Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/2d204422dcb115d0]
[/URL]
Halo halo dzis byłam na wizycie tak prezentuje sie moje 8 cm szczęścia !!milky way, palma, polkosia, Isia86, guerretenshi, cudek2, Nulka, kwiatuszek12345, Chamomilla, brylancik, Izieth lubią tę wiadomość
-
Kurczę aż 8 cm?! Wow. Ciekawe ile teraz mój maluch będzie rósł. Nawet nie mam pojęcia czego sie spodziewać :p
Czytam Was sobie spokojnie na przystanku. I mnie jakieś robactwo oblazlo. Brrrr. Masakra! Jadę do domu zjesc pierogi. Uwielbiam czytać od Was same dobre informacjeNika , cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Kurczę aż 8 cm?! Wow. Ciekawe ile teraz mój maluch będzie rósł. Nawet nie mam pojęcia czego sie spodziewać :p
Czytam Was sobie spokojnie na przystanku. I mnie jakieś robactwo oblazlo. Brrrr. Masakra! Jadę do domu zjesc pierogi. Uwielbiam czytać od Was same dobre informacje -
Branosia jestem w szoku... Umarłabym na takim żywieniu. Cieszę sie dziewczyny, ze wszystke wizyty pozytywne. Ja jestem zmordowana. Prowadziłam warsztaty chemiczne dla dzieciaków z okazji dnia dziecka. Było to na dworze i padał deszcz. Ale dzieciaki strasznie fajne. Można sie było dla nich pomęczyć
-
baranosia wrote:No właśnie był sklepik ale go zamknęli a bufetu brak. Jestem 25km od domu i będę skazana na teściową, mamę i siostrę męża. Ba szczęście mam tu koleżankę ze studiów i wierzę że mnie będzie dokarmiać
Zastanawia mnie skąd ta bakteria i co dalejBakterie sa bardzo groźne dla maleństwa i dobrze ze zostały szybko wykryte ,zycze zdrówka dla ciebie i twego drugiego serduszka
baranosia lubi tę wiadomość
-
Na Praskim w Wawie na patologii jedzenie było okropne, chociaż ilościowo było dużo. Pieczywa to zawsze 5-6 pajd całych, ale do tego 1 plasterek mielonki itp.
Za to już na porodówce na Żelaznej jedzenie było naprawdę smaczne i ogromne ilości
Praktycznie nic mi nie dowozili rodzice ani mąż, tylko owoce i wodę. A najlepiej, że 2 dni po porodzie dostałam smażoną rybę i kapuśniak
Haha
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn