Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Endżusia wrote:Dziewczyny, Wasi faceci też tak gadają, że "ciąża to nie choroba"? Bo ja to swojego mam czasami ochotę wyrzucić za taki tekst przez balkon
Nulka, Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O cholera, to dlatego mam taki zły dzień, dziś piątek 13! Faktycznie! Klementynka kończy 7 miesięcy i na wieczór szykuje się ciasteczkowa uczta
Będę piekła dla córci ciastka z bananów i amarantusa. Ciekawe czy nam zasmakują!
AniaKami, cudek2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jak już o zdrowych ciasteczkach mowa, to polecam mamom, które już mają szkraby ( i tym czekającym oczywiście też
) te pozycję. O jej istnieniu poinformowała mnie koleżanka - dzięki Aga - i bardzo często z niej korzystam. Super przepisy dla całej rodziny. Począwszy od śniadan, obiadów, przez desery, dania ma święta po przekąski. Szymon za placuszki z łososiem i marchewka da się pokroić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fa29a612747.jpgpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak te śmieszne ruchy na dole potrafią wprawić w osłupienie
dziecka raczej nie czuje ale za to rosnąca macice bardzo wyraźnie. Co do zmęczenia to wykonam pare czynności, postoje pol godziny i już muszę usiąść bo inaczej podbrzusze oraz kręgosłup bolą.
Jadę do domu ugotować żurek. Mniam.Magduullina, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa mamusia - szczerze mówiąc zeby są chyba najgorszym bólem jaki istnieje... Hehe a znieczulenie w ciąży można tylko samo bez adrenaliny. w ciąży trzeba ząbki leczyć ale zawsze trzeba dentystę powiadomić o stanie błogosławionym
powiem tak ze po 1 ciąży poszły mi żeby nie samowicie i znowu się zaczyna...
-
nick nieaktualny