Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę dalej, przez tą szyjkę kazała mi zwiększyć znowu ilość luteiny więc się chyba nie pozbędę tych leków..
Dzięki Chamomilla, to samo słyszałam no ale..słysząc takie rzeczy wolałam się upewnić.
baranosia, kiedy kolejna wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 16:55
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46175a1b70f8.jpg
Bubu ma ponad 7cm, przezierność 1,2
ogólnie wszystko oka płeć nie wiadomo bo nóżki były skrzyżowane
baranosia, Okciakowa, Werix, kalina123, Nulka, Polarisa90, polkosia, cudek2, Izieth, Isia86, RedLady, dora13, Chamomilla lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja za to dzisiaj po szybkim marszu na pociąg dzwoniłam po M bo sama bym sie do chaty nie dotelepała
Młody drzemie a ja chyba pójdę w jego ślady.
Szczesliwa nas pod względem tłoku w jednym lokum to już mam 5 letni stażMieszkamy w 3 pokojowym mieszkaniu w 6 do niedawna zanim zmarł dziadek to w 7. 4 pokolenia pod jednym dachem
Choc sie czasem mamy dosyć to pewnie jak sie wprowadzimy będzie tak jakoś pusto...
-
Całe szczęście, że wszystko w porządku.
Przez chwile mnie nastraszyłaś.
Palma, Kochane maleństwo
A pamiętam jak się denerwowałaś, że coś będzie nie tak
W sumie to nawet pamiętam jak pisałaś o pozytywnym teście dopiero a tu już 15 tydzień ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 17:40
-
Ja głupia i nadgorliwa sie teraz denerwuje... nie wiem co mnie za diabeł pokusił ale odkopalam prenatalne z pierwszej ciąży i tam w 13t3d przy CRL 74mm przyziernosc byla 1,8 a teraz w 12t6d przy 64mm bylo 2
-
Hello. Witam w 13 tc.
Jest mi dzis niedobrze. Jestem zmeczona i przygnebiona. Najchetniej poszlabym spac.
Kolezanka z pracy, ktora wie o mojej ciazy zaczyna mnie powoli wkurzac. Ciagle pyta dlaczego jeszcze nie oglosilam w biurze radosnej nowiny?
Dzis juz przegiela, wiec chyba w lekko niemily sposob odpowiedzialam, ze jak bede chciala to powiem i nic nikomu do tego.
Wrr.. Strasznie nie lubie jak ktos mi mowi co mam robic, tym bardziej w tak osobiste sprawie.milky way, Nulka lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Mi lekarka mówiła ze ona w pewnym momencie zanika dlatego robi sie je w tym przedziale tygodni a nie innym. Wiec sie nie martw
Wszyscy poza szefem już zauważają mój brzuszek. Jak sie uda to późnym wieczorem wrzuce zdjęcie. Póki co odpoczywamy z moim nad morzem. Jeszcze miesiąc pracy i koniec. Mam już jej dość i psychicznie zaczynam nie wytrzymywac
Ah i najważniejsze! Gratuluje udanych wizyt :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 19:04
-
A ja leżę na plecach i czuje się jak jeden wielki grubasek, brzuszek już nie znika kiedy leżę haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a73f0ed0b73c.jpg
Od wczoraj coś mnie kłuje brzuch, niezbyt często, ale jednak...Bolał mnie pierwszy raz przedwczoraj wieczorem, wczoraj rano, ale jak jechałam na badania to przestało i tak do momentu aż pani doktor zaczęła budzić dzidzię, kiedy zaczęło się maleństwo ruszać znów czułam takie lekkie kłucia, nie jest to silny ból..Nie wiem czy może na jakiś nerw mi naciskaI znów okazało się, że jestem o tydzień do przodu i jestem już w 14 tygodniu, a myślałam że dopiero co zaczynam 13
Izieth, guerretenshi, milky way, palma, zarębinka, Nulka, Majanna, cindi88, cudek2, Okciakowa, Nel@, Chamomilla, polkosia, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Alexxis piękny brzuszek już masz
Ja mam większy wieczorem przez wzdęciaMasakra, nie wiem co z tym robić? Mam Ulgix wzdęcia, ale nie wiem ile tego można brać i czy w ogóle jest to bezpieczne? Co wieczór się męczę, macie jakieś rady? Czy któraś może ma podobny problem?
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)