Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexxis piekny brzusio.
Ja jeszcze na taki poczekam.
W poprzednich ciazach tez tak bylo. Ludzie dopiero w 7mym mcu zaczeli mi ciazy gratulowac.
Ze starsza w 27tc wygladalam tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f08b0e9674a0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 19:54
Alexxis, Nulka, Okciakowa, Magduullina lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Ale piekne brzuszki.
Ja dzis odebrałam wyniki krwi i tsh 4,6...id razu mnie endokrynolog przyjął i dostałam większą dawkę leku... Eh dziś się trochę stresuje. Ale na zajecie glowy czym innym zrobilam gołąbki z mlodej kapusty niby na jutro ale juz 2 wciagnelammilky way lubi tę wiadomość
-
U nas wszystko ok, dzidzia ma jakies 8cm, niestety nadal nie wiem co mi w brzuszku rosnie ale poczekamy jeszcze troszke i sie pewnie dowiemy;) lozysko w odpowiednim miejscu.
Sprawdzala jeszcze raz kość nosowa i NT, bo mowila ze to nic nie kosztuje i nie boli a można sobie popatrzec.
No i pierwszy raz w zyciu uslyszalam bicie serduszka mojego malenstwa. Cos pieknego!
Chwilo trwaj!!cudek2, Isia86, kalina123, RedLady, Izieth, Nulka lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Alexis przesliczny brzuszek! Prawie cały dzień Was dziś nadrabialam bo miałam chwilę wytchnienia od remontu i przeprowadzki. Tak się cieszę ze Wasze grudniowe prezenciki tak dzielnie rosną
troszkę zazdraszczam Wam brzuszków bo sama jestem jeszcze jak decha.
-
majanna wow super wyglądałaś
ja gdybym teraz była w połowie ciąży to by mnie taki brzuch jak mam cieszył, ale kurde jak na 14 tydz. wydaje mi się spory więc specjalnie go nie eksponuje
a w ogóle to smutno mi się dziś zrobiło bo w 1 ciąży od 6 tyg do końca tak co 1.5-2tyg robiłam fotę brzucha dla porównania jak rośnie a w tej ciąży do tej pory nie mam żadnego
to jednak jest prawda że 2 ciąży się tak nie przeżywa i mija ona gdzieś tam z bokupolkosia lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:No właśnie a bierzecie dalej duphaston? Mi się dziś skończył i lekarz wpisał mi w zlecenie szpitalne bo mówi żebym brała do 16tc
Ja juz nie mam plamien i pytam sie czy moze odstawimy po malu duphaston i luteine a gin mi powiedzial tak samo jak Tobie, ze do 16 tygodnia mam brac, czyli do czasu az bedzie w pelni uksztaltowane lozysko. -
czuję dziś od południa dziwne łaskotanie w brzuchu, pierwszy raz w tej ciąży
czułam ze 2 razy w pracy i czuję teraz jak leżę po kolacji
muszę zacząć obserwować czy będzie się powtarzać w kolejnych dniach bo aż wierzyć mi się nie chce, że tak szybko ale to uczucie jest tak specyficzne że nic innego nie daje takich objawówcudek2, RedLady lubią tę wiadomość
-
Ja z Maciusiem w ciązy zrobiłam sobie (sama
) takie zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cfb63b0a455.jpg
Teraz tez mam zamiar takie zrobićMartwi mnie tylko że niewiele mi brakuje do wyglądania jak wtedy na półmetku
cudek2, baranosia, guerretenshi, kalina123, polkosia, Isia86, Werix, Izieth, zarębinka, palma, Chamomilla, Okciakowa, Alexxis, Nutka-koloru, dora13 lubią tę wiadomość
-
Nulka - bajer!
Laskotanie też czułam kilka razy
Ciężki dzień się szykuje. Mój syn od 5 dni nie robi kupska, brzuch miękki, apetyt w sumie ma. Czopek - nic. Laktulozum - nic. Dieta nic. Jogurt nic. Masowanie nic. Suszone śliwki nic.
Do tego spina z mężem. Rano rzyganie.
CudownieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:17
Nulka lubi tę wiadomość
-
To najlepiej !
Jestem dziś okropnie niewyspana. A wczoraj Padłam jak długa. Do tego jakiej pol km ode mnie wczoraj kolesia dźgnięto nożem o.o nożownik zwiał. I miałam jakas dziwna czujke w nocy. Jakieś dziwnie rzeczy odwalaja sie w tym Szczecinie. Aż strach za tydzien na dni morza iść.
Tez chce laskotanie w brzuchu !! Póki co to czuje tylko rozpieranie i własny puls. Zbieram sie do pracy. Mam nadzieje ze klima już działa.
Co do stroju ciazowego to ja ciagle chodzę jak w pizamie. Wszystko mega luźne (nawet gumka w gaciach mi przeszkadza) i wyglądam jakbym dopiero wstałaWerix, katek88 lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:nulka super pamiątka, śliczne zdjęcia
jaka ty ładna jesteś
ale brzuch na końcu miałaś spooory, choć półmetek tego nie zapowiadał
Miałam równo 100 cm w pasiea na porodówce mówili, że malutki
i taka anegdotka - Maciej urodził sie 28.11 (termin na 15.12) - czyli na pierwszym semestrze moich studiów - dacie wiarę, że w październiku dwie koleżanki nawet nie zauważyły, że jestem w ciąży
cudek2 lubi tę wiadomość