Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak. Czas minął szybko. Wczoraj swojemu D powiedziałam ze już walnely 2 miesiące odkąd wiemy o bąbelku. I nawet nie wiemy kiedy. To te kolejne 6 równie szybko strzeli. 2 jeszcze w pracy, kolejne dwa na ogródku u teściowej a dwa ostatnie spiac oraz robiąc zakupy. To wcale nie tak dużo w sumie.
-
a ja z jednej strony chcę żeby szybko leciało ale z drugiej nie chcę znowu jesieni, zimy, tej szarugi więc niech to lato trwa jak najdłużej
boję się tej zimy z niemowlakiem
wiosenne dziecko jest super, całe dnie spędzaliśmy na powietrzu, nie trzeba się ubierać teraz już tak fajnie nie będzie
gdyby moja ciąża biochemiczna była normalna to za jakieś 2 tyg bym rodziłamarzyłam żeby być do tego czasu w ciąży bo jakoś łatwiej mi o tym myśleć
-
A ja dzisiaj znowu chyba będę miała lepszy dzien. Co prawda rano wymiotowałam ale teraz jest całkiem ok. Byłam na badaniach krwi zleconych przez lekarza na NFZ. Ten baran dał mi tylko morfologię i mocz ogólny
do tej pory powinnam mieć juz dużo więcej badań zrobionych. Jak do niego pójdę w przyszły czwartek to z rozpiska z ich strony co powinnam mieć zrobione do 10 tyg. A juz jestem w 11. I niech mi baran zleca. Dobrzez, ze tsh i glukozę miałam od endokrynolog zlecone i w środę będę wiedziała jak z tarczyca stoję.
Miłego dnia dziewczynki
PS. Dziewczyny objawy juz nam mogą ustępować wiec sie nie martwcie na zapas. Zreszta ja juz wcżesniej tak miałam, ze trafiały mi sie dni prawie bezobjawowe a pózniej znowu masakra. -
Aaa.... I zapomniałam napisać, ze sobie przełożyłam usg genetyczne na 20 maja jednak. 4 razy zmieniałam. Juz mi było wstyd dzwonić
ale płace to wymagam
jeszcze tydzień i jeden dzien i w końcu zobaczę swojego ktoska
A co do imion to narazie dogadaliśmy sie, ze dziewczynka będzie Kornelia. Na chłopca nie mamy pojęcia a ja tak trochę podświadomie chłopca czuje. Moja mama na użytek mojej siostrzenicy nazwała dziecko w brzuszku Filipek -
nick nieaktualnyMnie też dzisiaj dorwał ból macicy. Takie kłucie z jednej i zaraz drugiej strony. Tak mnie bolało jak dzieciątko leżało na głowie ale z tego co wyczułam to ma inną pozycję. Może jak się rusza to tak jest? Niech rośnie bo do Wtorku musi mieć co najmniej 4,5 cm.
-
Gdzieś czytałam ze jak objawy nie miną do 10 tygodnia to często utrzymują się do 16 - i uwaga, u mojej siostry się to sprawdziło!
Ja też czuje ze dzisiejszy dzień będzie lepszy, wypije herbatkę i podejmuje próbę pójścia po bułki
Jutro rano mam lekarza, mój Mąż się uparł że idzie ze mną bo to niesprawiedliwe że ja widziałam nasze Dziecko a On nieKoska 88, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Jestem całkiem nowa, rzadko uczestniczę w forach, jestem bardziej czytelnikiem;)
Jednak po raz pierwszy będę mamą i z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa, co za tym idzie chętnie podzielę się swoimi objawami,skorzystam z doświadczenia troche "starszych ciążowo" koleżanek.
Jestem w 7tc 5dc.
Wylądowałam już w szpitalu i tam właśnie dowiedziałam się o forum.
Planowane wyjście Brylancika na 24 grudnia, przynajmniej dotychczasowe USG tak wskazuje;)
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy:)baranosia, Aga., palma, emilkazozz, Izieth, Szarlotka123, Nulka, cudek2, RedLady, monaaa85 lubią tę wiadomość
Spragniona malusińskich stópek
-
nick nieaktualny
-
brylancik wrote:Witam,
Jestem całkiem nowa, rzadko uczestniczę w forach, jestem bardziej czytelnikiem;)
Jednak po raz pierwszy będę mamą i z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa, co za tym idzie chętnie podzielę się swoimi objawami,skorzystam z doświadczenia troche "starszych ciążowo" koleżanek.
Jestem w 7tc 5dc.
Wylądowałam już w szpitalu i tam właśnie dowiedziałam się o forum.
Planowane wyjście Brylancika na 24 grudnia, przynajmniej dotychczasowe USG tak wskazuje;)
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy:)a co sie stało, ze w szpitalu wylądowałas? Mam nadzieje, ze juz wszystko ok
Aga mi moja Ginka tak mówiła, ze objawy przechodzą albo do 10 tyg albo do 16 i mojej mamie tez sie sprawdzało. -
Powodzenia na wizytach. I witam w naszym gronie.
Poczytam w internetach i chyba jednak dziecko faktycznie dostało kopniaka i ładnie rośnie, bo od wczoraj dokucza mi tez ból krzyża oraz kości posladkowych. Chociaż myśl ze maluszek kopie oraz sie rozpycha przez co boli macica jest przyjemniejsza. Ale nie ma co sobie wkręcać :p
Poproszę dziś o dostawę ślicznych zdjeć. Tak dobrze sie od nich robi.
A dziecko zima mnie nie stresuje. I tak mam wtedy tryb niedźwiedzia i Damian wszystko robi. Wiec my z Bablem zaszyjemy sie pod kocykiem a inni beda o nas dbać
Miłego i ciepłego dnia wszystkim. -
nick nieaktualny