopca Aleksander, ale ja wiem, że mam pod serduszkiem małą Tolę
Maciej miał być Antonina (choc juz wtedy na drugim miejscu była Tola) ale teraz jest tyle tych Antoninek... no i mojej teściowej bardzo przeszkadzało to imię... nie zeby mnie to jakos szczególnie obchodziło
milky way, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Chamomilla wrote:Zazdrosze Ci takich zdolnosci artystycznych, super te Twoje prace
No i maleństwo też ladnie wyszlo na zdj ;P -
Cześć dziewczyny
Chciałabym do Was dołaczyć. Podczytuję już od jakiegoś czasu, jednak nie miałam odwagi napisać... W grudniu zeszłego roku miałam łyżeczkowanie z powodu pustego jaja. Dziś idę o 17 na wizytę i się boję ;( W 5tyg.2d. był pęcherzyk żółtkowy. Dziś jest 7tydz.1dz. Briorę clexane i duphaston. Mam nadzieję, że drugi raz mi się to nie przydarzy, że będzie serduszko i moje dziecko będzie żyć...
cudek2, milky way, dora13, kwiatuszek12345 lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
baranosia wrote:Szczęśliwa Mamusia ja mam na imię Marlena
Nulka cudne maleństwo
Nie dociera do mnie jeszcze że te nasze fasolki to już tak wyraźne dzieciątka!
Pysia87 będzie dobrzeTrzymam kciuki
-
Witaj Pysia.
Nulka ale bajer! Ja uwielbiam takie cacka, więc masz we mnie potencjalnego kupca swoich prac
Dzidzi fajne - te łapki słodkie.
Mam nadzieję, że nasze też ok.
Czuję się jak przed matura albo egzaminem z awansu zawodowego;)
Jacie. Druga ciąża miała być spokojniejsza. . Wrrr..
A może to, że jestem taka dziś zmęczona potęguje ta panikę ...Nulka lubi tę wiadomość
-
Pysia87 - trzymam kciuki, żebyś z nami została.
Nulka - super zdjęcia, podziwiam prace
Ja dalej rozkoszuję się spokojem i wypisuję rzeczy potrzebne do poroduLubię być zawsze na wszystko przygotowana, więc listę dokładnie analizuję
Potem zabiorę się za zestaw startowy dla bobasa. Dużo rzeczy da nam siostra tatusia, więc nie będę musiała kupować, ale chcę wiedzieć, co jest mi potrzebne.
Jeśli chodzi o imiona mi podobają się tylko zwariowane i nie możemy dojść do ładu z tatusiem. Obojgu podoba się tylko jedno imię męskie, ale takie nosi już tatuś, więc trochę dziwne by było gdyby był Daniel JuniorWpadłam na pomysł byśmy zrobili listę imion (po 15) i nawzajem skreślali sobie z list te, które odrzucamy w pierwszej kolejności. Na końcu zostaną dwa i rzucimy monetą. Niestety tatuś na razie wymyślił dwa imiona i do tego męskie (Leon i Tobiasz), które po pierwsze mi się nie podobają, a po drugie... dlaczego on tak bardzo nastawia się na chłopaka?! Eh, te męskie potrzeby posiadania syna...
-
Ja już po: jestem tak zła sze masakra. Nie miałam usg mówiłam lekarzowi ze po to w sumie przyszlam bo jestem po poronieniu i się teraz boje a on ze nie robi usg. Ku*wa to po co taki lekarz! Ide do domu szukac innego lekarza bo nie wytrzymam do czwartku przyszlego.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dziękuję dziewczyny! Trzymajcie za mnie kciuki tak jak ja za Was
Strasznego mam stresa, aż mi ręce drża, nie wiem jak ja wytrzymam do 17!!! Najchętniej przełożyłabym wizyte na przyszły tydzień, żeby w razie czego mieć pewność w 100%, ale mój doktor przyjmuje 2. 5 maja, a ja do tej pory zniosłabym jajko...tak bym chciała, żeby ta bajka treała nadal
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Cudek, Kokardka, myślę o Was. Musi być dobrze.
Co do imion, mi zawsze marzyła się Gabrysia lub Aurelia. Z chłopców Vincent, ale mąż chce Oliwiera. Chciałabym mieć w sobie spokój i już tylko skupić się na wyprawce i imionach...cudek2 lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Znajoma mi opowiadala ze tyle imion im sie podobalo wiec stwierdzili ze skoro oni maja na imie Malgorzata i Marcin to dzieciom tez dadza imiona na litere M i tak dziewczynki: Marcelina i Maja, a chłopiec Marcel
zawsze jakis pomysl jak za duzo sie podoba, gorzej jak malo sie podoba bo kazde imie z kim sie kojarzy...
Mi od jakiegos czasu podoba sie kilka imion i jak na złość teraz leci trzeci rok jak jestem w trzeciej-mam nadzieje udanej ciazy i do tej pory przez te 3 lata bliscy znajomi nadali swoim dzieciom imiona wlasnie te ktore mi sie podobaja...no jak na zlosc, a nie wypada nam nadac tego samego bo za blisko i za czesto sie widujemy ;/ niestety kto pierwszy ten lepszy