Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym karmieniem to smieszna sprawa... ja sie zarzekalam ze zadnego karmienia, ze okropne, ze piersi beda obwisle, ale im vblizeh porodu to sie zaczelam lamac... po porodzie przystawialam bo mi sie zal zrobilo ze moge dac to co mam najlepszego a nie chce... potem jeszcze mialam nawal, zapalenie i wszystko co sie moze przydarzyc i nie bylo tak, ze to takie przyjemne zawsze...ale jak juz i ja i maly sie nauczylismy, to bylo przecudownie. Najpiekniejsze uczucie jakiego doswiadczylam, nie do opisania, boskie, jak maly tak lezal i sobie jadl, tak slicznie wygladal, najadal sie i zasypial, albo najadal sie i usmiechal taki zadowolony i szczesliwy
cudoz doczekac sie nie mogeeee
Nulka, polkosia, Chamomilla, Izieth lubią tę wiadomość
-
Moja mama mnie karmiła piersią prawie 3 lata hehe..Wiem, że strasznie długo, ale byłam do tego mega przywiązana! Dopiero jak moja siostra zabrała mnie nad morze to przestałam ciągnąć
Dla mnie to jest niezwykłe, myślę że tworzy się też wtedy jeszcze większa więź matki z dzieckiem
Dlatego bardzo chce karmić piersią przynajmniej rok!
polkosia, Werix lubią tę wiadomość
-
To i ja wrzucę swój brzuszek, choc u mnie to on codziennie inaczej wygląda bo mi waga strasznie skacze (np. dziś ważę 1kg mniej jak wczoraj)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d8547a9d00d.jpgAlexxis, polkosia, cudek2, Okciakowa, Nel@, Izieth, brylancik lubią tę wiadomość
-
Witajcie:D
Temat wibratorow zawsze spoko hahaha ale ja bym się bała
My musimy zainwestować w jakis żel bo ja bardzo sucho mam tam na dole
Szarlotka co do bóli ja czasem mam, tylko to są bardziej kłucia;)
Ja dzis przeżyłam chwilę grozy. Bylam na zakupach warzywnych z mamą i malo co nie zemdlalam. Zrobiło mi się tak słabo, odrazu łzy w oczach nie wiem Co się dzieję. Ale Zaraz mi przeszło n a szczęście. Teraz leze i odpoczywam.
Okciakowa lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Alexxis wrote:Mi się dla dziewczynki bardzo podoba imię Aniela, spolszczone imię od łacińskiego imienia Angela
Aaa i jeszcze Nadzieja, po mojej babcicudek2, Nulka, Okciakowa, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Nie zagladalam tu caly dzien i normalnie sie za Wami stesknilam.
Stoje w kuchni, mieszam w garze i nagle mysl: Ciekawe co u Grudniowek.
Moje dziewczyny to Maja i Ada. Imie Maja spodobalo mi sie wieki temu, dzieki Mai Ostaszewskiej. Niestety kiedy urodzila mi sie pierwsza Coreczka imie to nagle stalo sie strasznie popularne. Imie dla drugiej corki Przyszlo do mnie znienacka, ku niezadowoleniu rodziny.
Dla synka podoba mi sie imie Adam. Pasuje do nazwiska, ma jedna fajna forme i jest 'miedzynarodowe'. Gryzie mi sie jednak troche z Adą. Maja, Ada, Adam... Poza tym M. nie bardzo sie podoba.
Poki co jest jeszcze troche czasu, moze cos wymyslimy. Narazie do wyboru imienia podchodzimy bezstrwsowo, poczekamy az potwierdzi sie plec.
Jesli chodzi o kp, to na pewno chce karmic przez pol roku, potem zobaczymy. Starsza karmilam ok 9 mcy, mlodsza 13.
Nulka - sliczny brzuszek. Podobaja mi sie brzuszki w kwiatuszkachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 16:33
Okciakowa, Nulka lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
palma, mnie znowu bolało jak na @..
I też kłucia.
emilkazozz, bardzo ładne imię.
Nulka, śliczny, podobny do mojego.
my też zaraz jedziemy do przyszłej teściowej na grilla. A właściwie na kiełbaskę.
Ja dzisiaj poczułam straszny ból jajników i znowu miałam plamienie, do tego doszedł jeden brązowy skrzep, myślałam, żeby jechać na IP ale już nic się nie dzieje. Jakby to powróciło to wtedy pojadę już na pewno.
Miałam ostatnio bardzo dużo stresu a zwłaszcza wczoraj więc myślę, ze to od tego. Przyjadę do domu i odpocznę.
Nulka, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Nulka piękny brzuszek
Okciakowa, dużo odpoczywaj, mniej sterujących sytuacji mocno Ci życzę, bo wiem, że czasem nie da się nie stresować
Jak ten skrzep był jednorazowy i nie było krwi, to nie ma się czym martwić, będzie dobrzeOkciakowa lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja też z rana nie mam, a wieczorem to jak w 4-5 miesiącu
A wcale się nie objadam. Pewnie te jelita się przesuwają i wypycha wszystko na wierzch.
Jakby któraś miała chęć na żarełko, to dzisiaj na hasło SORRY w pyszne.pl jest 25% zniżkiMy sobie burgery wołowe właśnie zamówiliśmy.
cudek2, Nel@, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn