Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:Hej.
Co do wózków mamy ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/841f23229d6d.jpg
Komplet 3w1 za 1400 zł zapłaciliśmy. Jest w porządku! Koła super, na wszystkie powierzchnię - kamole, piasek itd. Gondola długa 85 cm. Służy na długo. Regulowana rączka - dla wysokich i niskich itd. Duża torba do przywieszenia na rączkę, równie pojemna na dole - wysoko i się nie brudzi - na zakupy. Tylko raz Szymi wracał z ogórkiem między nogami bo matka poszalała w Lidlu hihih! I duży wybór kolorów.
-
cudek2 wrote:Co do wózków mamy ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/841f23229d6d.jpg
Komplet 3w1 za 1400 zł zapłaciliśmy. Jest w porządku! Koła super, na wszystkie powierzchnię - kamole, piasek itd. Gondola długa 85 cm. Służy na długo. Regulowana rączka - dla wysokich i niskich itd. Duża torba do przywieszenia na rączkę, równie pojemna na dole - wysoko i się nie brudzi - na zakupy. Tylko raz Szymi wracał z ogórkiem między nogami bo matka poszalała w Lidlu hihih! I duży wybór kolorów. -
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny doszła do mnie okropna wieść, że jedna z Was doradza innym, by odstawić leki przy niedoczynności tarczycy (TSH).
Absolutnie nie odstawiajcie leku (chyba że lekarz zadecyduje inaczej). Pierwszą ciążę straciłam w 11 tygodniu, najprawdopodobniej przez to (byłam niezdiagnozowana). TSH miałam na poziomie 3,7!
W drugiej przez całe 41 tygodni brałam leki i biorę do teraz. Wszystko skończyło się idealnie. Majka jest ze mną i Wam też życzę łatwego rozwiązania:)polkosia, cudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny doszła do mnie okropna wieść, że jedna z Was doradza innym, by odstawić leki przy niedoczynności tarczycy (TSH).
Absolutnie nie odstawiajcie leku (chyba że lekarz zadecyduje inaczej). Pierwszą ciążę straciłam w 11 tygodniu, najprawdopodobniej przez to (byłam niezdiagnozowana). TSH miałam na poziomie 3,7!
W drugiej przez całe 41 tygodni brałam leki i biorę do teraz. Wszystko skończyło się idealnie. Majka jest ze mną i Wam też życzę łatwego rozwiązania:)
Polubiłam przez przypadek. Przykro mi z powodu strat. Niekt tu nie mówił, żeby odstawić, ale mała burza i wymiana zdań. Najważniejsze, że wszystko wyjaśnione.
Gratuluję doczekania cudu -
cudek2 wrote:Nulka - no widzisz jak narozrabiałas!
Jakby nie było to forum, a z tego co wiem w naszym kraju jest wolność słowa, nawet gdyby była taka sytuacja (a nie było) że ktoś kazał mi odstawić to oczywiste jest skonsultowanie to z lekarzem a nawet z kilkoma dla pewnościJesteśmy wszystkie dorosła, a za swoje czyny odpowiadamy my same
Pozdrawiam
PS: Ten temat był poruszany tak dawno temu, że już nawet o tym zapomniałamcudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie umyłam z mama lodówkę a za chwile biore sie za porzadki, bo przez moja magisterkę na zmiane ze złym samopoczuciem to sie zachwile nie odkopiemy
bo mój M sobie rączek nie przepracowuje w domu...
-
Baranosia - dzidzia rośnie i ciągnie wszystko
Ja tez flak. Rano rzyg jak z Zakopca do Gdańska - nigdy tak nie miałam - a wszystko przez jedzenie dla psów i zapach tego miecha z puszki - ble. Potem szybko z małym do ogrodu, bo się zaciąga na całego i chciałam go dotlenić. Latal przez 40 min a ja za nim. Teraz go położyłam i padlam na kanapie. Bola mnie nawet palce jak pisze - bo z telefonu zawsze.
O już pada! Durna pogoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 12:56
-
U mnie jest sprzątane raz w tygodniu - niedziele. Bo tylko wtedy mam wolne, a Damian to kaleka i nic nie zrobi mimo ze w tygodniu jest o 17 w domu a weekend wolny. A u mnie cały tydzien z sobota robota 10-19. Koszmar.
Do tego u mnie dziś stres tak ogromny ze aż mi słabo. Piątek trzynastego moje drogie nas dopadł. -
No to ładnie, bo ja mam TSH 3.6 i dwóch ginekologów pytałam o to i każdy powiedział, żeby sie nie przejmować, bo resztę wyników mam ponoć dobra...Po weekendzie pójdę znów powtórzyć i wtedy chyba zobaczę. Myślałam, że na poczatku może skakać. Przed pierwsza ciaża miałam 1.4, po łyżeczkowaniu 3.2, a teraz na poczatku ciaży 3.6, no i masz, znowu stresMama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
ja dzisiaj mam wolne i lenię się na całego aż mam wyrzuty sumienia, bo mniej zrobiłam niż jak normalnie idę do pracy
marudzę jak łażę do pracy, zwłaszcza w taką letnią pogodę ale marudziłabym jeszcze bardziej gdybym siedziała w domu
co drugi dzień wolne/praca to byłoby super rozwiązanie -
Ja się wziełam za odkopywanie naszego mieszkania wczoraj z moim G. Bo pozwoliliśmy sobie ostatnio na za duzo lenistwa;) kurcze tak narzekacie ostatnio na mezow a ja tak siedze i myśle czy ja wad nie widze bo jesteśmy małym stażem czy mój to jeden na tysiac. Posprzata, robi mi sniadanka, kolacyjki, pomaga przy obiedzie, oczywiscie jak jest w domu bo pracuje na zmiany. Rozumie ze moge sie zle czuc, kurde ideal, az sama nie wierze ze taka zolza jak ja trafila na taki diament..
cudek2, Chamomilla, Isia86 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....