Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kalina123 wrote:czuję dziś od południa dziwne łaskotanie w brzuchu, pierwszy raz w tej ciąży
czułam ze 2 razy w pracy i czuję teraz jak leżę po kolacji
muszę zacząć obserwować czy będzie się powtarzać w kolejnych dniach bo aż wierzyć mi się nie chce, że tak szybko ale to uczucie jest tak specyficzne że nic innego nie daje takich objawówszczególnie jak siedzę w pracy
prawie codziennie coś mnie tam łaskocze
-
Szczęśliwa - super! Trzymam kciuki!
Cieszę się, że załatwiłas!
Paradise - wow! Wychodzę za mąż, zaraz wracam haha! Szczęścia kochana na nowej drodze życia!
Dotty- extra ! Gratulacje! Zdrowa dziewczynka hura!Szczęśliwa Mamusia, Isia86, paradise lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudek2 Ja tez sie cieszę, jutro jak wyrobię się w czasie to oczywiście zdam relację
.
guerretenshi Ale jesteś śliczna, cudny brzuszek
.
polkosia Ja mam tak już od kiedy mój Grześ się urodził, zawsze o niego się martwię czy doszedł do szkoły , czy w szkole nic mu sie nie stało,dziewczynki to żywe dusze nie usiedzą pięciu minut , kiedyś ciocia mojego męża mi piedziała że jej syn kiedyś,do niej tak powiedział że mama ja juz jestem dorosły mam pracę,żonę,córkę i nie musisz sie martwić , a ona mu odpowiedziała ze ja synku do samej śmierci będę sie o was martwić, jestes moim dzieckiem , szczęściem więc mam prawo się martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 19:38
-
polkosia wrote:Dziewczyny, mam doła... Czy Wy też się tak martwicie o pierworodne jak się drugie urodzi? Ja dzisiaj nie mogę przestać o tym myśleć...
Tak.... Denerwuje się, że nie dam rady. Martwię się, że mały - przynajmniej w pierwszych miesiącach - zejdzie na drugi plan, w tym sensie, że ja będę bardziej zajęta niemowlaczkiem.
Stresuje mnie, czy będe w stanie pogodzić opiekę nad nimi, żeby Szymi nie czuł się odrzucony, smutny, zazdrosny.
Pociesza mnie tylko to, że nie ja jedyna mam takie bolączki i ze mnóstwo kobiet przecież daje rade i każde dziecko jest szczęśliwe, bo przecież są dla nas całym światem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 19:33
polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Ale macie piękne brzuszki
U mnie ledwo coś widać
Paradise, gratulacje, wszystkiego najlepszego!!!!!!
Szczęśliwa Mamusia, na pewno będzie wszystko w porządku, jak nie leci żywa krew, to wszytko ok. Jutro na szczęście osobiście się o tym przekonasz
Dotty, gratulacje, fantastyczne wieści!paradise, Dotty84 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Witam,czy mogę się przyłączyć? Mój termin porodu to 29.12.2016r.
Będzie to moje drugie serduszko
. Pozdrawiam
Werix, cudek2, Chamomilla, palma, kalina123, Izieth, guerretenshi, WróżkaZielona, Nel@, Kaczorek, RedLady, kwiatuszek12345, Pysia87, Okciakowa, dora13 lubią tę wiadomość
-
wkleję wam na chwilę link ze zdjęciami moje brzucha z 1 ciąży
tylko proszę nie kopiujcie, bo potem chcę skasować
teraz mam mniej więcej taki jak wtedy w 20/22 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 23:04
Chamomilla, Izieth, guerretenshi, Kushina, Nulka, Nel@ lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Cudek, oby tak było... Żeby każde było szczęśliwe.
polkosia lubi tę wiadomość
-
guerretenshi no pewnie że widać
chłopy to są dziwne, mój szef też powiedział że nic nie zauważył a jak już wiedział to po 2 dniach mi powiedział że rzeczywiście mam brzuch
polkosia na brzuch miałaś patrzećnie chciało mi się usuwać twarzy dlatego potem usunę ale dziękuję
ja też o synka się trochę martwię ale powtarzam sobie że nie ja jedyna mam kolejne dziecko
poza tym mam dużą pomoc na co dzień ze strony rodziców i męża więc najwyżej oni przejmą na trochę malucha żebym ja mogła synowi poświęcić czas
no i mąż na pewno synowi nie da odczuć że jest zaniedbywany, wręcz przeciwnie
damy radę wszystkie -
Agaaa wrote:Witam,czy mogę się przyłączyć? Mój termin porodu to 29.12.2016r.
Będzie to moje drugie serduszko
. Pozdrawiam
Agaa, witajMasz termin porodu w urodziny mojego taty
Kalina, super zdjęcia, fajna pamiątka zostanieBrzuszek pięknie rósł
Teraz mniej więcej wiem czego się spodziewać
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
To ja też się w końcu przywitam
czytam Was od dłuższego czasu i chcę zasilić Wasze grono
termin według OM 18 grudnia, choć z usg nawet 13 grudnia wypada, ale niech 18 zostanie
Dziś byłam na genetycznych i dzieć ma 59 mm oraz niskie ryzyko wadkamień z serca
Nulka, kalina123, cudek2, Chamomilla, RedLady, polkosia, Izieth, Okciakowa lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Witam nowe mamusie
Paradise wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaMy za to w czwartek mamy 6 rocznice bycia razem a 4 ślubu kościelnego
Niespełna miesiąc później 5 cywilnego
Nawet nie wiem kiedy to zlecialo
Chamomilla lubi tę wiadomość