Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka kochane , troche ostatnio forum nie chcialo dzialac, ja wlasnie jestem juz w polszy
tropiki tutaj macie normalnie
Bylam dzis na wizycie u gin i okazalo sie ze ciaza jest o tydzien mlodsza niz przypuszczalismy w iec na 100% bede w styczniowkach . Jak cos to mnie wypisz z listy poczatkowej . Ale i tak bede tu zagladac))
Z bejbikiem wszystko dobrze serduszko bylo widoczne na usg ale lekarz mowil ze 2 dni wczesniej bym przyszla to nic bym nie widziala
Dodatkowo mam malego krwiaka obok pęcherzyka ciazowego wiec czekamy az leki zadzialaja i sie wchłonie. /Dupek 2x dziennie . i mam nadzieje ze bedzie dobrze bo jak nie to moge poronicSzarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie kamufluje na wszystkie sposoby jak idzie
ale ostatnio M. tak na mnie spojrzał i stwierdził, że nie ma pojęcia jak to ukryć jeszcze miesiąc przed mamą
Na razie PKO działa sprawnie (oby sie tendencja utrzymała) bo w poniedziłek złożony wniosek we wtorek dzwonił rzeczoznawca i dziś był obfocić nasz domek za dwa dni dostarczy dokumentacje do analityka i tu nie mam pojęcia ile moga leżeć bo PKO rozpatruje do miesiąca
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka, ja tak samo! Wszystkie moje spodnie już mnie uciskają i zaopatrzyłam się w leginsy ciążowe które sa moim wybawieniem! Jeszcze taka piękna pogoda więc można latać w sukienkach a to najlepsze wyjście!
http://iv.pl/images/69074633782138362008_thumb.jpg
http://iv.pl/images/79263857471865398719_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 15:36
Aga., cudek2, Nulka, Szarlotka123, Isia86, brylancik lubią tę wiadomość
-
Fajne brzuszki. U mnie tez nie widać. Mozetroche pod prysznicem jak sie mięśnie rozluźniają, ale podobny to miałam przed okresem jak mi sie woda zatrzymywała. Mój M mówi, ze on juz czuje pod ręka, ze brzuszek jest inny tym bardziej, ze reszta ciała schudła - szczególnie nogi i tyłek. Śmieje sie z niego dzisiaj żeby nie krzyczał na ciężarna zonę ( cos sobie żartowaliśmy) to mi powiedział, ze ciężarna to moze będę za miesiąc albo dwa a na razie to jestem wychudzona i ewentualnie zaciazona a nie ciężarna
ale pięknie te wasze brzuszki wyglądają nie moge sie napatrzeć
dzisiaj na pobraniu krwi bardziej zaawansowane ciężarówki podglądałam:)
-
Jest serducho! 171/min to juz 11 tydzien, nie mam wymiarow bo lekarz mowi ze nie chcial dzidzi meczyc i tylko serduszko badalismy. Boze jaka jestem sZczesliwa !
termin ciagle taki sam czyli 3grudnia.Dzidzius do mnie machal! Jak cudownie
Czyli wniosek taki ze mi objawy juz ustepuja:D
Werix, Nulka, Chamomilla, baranosia, Szarlotka123, Koska 88, milky way, cudek2, kalina123, paradise, Izieth, Kokardka44, RedLady, Jagodam, polkosia, Isia86, monaaa85 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
alexis wow jaki brzuch
ja pewnie gdybym się ubrała tak obciśle to bym miała podobny, zwłaszcza w drugiej połowie dnia
ale ubieram się luźniej, już mi się ciuchy kończą
w jeansy normalnie się mieszczę, nic mnie nie ciśnie ale już rajstopy i legginsy mam ciążowe bo zwykłe uwierają -
nick nieaktualnypalma, powinnaś teraz dostać porządnego kopa za stresowanie siebie i maluszka!
a nie mówiłam? Czy ja nie mówiłam?!
Cieszę się, ze wszystko ok i się przekonałaś
Alexis, faktycznie brzucholU mnie nie aż tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 16:24
-
Szarlotka no powinnam powinnam:D moj D pewnie powie to samo jak się dowie ze jest ok a ja tak się stresowałam. Teraz ide grzecznie leżeć i zjem cos dobrego i zdrowego dla dzidzi:D
Szarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Palma super! Mi gin kazał przyjść dopiero za miesiac, ale gdzie ja tyle wytrzymam
Ciagle sie boje i mam obawy, chociaż staram się być dobrej myśli. Zastanawiam się czy mój brzuch się robi już ciażowy czy po prostu jestem gruba, ale dziś to mnie wywaliło, to dopiero 7tydz2dz
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
A mi sie udało zjeść dziś pyszne mięso ! Cielęcine po japońsku. Mniam. Migrena okropna.
Szarlotko, jeśli chodzi o te bóle to czuje sie tak jakby ktoś mnie szczypal i ciągnął za macice. Potrafi tak pare razy szarpnac, zgiąć mnie w pół i przestać. We wtorek pogadam z lekarka jak mogę temu ulżyć , migrenie i krzyżowi również, bo do pracy muszę chodzić. Chociaż chętnie przelezalabym pare dni.
Palma, mam nadzieje ze już panikować nie będziesz :* witam nowe mamusie i cieszę sie ze wciąż nas przybywa
Nie będzie dziś żadnych zdjeć?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wózeczek śliczny, ja choruje na szarość zawsze można jakąś jaskrawą kołderkę w blue albo róż w zależności od płci. Planuje więcej dzieci, także chciałabym coś uniwersalnego. A ten jest śliczny. Cena kosmiczna.
Widzę, że jest poruszony temat karty ciąży też jej nie mam do kiedy trzeba ją założyć, bo już byłam u ginekologa, i w szpitalu i nic nie mama.
Kolejny temat jaki widziałam to daty z obliczeń i z usg.
Z obliczeń od 20.XII-23.XII a z USG 24.XII dużej rozbieżności nie ma.
I muszę się zgodzić, z Polkosią, z tym prezentem to straszna lipa;ppolkosia wrote:Klementynka miała OM 10.10, a USG 15.10, a urodziła się 13.10A teraz mam OM 24.12, a USG jeszcze nie wiem, ale wg owulacji 31.12, więc może uda się nie w te świąteczne dni. Z resztą to przypał dla dziecka, na święta jeden prezent, bo łączony z urodzinami, e tam! Chyba nie chcę rodzić w styczniu, bo wtedy będzie rocznikowo 2 lata różnicy.
Szarlotka123 wrote:http://www.bobowozki.com.pl/wozki-gleboko-spacerowe/p/quinny-moodd-gleboko-spacerowy-grey-gravel-6652.php
Ten czerwonyAle jest raczej za drogi więc rozglądam się za innymi ale tego typu
A to mnie też, nawet jakoś jeść.. Zjadłabym coś ale na nic nie mam ochoty ani smaka..Spragniona malusińskich stópek
-
nick nieaktualnybrylancik Kartę ciąży można chyba założyć od 9 tygodnia ciąży, przy becikowym tak musi być że było się od tego 9 tyg ciąży pod opieką lekarza , choć moja siostra już miała w 8 tygodniu kartę założoną nie wiem od czego to zależy , ja już jestem w 6 tygodniu ciąży jak już pójdę do mojej nowej Pani gin po raz pierwszy będę u niej , to będzie początek 8 tygodnia i wtedy od razu pewnie kartę mi założy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:11
brylancik lubi tę wiadomość