Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudek jest zakaz ale gdzieś wychodzą w kiblu na szczęście nie palą.
Jak mąż leżał na ortopedii to pamiętam jak dziś że przy drzwiach leżał gościu palił na sali i kiepy wyrzucał do kaczki. Nikt nie reagował ani lekarze ani pielęgniarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 10:26
-
Jestem po wizycie dzieciaczki równo rosną maja około 4 cm
widziałam jak się wierciły
słodki widok, niestety zdjęcia nie dostałam:/ moja macica wyglada jak na 15 tc tak powiedział lekarz , zreszta już dużo osób mówi mi ze widać. Prenatalne mam na 18 czerwca.
Koska 88, polkosia, baranosia, kalina123, Isia86, cudek2, milky way, Martusiazabka, Chamomilla, Izieth, Nika , Nulka, brylancik, Magduullina, RedLady lubią tę wiadomość
-
Świetne wieści Polarisa
teraz czekamy na Palme. Nic dziwnego, ze przy dwójeczce juz sie brzuszek pokazał
dziewczyny z brzuszka i kupiliście juz jakieś spodnie ciążowe czy narazie tak sobie jeszcze radzicie? Ja na codzień zawsze chodziłam w spodniach. Teraz mam juz tylko dwie pary w które wchodzę. Teraz na zwolnieniu to nie jest problem ale od środy wracam do pracy i zastanawiam sie w co ja sie będę ubierać
z góra nie mam żadnych problemów ale niestety spodnie...chyba będę musiała w cos zainwestować zaraz.
Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Polarisa, no dwójka musi się gdzieś mieścić
Co do papierosów to dla mnie także to zakrawa na patologię, ale znam mega uzależnioną dziewczynę, która paliła po 20 papierosów na dzień i w ciąży ograniczyła do 2, a potem do 1 na dzień. Ja wiem, że najlepiej całkiem rzucić, ale już lepszy 1 niż 20... Ja nie toleruję w ogóle papierosów. U mnie w rodzinie nie pali nikt, u męża też nie, na szczęście.Polarisa90 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Koska, ja mam z poprzedniej ciąży dużo ciążowych, ale jeszcze za luźne. Może to też kwestia tego, że już rozciągnięte od wielkiego brzucha
Jeansów nie zakładam już, bo mnie cisną, ale zwykle legginsy i dresy dają radę. Po domu też w takich gatkach od piżamy latam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja dzis znow mam sluz podbarwiony na kolor kawy z mlekiem
juz tak bylo dobrze od 2 tyg nic nie bylo i dzis znow
nic mnie nie boli juz nie pierwszy raz tak mam ale sie boje to jz drugi trymestr wiec nie powinno juz byc chyba plamien? Ladne przywitanie w 15tyg
mam nadzieje ze to przez ten upal i duchote...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 11:20
-
Polarisa świetne wieści.
Trochę mi żal że u mnie oba maluszki nie przetrwały, ale teraz bardzo drżę choć o tego jednego.
Byłam u lekarza. Jak powiedziałam że jestem w ciąży bez gadania wypisał L4 do piątku.
Teraz już niestety w pracy wszystko się wyda bo kod B, no cóż.
Kupiłam super portugalski miód w Biedrze, cytryny imbir i zamierzam się kurować.
Oby tylko z dzieciątkiem było wszystko dobrze.
Ja mam prenatalne na 13go;)Polarisa90 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Nel@ wrote:A ja dzis znow mam sluz podbarwiony na kolor kawy z mlekiem
juz tak bylo dobrze od 2 tyg nic nie bylo i dzis znow
nic mnie nie boli juz nie pierwszy raz tak mam ale sie boje to jz drugi trymestr wiec nie powinno juz byc chyba plamien? Ladne przywitanie w 15tyg
mam nadzieje ze to przez ten upal i duchote...
mi gin wczoraj powiedział, że jak jest żywa krew i to w dużych ilościach to wtedy można się zacząć martwić, a tak to nie powinno się nic dziać. także główka do góry, a jak się mocno stresujesz to dla świętego spokoju idź sprawdzić czy z maluszkiem wszystko okey
polkosia, Nel@, Izieth lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Milky, miałam o to samo pytać. Gdyby to było pierwsze dziecko, wiadomo często wyczekane, upragnione, to trochę inaczej, a jak już 4
Też chcę mieć dużą rodzinę, ale ojciec i mąż w tym wszystkim jest mega ważny.
Isia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
czeeekam z niecierpliwością na wizyte
ja też nosze legginsy i dresy, mam jedne jeansy które są ok ale przez upały ich nie zakładałam. poza tym mi też właśnie spodnie sprzed ciązy teraz uciskają brzuch i wole ich nie nosić.
zjadłam super ekstra zupkę warzywną, ale ciągnie mnie bardzo do bobumogłabym jeśc wiadrami
wczoraj rzuciłam się na fasolkę na masełku i z bułką tak jakbym przez miesiąc nie jadła
jeszcze truskaweczki zaraz zjem i będzie gitarrraaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja widze jak moj czesto wyjezdza, jaka lipa wszystko na jednej glowie, a tylko jedno dziecko! W dzien srednio grzeczne a i w nocy trzeba wstac nakarmic i utulic. Jakbym miala to pomnozyc razy 4, to nie wiem, jak to ogarnac... wiadomo starsze dzieciakito inne problemy, ale roboty z nimi podejrzewam tyle samo!
Poza tym to troche nie fair, ze on Szczesliwa tak obarcza wszystkim... a Szczesliwa Ty sie wydajesz taka suoer fajna spoko babeczka pozytywna.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Witam Gratuluje wizyt i tak dużych już dzieciaczków
Ja leżąc na patologi tez miałam taka laske na sali która czekała na zabieg ponieważ ciąża obumarła i co chwile pytała lekarza czy ona to już może iść zapalić bo 3 miesiące nie paliła a po zabiegu przez 2 dni nie mogła się na palić .U mnie też nikt nie pali ostatnio mój syn przed marketem widział pana palącego papierosa to się tak na niego dziwnie patrzył że zaczęłam się śmiać. Co do plamieni to ja jestem panikara i pewnie już bym u lekarza siedziała .