Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Elcia89 wrote:A vo myslicie o imieniu witold witek wituś? Moj maz mowi ze moze pozniej miec dziecko fo nas pretensje ze dalismy takie imie
ladnie! Podobaja mi sie takie dostojne imiona. Zreszta forma Witek tez jest fajna. Mam chyba sentyment przez Latoszka
Cudek2 - super! I po co tak panikowalas?!piekne 4.47cm szczescia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:10
cudek2 lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
No duża
Bo ja ta owulacje miałam zaraz po okresie.
Termin wg miesiączki 4 grudnia, a wg usg 28 listopada. Pamiętam, że z Szymonkiem było tak samo. Zawsze był do przodu.
Ulzyło mi szczególnie jak usłyszałam serduszko. Pięknie i miarowo
Mąż się rozczulił. Dziękuję Wam.paradise, emilkazozz, RedLady lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i ja się chwalę
mam nawet filmik z wizyty hihi słyszałam serduszko cudowne uczucie
4,45 cm , termin mi się zmienił na 28.11 ale wiadomo różnie bywa
dzięki za trzymanie kciuków :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efa8fd33704f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:51
Polarisa90, Nulka, Werix, Chamomilla, kalina123, Koska 88, cudek2, dora13, polkosia, Isia86, Kaczorek, Szarlotka123, RedLady, kasiaaa049, monaaa85, Izieth lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Gratuluje dziewczyny śliczne i duże maluszki
Mój pierworodny jest 28.11
i się śmiałam że dostanie sio0stre na 5 urodziny
Go urodziłam przed terminem to nie wierze, że teraz będzie inaczej
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Piękne ktośki!!!! Oby maj przyniósł same takie piękne zdjęcia!!
No i racja niech ten maj przyśpieszy a nie ciągnie się i ciągnie;)cudek2 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Cześć dziewczyny! Podczytywałam Was już od jakiegoś czasu i obiecałam sobie że wpiszę się po prenatalnych - miałam mieć termin na 1.12 - niestety tegoroczna majówka okazała się być najgorszą jaką przeżyłam. Chciałam Wam tylko napisać, że trzymam kciuki za Was i Wasze okruszki - bo też miałam być jedną z Was
Prosiłam moje dzieciątko, aby postarało się "pilnować" Waszych dzieciaczków i mam nadzieję, że w Grudniu przeczytam tylko posty o zdrowych i ślicznych noworodkach. Ściskam Was mocno i mam nadzieję, że jeszcze spotkam się z którąś z Was w następnych wątkach fioletowego forum
Nulka lubi tę wiadomość