Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja byłam w sklepie i w lumpku - kupiłam śliczną, mała bluzeczkę (co prawda dla dziewczynki
) także zaklinam płeć
Zmykam sprzatać bo się zrobił u nas niezły sajgonIsia86 lubi tę wiadomość
-
witam
ja wczoraj tak sie najadłam że az bolesci brzucha dostałam wieczorem haha
a jeszcze tak mi sie chcialo kiełbasy, ale odmówiłam sobie bo juz brzuchol doskiwerał
ja lece na miasto do biedry cos kupic dobrego
miłego dzionkaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja biore sie za przygotowywanie obiadu. Potem robię album ze zdjeciami bo wiem ze jak bobas sie urodzi to on bedzie gwiazdą i nie bedzie czasu zajac się własnymi zdjęciami
nie mogę doczekać się wypłaty, bo kupię wtedy pierwsze pieluszki wielorazowe dla szkraba:) jupi!
-
Witam was dzisiaj.
Pięknie brzuszki macie
Nulka, cudne zdjęcia, powinnaś zmienić profesję
baranosia- świetne wieści z rana, tak się cieszę
A mnie dzisiaj brzuch coś boli.. Zjadłam zdrowe śniadanie ale przez tą pogodę jestem strasznie śpiąca..;/Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam ochote na racuchy z jabłkami ale nie chce mi sie robić
Mama proponuje na dziś naleśniki
guerretenshi, cudek2, polkosia, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
Mi sie skończyły pomysły na obiad. Masakra. I jest tak mega gorąco
Do tego jestem w szoku. Wszedł klient który zawsze przychodzi jak jest szef. Wiec nie mógł słyszeć o ciazy bo to tajemnica. A ten do mnie uśmiechnięty i mówi "o widzę ze maluszek rosnie" aż mnie wrylo w podłogę. Nawet dziewczyny które wiedza mówią ze ładnie sie zaokrąglam. Myślałam ze mimo wszystko tłuszczyk dłużej mi zakamufluje bobaska. -
O! Ja tez chce nalesniki, ale ze szpinakiem, serem i sosem czosnkowym.
W ogole mnie nie ciagnie do jedzenia na slodko.
Za chwile skocze chyba po salatke i spadam stad.
Niech sie ten weekend w koncu zacznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 13:27
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualny
-
Baranosia, świetne wieści
jak bylam w szpitalu w poprzednich ciazach i zgłosiłam, że jestem wegetarianką to i tak na śniadanie i kolacje dostawałam kropkę chleba, masło, liść sałaty i...pasztet
już nie mówiąc o obiedzie. Eh...
Mi dziś teściowa przyniosła na obiad knedle z truskawkami i polewą truskawkową. Kochanaa glowilam się co tu zrobić.
Mnie ciągnie do słodkiego bardzo, plus owoce na potęgęMdłości i wymioty przeszły, więc czas zacząć się pilnować
cudek2 lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. *