Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zresztą ja pamiętam że pierwsze ruchy to było jakby łaskotanie, jakby mnie ktoś drapał paznokciem od środka, tak punktowo
było to dokładnie 3 miesiące od zrobienia testu czyli jakiś 17/18 tydzień
przewalania, uderzenia, wypychania to duuużo później
w kolejnej ciąży podobno ciut szybciej się czuje ale miesiąc to spokojnie sobie jeszcze dajęMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojjj tak truskawki, kupuje w techo albo lidlu 500g okolo 5 zl, wcinam na raz z jogurcikiem rozgniecione widelcem;) jestem chora jak codziennie nie wsune porcji
juz nie moge sie doczekać az beda na ogrodku mmmmm, a najbardziej to nie moge sie doczekac wyjazdu do krakowa po 10 czerwca, mam rodzinke pod krakowem i maja plantacje truskawek, tam sa tak slodkie i duze ze w zyciu u nas takich nie jadlam jak tam;)
Magduullina lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
W ciąży z Tyśką moja dieta wygladała podobnie, z tym, że to zupełnie nie był sezon, bo marzec/kwiecień i wsuwałam przez 2 tygodnie tylko te pędzone truskawki...
Potem 2 tygodnie bananów, potem 2 tygodnie tylko i wyłącznie pomidorów, był jeszcze sam arbuz i w lato czereśnie. Teraz też mam fazę na owoce.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Własnie wyszlam z toalety i mam zawal, mam wydzieline o zabarwieniu brazowym, strasznie sie boje i nie wiem co robic, zaaplikowalam sobie dwie luteiny i leze.
-
AniaKami wrote:Własnie wyszlam z toalety i mam zawal, mam wydzieline o zabarwieniu brazowym, strasznie sie boje i nie wiem co robic, zaaplikowalam sobie dwie luteiny i leze.
polkosia, Magduullina lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
AniaKami wrote:Ja mialam bardzo nieregularne cykle, raz 30 pare raz 40 pare raz 50 pare dni.
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
witam grudniowe mamusie po długiej nieobecości. Zajęło mnie pomaganie siostrze i mamie. Normalnie dni tak leciały jak odrzutowiec. A dzisiaj miałam prywatna wizyte
Widzialam mojego bobaska. Normalnie rączki i nóżki ach
spał a potem zaczął sie przeciągac i brykac
niestety nie dało sie wydrukowac zdjęcia ale nie szkodzi. ma 6 cm i wiek na usg zgadza sie co do dnia z data porodu
pozdrawiam i życzę miłych snówmilky way, Werix, kwiatuszek12345, Basia79, cudek2, Isia86, palma, polkosia, dora13, Magduullina, Nulka lubią tę wiadomość
-
Poczekam do rana, jeśli sie uspokoi to ja tez, jeśli dalej beda uplawy to pojade na izbe. Moze sie dzisiaj przemeczylam, mi wydawalo sie ze jest ok a jednak moze za duzo wysilku. Dopoki nie ma nic czerwonego to czekam co dalej. Luteina i lozko.
-
ScarlettKate wrote:witam grudniowe mamusie po długiej nieobecości. Zajęło mnie pomaganie siostrze i mamie. Normalnie dni tak leciały jak odrzutowiec. A dzisiaj miałam prywatna wizyte
niestety nie dało sie wydrukowac zdjęcia ale nie szkodzi. ma 6 cm i wiek na usg zgadza sie co do dnia z data porodu
pozdrawiam i życzę miłych snówMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlettKate wrote:witam grudniowe mamusie po długiej nieobecości. Zajęło mnie pomaganie siostrze i mamie. Normalnie dni tak leciały jak odrzutowiec. A dzisiaj miałam prywatna wizyte
pozdrawiam i życzę miłych snów
6 cm w 10 tygodniu? Kawał chłopa/ baby.
To na pewno nie pęcherzyk tyle miał?
Magduullina, współczuje, ból zęba jest najgorszy. Może na noc apap?
Ja wróciłam, bardzo fajnie spędziliśmy dzień ale już widzę, że brzuszek jest widoczny. Dobrze, że już w Środę wszystkim mówimy bo dłużej bym nie ukryła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 21:52
cudek2, Magduullina lubią tę wiadomość