Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mocno zaciśnięte
Jak dziś będzie taka pogoda jak wczoraj to sie wykończe. Do tego na moim obiekcie handlowym wczoraj padł prąd na ponad godzinę po czym klimatyzacja już nie działała. Nie było czym oddychać i myślałam ze zjade jak długa.Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Polarisa kciuki&&&
A mnie od wczoraj męczy przeziębienie i mega katar.
Idę dzisiaj do lekarza zapytać co wziąć na to.
Polarisa90 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Witajcie; )
Trzymam kciuki za wizytujące<3
Ja mam wizytę o 15.30chce zobaczyć mojego skarba.
Super dzień mi się zaczął bo się dowiedziałam ze wczoraj 3 egzaminy zaliczylam .tak się cieszę ze już z glowy niektóre przedmioty.
Milego dnia;Dkalina123, Nulka, baranosia, polkosia, cudek2, Polarisa90, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Trzymam kciuki
Ja już siedzę na uczelni o 9 mam zajęcia a później idę dokończyć ostatnią rzeźbę
Wizyta dokładnie za 2 tygodniePolarisa90 lubi tę wiadomość
-
isia daj znać jak z jogą, może masz jakieś domowe instruktarze godne polecenia, na razie jeszcze się boję, ale coś muszę robić, bo mnie kręgosłup boli:(
Baranosia zauważaj plusy, u mnie w jednym i drugim szpitalu to samo, tylko w jednym dostawałam podwieczorek - jabłko, rogalik.
polarisa czekamy na informację!!
palma udanej wizyty!!Polarisa90 lubi tę wiadomość
Spragniona malusińskich stópek
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki witamy się w 12 tygodniu. Czytam Was zaglądam, ale mam pytanie czy normalne jest ze kluje mnie ciągnie podbrzusze nie raz w środku tzn w pochwie odczuwam ciągnięcie i wczoraj wieczorem od pępka do góry jakby coś mnie rwalo czy takie objawy są normalne dodam że w 1 ciąży nie czułam nic takiego dlatego pytam niepokoi mnie to....
wizytę mam 9.06
Mocno trzymam kciuki za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 08:58
-
nick nieaktualny
-
Jak można palić w ciazy ?! Ja rozumiem ze niezbyt zdrowo jest rzucić z dnia na dzien (ja po informacji o ciazy spalilam tylko jedna fajkę jak mi głupia baba ginekolog powiedziała ze mimo rosnącej bety jej zdaniem ciazy nie ma). Ciąż mam ogromna ochotę zapalić ale nie robię tego. Głupie babska. A potem płacz i błagalnie o pomoc bo dzieci rodzą sie chore. Grrrr.
Powodzenia na wizytach. Ja już jadę do pracy. Energia tak mnie dziś rozpiera ze posprzątam całe mieszkanie i zrobiłam pranieMagduullina, Nika , Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A gdzie one pala? W kiblu? Przy oknie czy gdzie? Nie ma zakazu - bo tam gdzie lezalam, to wszędzie tablice. A na jednej był ordynator, który jak widział, że kobieta na patologii pali, to dawał wypis. I powiem wam, że miałam mieszane uczucia - początkowo ! Potem doszłam do wniosku, że taka kobieta liczy na pomoc, zajmuje miejsce, których tam akurat brakowało a sama truje swoje nienarodzone dziecko i do tego inne , bo paliła w kiblu i nie dało się tam wejść - smród i niedobrze od razu.
milky way lubi tę wiadomość