Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalina123 paracetamole dwa wez, i spac.
Wiem co czujesz, mnie czesto boli glowa, ale tak, ze nie daje rady funkcjonowac... i tak ze trzy dni mnie piłuje, potem robi mi sie niedobrze, a na koniec trup. I czwartego dnia zmartwychwstaje. O ile nie w ciazy buore ketonal, o tyle w ciazy lipa.
Podczas karmienia mialam sciagniete mleko bo jak mnie zlapalo to ketonal i sciagalam i wylewalam... ehhhh
Wiec paracetamol jedynie i jak np sie zalatwilas klimą, to ja robie inhalacje. -
cześć Dziewczyny, ja po usg prenatalnym, maluszek ma 61 mm akcja serca 158/min i wszystko ok, tydzień temu była na 80% dziewczynka a teraz Dr. mówi że nie da sobie ręki uciąć za dziewczynkę więc nie wiem
ale heca. Mój mąż od rana kłóci się ze mną że nic nie robie, nawet nie zapytał o maleństwo, smutne że jest takim 'Idiot' niech siedzi sam jak palec jak mu nie pasi moje towarzystwo. Jutro dzień dziecka, zabieram Zuzie na spacer:)
cudek2, Isia86, kalina123, Izieth, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
-
A ja byłam wysłać paczkę dla mojego chrzesniaka z okazji Dnia Dziecka i.... przepuścili mnie w kolejce!
! Ale fajnie. A była dłuuuuuuga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 18:23
milky way, Isia86, guerretenshi, Izieth, Nulka lubią tę wiadomość
-
Hej. Zeby Was nadrobic i odniesc sie do Waszych musialabym siedziec tu z godzine
Gratuluje Wam udanych wizyt, widzialam ze byly kolejne prenatalne.
Baranosia - brawo za zadne egzaminy! Super!
Cudek - a to Ci dopieroZnaczy brzuszek juz jest widoczny? Wiadomo ze same zawsze szybciej dostrzegamy kraglosci, ale otoczenie ma zazwyczaj raczej spozniony zaplon.
guerretenshi lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
No właśnie cudek piszesz o prezencie na dzień dziecka dla chrześniaka. Ja jako dziecko zawsze dostawałam prezent tylko od rodziców i czasem od dziadków i tak mi się to utarło że jakoś nawet nie przyszło mi na myśl kupić coś dla chrześniaka i teraz nie wiem czy kupić i ciągnąć to co rok czy zostawić to święto rodzicom
-
Ja mam przyszywaną chrześnicę (nie podawałam jej osobiście, bo jestem niewierząca), której daję prezenty na Dzień Dziecka, urodziny i Mikołaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 18:57
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No kurcze chyba widać, że ciążowy a nie obiedzony - chociaz było jedno i drugie haha! Ale kurde miło mi się zrobiło
Ja mam chrzesniaka 17 lat, chrzesnice 6 lat, chrzesniaka 5 lat i chrzesniaka 2 z hakiem. Ten ostani to akurat mój i męża wspólny. Mniej więcej do 4 roku życia robię prezenty na urodziny i Dzień Dziecka. Potem już tylko na urodziny. -
Wzięłam paracetamol i jeszcze boli ale juz zdecydowanie mniej.
Mnie dzisiaj pan na schodach wyprzedził i czekał na gorze bo drzwi mi otworzył i czekał aż wejdę. Ale ja mam brzucha od zeszłego tygodnia ogromnego. Na prenatalnych lekarka się upewniają czy badania I trymestru ?cudek2, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ja też już po, wszystko super
Dzidzia 63mm, serduszko bije 167 ud/min
NT 1,6mm, kość nosowa obecna i cała reszta w normie
Widziałam rączki, nóżki i maleńkie paluszki oraz przecudną stópkę
Ledwo powstrzymałam łzy
Na 70% dziewczynka, ale na tym etapie traktuję to z przymrużeniem oka
Najważniejsze, żeby było zdrowe
Dzięki za kciuki, przydały sięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:24
kalina123, RedLady, cudek2, Majanna, polkosia, Nulka, dora13 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Super, że macie już ciążowe brzuszki
Mój brzuch wygląda, jakbym przytyła
Ja chrześniakowi i jego braciom robię prezenty na Dzień Dziecka, Wielkanoc, Mikołaja, Boże Narodzenie i urodziny, ale tylko chrześniaka. Sporo tego, ale to na pewno się zmieni, jak będę miała swoje dziecko
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
No to i ja melduje się po prenatalnych
Maleństwo ma 61 mm, serduszko 164 ud/min, NT 1,2 i tu nawet lekarz stwierdził, że dawno nie widział tak niskiego
Ale to ponoć bardzo dobrze. Nóżki, rączki i cała reszta na miejscu. Co do prognoz, to obstawił dziewczynkę. Coś dzisiaj same dziewczynki na forum
Majanna, kalina123, cudek2, Izieth, Nulka, dora13 lubią tę wiadomość
-
Wiecie, tak sobie mysle, ze w grudniu przezyje chyba lekki szok
Moje Dziewczyny sa juz na tyle duze, ze mam z nimi totalny luz. Przychodza ze szkoly, jedza, robia lekcje i ida sie bawic. Teraz jak jest juz tak cieplo, to calymi popoludniami biegaja po dworze z kolezankami.
Taki uwieszony na mnie calymi dniami Bobek bedzie niemalym wyzwaniem ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:45
...więc teraz serca mam dwa...