Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa Mamusia ja od wczoraj plamie na kolor kawy z mlekiem, ech. Niby sie nie martwie bo mam juz tak czwarty raz od poczatku ciazy i pozostale 3 nie wplynely negatywnie na synusia
niby nie wiadomo skad to jest chyba taka moja natura. No ale co by nie mowic to na pewno jest to strasznie irytujace. Myslalam ze w pierwszym trymestrze sa plamienia a w drugim odetchne z ulga. A tu u mnie juz drugi trymestr i znow plamie... Ale trzeba byc dobrej mysli.
-
Ja bym zrobiła wszystko, żeby sprawdzić, co z dzieckiem. Lekko czerwony sluz to bym już dzwoniła przynajmniej - nie masz kontaktu z lekarzem? Co znaczy specjalistycznego sprzętu? Wystarczy badanie na fotelu - a usg nie ma?
Współczuję Wam tych plamień. Ja zawału o matko nie dostałam jak mi wtedy w 5 mis zywo czerwona krew się pojawiła. W ciągu 1,5 h byłam u swojego lekarza. Bardzo Wam tych nerwów współczuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 15:24
-
Szcześliwa ja też bym raczej poleciała do szpitala..
Może nie mają dobrego sprzętu ale przynajmniej byś była pod opieką i by Cię obserwowali a w domu nic nie zrobisz..
Magduullina, zaprosiłam Cię do przyjaciółek bo chciałam napisać na prv. Przyjmij mnie jak możeszMagduullina lubi tę wiadomość
-
Samo badanie na fotelu może nie wystarczyć. A w szpitalu to przecież jakieś USG mają... To nie musi być specjalne
Mój kot doprowadził mnie dziś do płaczu. Cały się obsrał w kuwecie i tymi brudnymi łapami przelazł przez cały dom... Na dwór. Mąż wróci, to pozmywa, bo ja się zrzygam...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczęta, wpadam tylko powiedzieć, że odebrałam dziś wyniki Nifty.
Spodziewam się zdrowej (!) dziewczynki, więc Hania będzie miała siostrzyczkę!!!!
Szczęsliwa, kciuki - na pewno wszystko będzie ok!Okciakowa, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, kalina123, RedLady, cudek2, cindi88, Izieth, Isia86, Werix, Nulka, Kokardka44, dora13 lubią tę wiadomość
-
hej hej!
ja wczoraj zaliczylam prenatalne. wszystko ok, choc dokladnej wartosci przeziernosci nie sprawdzila, na oko niby ok. mam przyjsc jeszcze we wtorek. no i dostrzegla cos miedzy nogamiciekawa jestem, czy chlopak pozostanie chlopakiem, bo w tym tygodniu taka diagnoza raczej malo miarodajna
aaa czy jest tutaj jakas alergiczka? ja ostatnio umieram od pyłkowmozna pic wieksze ilosci wapna w ciazy? ktos cos? heeelp!
ciesze sie z Waszych wszystkich wizyt, trzymam kciuki za przyszle wizyty i milego popoludnia zycze
Okciakowa, RedLady, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nawet ginekolog mi powiedzial na wizyvie ze to jest za duzy jak na 12 tydzien i sie spyyal czy nie mam problemow z przewodem pokarmowym. I do tego jak robil usg to przrzpochwowo w 12 tyg. bylo malo co widac a przez brzuch wszystko dokladnie, wiec mam wyzej macice niz normalnie.
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:Dziewczęta, wpadam tylko powiedzieć, że odebrałam dziś wyniki Nifty.
Spodziewam się zdrowej (!) dziewczynki, więc Hania będzie miała siostrzyczkę!!!!
Szczęsliwa, kciuki - na pewno wszystko będzie ok!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny