Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dr którym robił nam prenatalne był właśnie w faktach tvn 24. Rodzic Po ludzku - w końcu wchodzi w życie zasada, że kobieta, która poroni, urodzi chore lub martwe dziecko ma mieć wsparcie i szczególną opiekę. A co najistotniejsze, nie będzie na sali z kobietami w ciąży lub świeżo upieczonymi mamami.
milky way, Chamomilla, Nika , Nulka lubią tę wiadomość
-
Nareszcie rząd zaczął myśleć do mnie po zabiegu własnie przywieźli dziewczynę po terminie i słuchałam jej dzieciątka na ktg a jeszcze pod wieczór przyszedł ksiądz porozmawiać . W efekcie wypisałam się na własne żądanie miałam już dość
-
Taaaaa ja tez lezalam na indukcji poronienia z laska z blizniakami-! Chuj mnie strzelal, naprawde.
Poszlam do poloznych i im ryczalam ze chyba serca nie maja, a one ze mnie tak strasznie przepraszaja ale nie maja miejsc
.. no i co.... nic nie zrobisz... lipa po calosci... -
Też to dziewczyny przechodziłam i najgorszy był pierwszy raz, kiedy nie byłam na to przygotowana, w kompletnym szoku trafilam do szpitala i informacja ze poronilam. Lezalam na lozku i plakalam a obok kobieta podpieta pod ktg i rozmawia non stop przez tel o tym co kupic dla dziecka itp.
tez mam nadzieje ze to juz sie zmieni, to w jaki sposob sie te chwile przezywa, ma wpływ na przyszle postrzeganie ciazy.
A ja jestem po dwoch wizytach, troche bez sensu ze dzien po dniu ale nie dalo rady inaczej. Wczoraj na NFZ a dzis prywatnie.
Na NFZ gin powiedziala ze...w sumie to nic nie powiedziala na moje wyniki (ponizej normy-erytrocyty, hemoglobina, hematokryt) a gin prywatnie powiedzial zeby nadal brac zelazo ale w podwojnej dawce i efekt jesli bedzie to dopiero po dwoch miesacach bo tyle czasu potrzeba na utworzenie sie nowych kriwnek i zebym sie nie przejmowala i wcinala duzo warzyw zielonych
A jesli chodzi o misia Haribo, jak to ujął ginto serduszko bije 175/min i wzrost naszego malego czlowieczka wynosci juz 3,16 cm
cudek2, Izieth, polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Szarlotko mam nadzieje ze cos im się przywidzialo skoro na prenatalnych było ok
Masz w najbliższym czasie jakąś wizytę żeby to jeszcze raz sprawdzić? Odpoczywaj
Nie wiem Nulka, może się przewidziało a może nie. 13 mam badanie na NFZ to jej o tym powiem.
Dziewczyny to ja, Szarlotka..
Miałam przez te dni trochę zawirowań w życiu i postanowiłam zacząć od początku, z czystym kontem
U mnie lepiej, w końcu mogę wejść do kuchni i już nie wymiotuje od kilku dni.. Wiadomo, mdłości zostają ale to tyle.
Nulka lubi tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:Polarisa świetne wieści.
Trochę mi żal że u mnie oba maluszki nie przetrwały, ale teraz bardzo drżę choć o tego jednego.
Byłam u lekarza. Jak powiedziałam że jestem w ciąży bez gadania wypisał L4 do piątku.
Teraz już niestety w pracy wszystko się wyda bo kod B, no cóż.
Kupiłam super portugalski miód w Biedrze, cytryny imbir i zamierzam się kurować.
Oby tylko z dzieciątkiem było wszystko dobrze.
Ja mam prenatalne na 13go;)
Bardzo mi przykro ze u Ciebie przetrwał tylko jeden bąbelek , ale napewno będzie wszystko dobrze kochana i urodzisz zdrowego dzidziusia
-
Okciakowa wrote:Nie wiem Nulka, może się przewidziało a może nie. 13 mam badanie na NFZ to jej o tym powiem.
Dziewczyny to ja, Szarlotka..
Miałam przez te dni trochę zawirowań w życiu i postanowiłam zacząć od początku, z czystym kontem
U mnie lepiej, w końcu mogę wejść do kuchni i już nie wymiotuje od kilku dni.. Wiadomo, mdłości zostają ale to tyle.
Dlaczego zmieniłaś nick? Nie rozumiem -
Przez Was tez fasolke z bulka robie... ale mrozona, za 47pln nie kupie, ni chuja!
Schabowy i ziemniaczki do tego.
Uspilam maluszka a jakis kundel ujada tylko czekam az sie maly wscieknie i nic nie zrobie... musze posprzatac troche w domu, bo przez to, ze maly takie terrorysta to nie mam czasu na nic, a przy takim maluchu kurcze tak szybko soe robi bajzel, ze nie nadazam odkladac na miejsce. Poza tym jak przed chwilka spojrzalam na szybe z drzwi wychodzacych na taras to wymieklamcala w slinie i ciastkach i tlustych lapkach :DDD Takze ten.... ide sprzatac
Nulka lubi tę wiadomość
-
Milky, też wstawiłam mrożoną właśnie, nie mam jak na targ jechać
A u mnie w piekarniku lasagne
Okciakowa, szkoda, a Ty już nie chcesz prowadzić tego wątku? Skasowałas konto całkowicie? Może mogłabyś wchodzić chociaż i uzupełniać tam dane?milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn