Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotko mnie na 6.12 przesuń
Zima i święta z noworotkiem nie sa takie złe za to latem juz jest super ja zaczyna pomału raczkowac i jest takie ciekawe wszystkiegoJa tam z Mackiem mimo zimy wedrowalam z wozkiem kilometry w gondoli jest naprawdę cieplutko i nie wieje
Szarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma, aaaa, już rozumiem
Będzie dobrze, zobaczysz :*
Nulka, już, przesuniętaMoim zdaniem święta z noworodkiem to najwspanialszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 12:29
Nulka, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia, moja siostra jest urodzona 31.12, mama strasznie to przeżywała. Poród podobno był koszmarny, pielęgniarki po szampanie ją upuściły, rodziła się o 22, to podobno wciskali ją na chama, żeby wytrzymała do 00 bo wtedy szpital dostaje nagrodę prezydenta ;/
Oczywiście nie mówie po to, żeby Cie nastraszyć bo to pewnie tylko w tym szpitalu były takie rzeczy a nóż wyjdzie wcześniej -
szarlotka ja jestem dobrze wpisana termin po ostatnim USG 1 grudnia
czyli tak jak z OM .
A ja rodziłam W Lipcu i nie narzekam też fajny czasod samego początku z małym na dworze teraz też nie narzekam chodź boje sie infekcji starszego żeby maluszek nie załapał , niestety od tego nie uchronię dzieci jak są takie pogody jak w tym roku .
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Zimowe dzidzi super! Szymi z 8 stycznia. Ja id 25 grudnia! w szpitalu. Na sali porodowej byłam 28 grudnia, 30 grudnia - tętno skakalo bardzo
Potem 4 stycznia, a w końcu 8 wieczorem mnie otworzyli - dzięki Bogu, bo mały był już bez wód i siny ;(
Spacerek po 3 tygodniach. Cudowna sprawa. A potem już wiosna, pierwsze uśmiechy, Wielkanoc, Chrzest jak już słonko. Fajnie jest
Polkosia - hahaha! Leży, je, spi i sra błhaha haha! Cała prawdaAle masz termin ja pitole ! A mała wyszła przd terminem czy po?
Kokardka - posikałam się (zapomniała, że jej mąż z 30 grudnia! Boze. ... hahaha )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 13:04
Kokardka44 lubi tę wiadomość
-
Klementynka miała OM 10.10, a USG 15.10, a urodziła się 13.10
A teraz mam OM 24.12, a USG jeszcze nie wiem, ale wg owulacji 31.12, więc może uda się nie w te świąteczne dni. Z resztą to przypał dla dziecka, na święta jeden prezent, bo łączony z urodzinami, e tam! Chyba nie chcę rodzić w styczniu, bo wtedy będzie rocznikowo 2 lata różnicy.
brylancik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja na razie widnieję na liście z 3.12 bo tak mi wszystkie kalkulatorx pokazują ale w kartę ciąży wpisała mi 5.12, nie wiem skąd taka data
zostawmy na razie ten 3, ostateczną datę podam po usg
na pewno nie będzie to 3.12 bo to sobota a wtedy planowanych cc nie robią więc obstawiam 2.12 albo ten 5 choć wolałabym parzyście, będę negocjować 6.12