Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!!!!! Mamy serduszko!!!! Bije 130, CRL 0,68!!! Taka radość!! A jednocześnie kolejne obawy, bo wyszło na usg 6tydz4d wg wielkości, a ja jestem 7tydz.1d, a owulacje miałam gdzieś 12 dc
palma, RedLady, Isia86, Nulka, polkosia, Chamomilla, Werix, dora13, Izieth lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Dziewczyny martwię sie. Nagle zgiął mnie taki mega ból w macicy. Teraz jak sprzątam w sklepie i kucam to tez tak boli. Jakby coś mi sie przepychalo przez nią. Lecę do kibelka sprawdzić czy wszystko ok. Ale boli okropnie. Chyba sie dziś przedzwigalam.
-
Cześć dziewczyny
ale sie dzisiaj rozpisalyscie
Nulka piękny obcy i pęknę rzeźby - podziwiam
u mnie dzisiaj super dzien
jak na siebie to sie dobrze czuje i mam dużo energii
miałam dzisiaj rozmowę z szefem i mnie bardzo pozytywnie zaskoczył
do tej pory miałam umowę zlecenie na 1400 zł i stypendium. A ze stypendium sie do macierzyńskiego nie liczy to od lipca do końca roku dostanę umowę o prace i to nawet trochę więcej niż mi teraz wychodziło
zwolnień nie muszę przynosić
mam o siebie dbać i jak mi sie polepszy to wrócić. Muszę tylko napisać plan pracy na wakacje
. Normalnie, aż mi kopara opadła z pozytywnego zaskoczenia
wracam do roboty od 8 czerwca jak wszystko będzie dobrze i zamierzam pracować w laboratorium do końca września a ostatnie dwa miesiące juz w domu wziąć sie za pisanie. Zaczęłam wierzyć, ze obronie ten doktorat
mój profesor ma juz prawie 75 lat i pokazał więcej klasy niż 38 letnia szefowa, która sama zamierza jeszcze zajść w ciaze wiec myślałam, ze będzie sensowniej sie zachowywała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 18:44
Nulka, milky way, polkosia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Kostka, bo to jednak profesor,a i więcej życiowego doświadczenia
Ja już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że mężczyźni w tej kwestii są bardziej wyrozumiali niż kobiety, co w sumie jest trochę w brew logice
Szefowa pewno zazdrości
-
No, fakt tym razem ciaża była dla mnie zaskoczeniem, nawet nie przypuszczałam, że w niej jestem, tym bardziej zagnieżdżenia nie czułam. W poprzedniej ciaży miałam jeden dzień osłabienia i po tym już wyszła pozytywna beta w 27dc. Tym razem zrobiłam test w dniu planowanej miesiaczki, czyli 31 dniu z prostego powodu...chciałam się napić wina
Teraz już tylko pozytywne nastawienie, dla nas wszystkich
W grudniu widzimy się z naszymi maleństwami po drugiej stronie brzuszka
Nulka gratuluję talentu, prześliczne prace, czekamy na więcejmilky way, Nulka lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Koska88, ja pisalam prawie caly doktorat w ciazy i bronilam w 7 miesiacu
Jak teraz nie ztobisz to z dzieckiem bedzie ekstremalnie trudno, wtedy juz tak czulam,a teraz to nie mam watpliwosci, ze to niemalze niemozliwe...
Takze do roboty! Zeby jak najwiecej zrobic i ewentualnie jak najmniej zostalo na pio porodzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 18:36
-
Pysia87 wrote:No, fakt tym razem ciaża była dla mnie zaskoczeniem, nawet nie przypuszczałam, że w niej jestem, tym bardziej zagnieżdżenia nie czułam. W poprzedniej ciaży miałam jeden dzień osłabienia i po tym już wyszła pozytywna beta w 27dc. Tym razem zrobiłam test w dniu planowanej miesiaczki, czyli 31 dniu z prostego powodu...chciałam się napić wina
Teraz już tylko pozytywne nastawienie, dla nas wszystkich
W grudniu widzimy się z naszymi maleństwami po drugiej stronie brzuszka
Nulka gratuluję talentu, prześliczne prace, czekamy na więcejchciałam miedzy dziećmi 5 lat różnicy, ale jak przyszło co do czego to ciągle jakieś ale żeby to odłożyć - jak widać życie samo zweryfikowało. Zaszłam w ciążę 4 dni przed śmiercią mojego ukochanego dziadka i wiecie, że zawsze mi się śni w okolicach wizyt lub gdy się czymś martwię
Wiem, że to on jest aniołem stróżem tego maleństwa
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Nie dam rady Was doczytac! Streszczenie poprosze ;P
Widze, ze piszecie o imionach. Ja imie (meskie oczywiscie) wybieram od dawna, zaczelam jeszcze zanim M. zgodzil sie na kolejna ciazeOgolnie podobaja mi sie te, ktore maja jedna forme, jak w akcie urodzenia - np Adam, Leon, Vincent ❤ Panie Adamie, Panie Leonie... Bardzo ładnie ☺
Trzymam kciuki za wszystkie stresujace sie przed wizyta! Wszystko bedzie dobrze!
Cudek - nie rwij wlosow!
Nulka - zdolniacha z Ciebie. Sliczna ten Twoj ktosiek
Niech ktos przyspieszy ten maj!cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
milky way wrote:Koska88, ja pisalam prawie caly doktorat w ciazy i bronilam w 7 miesiacu
Jak teraz nie ztobisz to z dzieckiem bedzie ekstremalnie trudno, wtedy juz tak czulam,a teraz to nie mam watpliwosci, ze to niemalze niemozliwe...
Takze do roboty! Zeby jak najwiecej zrobic i ewentualnie jak najmniej zostalo na pio porodzie!
Zgadzam się w 100%... Mąż wziął się za pisanie po porodzie i... Nadal nie skończył, bo czasu brak, zmęczenie totalne...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cedb0cb191.jpg
Dziękuję za wsparcie i kciuki! ♡Hiszpanka, Kushina, polkosia, kwiatuszek12345, Chamomilla, palma, Werix, Koska 88, paradise, kalina123, Nulka, Kokardka44, dora13, milky way, emilkazozz, baranosia, Isia86, RedLady, Szarlotka123, monaaa85, Izieth, Abusiowa lubią tę wiadomość
-
Ja nie wyrobie sie teraz. Mam nadzieje, ze badania w Labie do końca września skończę. Wiem, ze dwa miesiące to za mało na napisanie ale moze na macierzyńskim sie uda. Trochę mnie to przeraża
oby moje dziecko wdało sie w mamusie i było spokojne w miarę
milky way lubi tę wiadomość