Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Ja tez będę skazana na dzienne bo nie ma wzornictwa zaocznie
ale raczej zacznę je jak dziecko będę mogła posłać do żłobka. Te wymogi teściowej co muszę mieć aby przejąć firmę :p jutro na spokojnie przejrzę te wózki i co trzeba mieć w wyprawce. Czarna magia
Te malutkie ubranka sa praktycznie jak nówki albo są nowe więc czemu nie?
A nie bedzie ci trudno wrócić? Ja zadawałam sobie sprawę, że gdybym zrobiła sobie przerwę to bym juz na studia nie poszła
Edit: moje studia tez zaocznie nie istnieją... na szczęście jest mało godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 20:55
-
U mnie gondola była wykorzystana na maxa, ale spacerówka dopiero 3 czy 4x. Też bym już nie dała tyle kasy za wózek, jest tyle możliwości jeszcze. Chusty, nosidła, etc. Moje dziecko spacerówki nie trawi, ale skąd ja to miałam wiedziećKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
baranosia wrote:Nulla ten drugi wózek jak się nazywa?
https://www.facebook.com/roan.wozki.foteliki/?fref=ts
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 21:09
-
Nulka wrote:U nas największy wydatek to był wózek mimo, że nie był jakiś mega drogi a dobrze wyposażony. Obciuszyłam zas małego w lumpeksie
Te malutkie ubranka sa praktycznie jak nówki albo są nowe więc czemu nie?
A nie bedzie ci trudno wrócić? Ja zadawałam sobie sprawę, że gdybym zrobiła sobie przerwę to bym juz na studia nie poszła
Edit: moje studia tez zaocznie nie istnieją... na szczęście jest mało godzin -
Dziewczyny - czytam o waszych wózkach i ich cenach i stwierdzam, że mój samochód jest warty może 2 razy tyle co wózki o których mówicie
my mamy w domu bebetto luca - jestem zadowolona ze wzornictwa, wielkości gondoli, wytrzymałości ale, trzeba pamiętać że to wózek dla niskich ludzi- Krótka rączka - my jesteśmy wysocy ( ja 175 mąż 185) i oboje podczas spacerów kopaliśmy nogami w pałąk na dole. Mamy też używany Quinn speedi na działce i był dużo wygodniejszy, ale ma 3 koła i ciężko nim podjechać na krawężnik. Najchętniej sprzedałabym LucĘ i kupiła coś innego - nawet używanego.
-
Hej mamuśki
My tez jesteśmy wysocy i potrzebujemy wygodny wózek. Chociaż mi osobiście te wózki z niską gondola nie podobają, mam wrażenie ze dziecko się ciągnie po ziemi; / my chcemy wygodny wysoki wózek
Zobaczymy co upatrzymy.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja jak kupowałam Marite to najpierw poszlam do sklepu sie do niej n przymierzyć i pojeździć po czym zamowilam przez neta w korzystnej ofercie gdzie za wozek 3 w 1 + spiworek do niego i rożek gratis zaplacilam cos ok 1600. Teraz też chyba najpierw gdzies zobaczę ten wozek i podejmę decyzję czy sprzedajemy i kupujemy ten drugi czy nie
-
Szczęśliwa mamusia dzięki za informację - teraz jak będę na wizycie 20.05 to będzie 8tci 6dc pewnie założą mi kartę
, Nulka wezmę pod uwagę hasło, że Kobieta zmienna jest i zastanowię się jeszcze nad wózkiem
chociaż nie jestem fanką wydawania dużo pieniędzy, początkowo myślałam, że 1000 zł to max za wózek, a tu takie ceny:O dużo doświadczenia muszę jeszcze zdobyć
Kokardka 44 - bardzo przyjemnie mieć takie dobre rekcje na wiadomość o dzidziusiu. Jak powiedziałam o ciąży zaraz jak się o niej dowiedziała - nie mogłam wytrzymać. Też strasznie byłam zaskoczona reakcją większości osób, jedni normalnie a inni tak pozytywnie aż w szoku byłam, że taki mały mój dzidziuś tyle radości daje
Aradia ja też się wstrymam do kupowania do poznania płci ale nie mogę się powstrzymać z oglądaniem i szukam wersji dla jednego i drugiego np. body superman różowe dla dziewczynki i niebieskie dla chłopczyka;) sylwia92 ten bebetto torino całkiem przypadł mi do gustu;)
Spragniona malusińskich stópek
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Noc znowu kiepska. Kurcze. Tym razem. .. nie przez Szymka, bo spal - zmiana pieluchy po 1 i lulał spokojnie. Tym razem mój luby... ludzie złoci z tymi facetami - no tak chrapał, że miałam wrażenie, że goni mnie pociąg towarowy. No nie dało się zasnąć. Co chwile go szturchałam żeby się położył na boku, kładł się a zaraz sru zaś na plecy i jedzie z koksem. Aaaaaaaaaaa!
Jak nie jeden to drugi. Kiedy ja się wyśpie
Co do wózków mamy ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/841f23229d6d.jpg
Komplet 3w1 za 1400 zł zapłaciliśmy. Jest w porządku! Koła super, na wszystkie powierzchnię - kamole, piasek itd. Gondola długa 85 cm. Służy na długo. Regulowana rączka - dla wysokich i niskich itd. Duża torba do przywieszenia na rączkę, równie pojemna na dole - wysoko i się nie brudzi - na zakupy. Tylko raz Szymi wracał z ogórkiem między nogami bo matka poszalała w Lidlu hihih! I duży wybór kolorów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:30
-
Dziewczyny doszła do mnie okropna wieść, że jedna z Was doradza innym, by odstawić leki przy niedoczynności tarczycy (TSH).
Absolutnie nie odstawiajcie leku (chyba że lekarz zadecyduje inaczej). Pierwszą ciążę straciłam w 11 tygodniu, najprawdopodobniej przez to (byłam niezdiagnozowana). TSH miałam na poziomie 3,7!
W drugiej przez całe 41 tygodni brałam leki i biorę do teraz. Wszystko skończyło się idealnie. Majka jest ze mną i Wam też życzę łatwego rozwiązania:)milky way, cudek2, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam żeby brać. W pierwszej ciąży w ogole nie brałam tabletek no i skończyło się tragicznie. Teraz biorę cały czas, a jak tylko dowiedziałam się, ze jestem w ciąży zrobilam badania tsh no i oczywiście był wzrost i Endo przepisala mi większą dawkę. Póki co jest wszystko okey i mam nadzieję, że tak będzie do końca.
cudek2 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)