Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doczytałam własnie (przez przypadek w sumie), że mamy jeszcze jedną aniołkową mamę o której stracie nie wiedzieliśmy (w sumie ona chyba tylko raz tu pisała ale jest na liście na pierwszej stronie) - Ren

Mam nadzieje, że tego typu złe informację sie już skończyło, choc niby od jakiegoś czasu się wydawało, że juz nic złego nas nie spotka i bedziemy tu razem do grudnia
-
Dziewczyny na rękach mam takie placki czerwone i swędzące jak po ukąszeniu komara i nie wiem sama czy coś mnie ukasilo czy to jakieś uczulenie ? Miała tak któraś ? Powiem szczerze ze nie widziałam nawet jednego komara i mały śpi ze mną w sypialni a tylko ja wyglądam jakbym była pokąsaną. Trochę się martwię co to może być...

-
być może jakieś uczulenia na coś Ci wyszło, albo zmiany skórne związane z ciążą - ponoć są częste u ciężarnych. Nie wiem czy wapno w ciąży można pić, bo normalnie poleciłabym wypicie wapna. Ale myślę, że jutro powinnaś się zgłosić do lekarza, chyba że masz możliwe dziś podjechać na IP żeby Cię obejrzeli...Polarisa90 wrote:Dziewczyny na rękach mam takie placki czerwone i swędzące jak po ukąszeniu komara i nie wiem sama czy coś mnie ukasilo czy to jakieś uczulenie ? Miała tak któraś ? Powiem szczerze ze nie widziałam nawet jednego komara i mały śpi ze mną w sypialni a tylko ja wyglądam jakbym była pokąsaną. Trochę się martwię co to może być...
nie czytaj tylko tego co piszą w Internecie na ten temat, bo ja trochę poczytałam i później żałowałam, jak wyskoczyło mi coś na dekolcie - dwa dni smarowałam wazeliną i zeszło
Polarisa90 lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH