Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polarisa90 wrote:Dziewczyny na rękach mam takie placki czerwone i swędzące jak po ukąszeniu komara i nie wiem sama czy coś mnie ukasilo czy to jakieś uczulenie ? Miała tak któraś ? Powiem szczerze ze nie widziałam nawet jednego komara i mały śpi ze mną w sypialni a tylko ja wyglądam jakbym była pokąsaną. Trochę się martwię co to może być...
Ja tak miałam ale na twarzy i samo przeszło dość szybkoPolarisa90 lubi tę wiadomość
-
Szcześliwa ściskam mocno, a łzy lecą po policzkach jak potoki;(((( bądź silna. Miej nadzieje bo ona doda Ci sił.
Ja witam sie w 15 tygodniu, ale bez entuzjazmu przez ta przykrą wiadomość. Pozdrawiam.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
Mnie od kilku dni kłuje brzuch na dole, czasem po prawej stronie, czasem na środku...I czuje takie drętwienie prawej strony
noo i kręgosłup na dole ostatnio nie daje mi zyc
musze sie oduczyć podnosić wysoko ręce bo wtedy tez łapie mnie ból brzucha, ale ciagle o tym zapominam gdy zamykam przed snem moje okno, a ze mam skosy na dachu to niedość ze staje na palcach to wyciągam ręce do góry...
-
Ja miałam równo 10 dni wysypkę na dłoniach i dekolcie. Jak zaczęłam smarować Dermedicem dla niemowląt, antyświądowym, zaczęło zaraz schodzić.
Mocz oddaję do badania co wizytę, ale zawsze jest OKA w pierwszej ciąży ciągle miałam jakieś bakterie, ale nie kazał mi robić posiewu, tylko łykać Urosept jak zacznie boleć i przechodziło.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
"Hej Ja po wczorajszym dniu nadal , trochę w szoku jestem tak szybko to się wydarzyło , samopoczucie dosyć kiepskie w duszy krzyczę , ale tego po mnie nie widać , dobrze się czuje , dziś mnie wypiszą o 8 rano obchód , zapytam się od razu co było powodem poronienia , jak znajdziesz czas to przekarz wiadomość dziewczyną dziekuję za wsparcie to teraz ważne jest dla mnie , pozdrawiam serdecznie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 10:26
-
"Byla Pani doktor powiedziala mi ze zarodek bardzo byl slaby i bardzo malutki i przesTR al sie rozwijac jak na 9 tydzien mial 4 mm na USG mi tego pan doktor jak w sobotę rano bylam nie powiedzial przepisala mi antybiotyk i zero wspolzycia do wtorku do mojwj wizyty u ginekolig juz mnie wypisali jade niedlugo do domu maz z dziecmi po mnie przyjedzie"
-
U mnie tak samo ból brzucha, a lekarz mówi że to więzadłą się rozciągają. Najgorzej jest jak się zapomnę i szybko wstanę lub nie daj boże kichnę- no wtedy to mnie zgina niemalże w pół. A oprócz tego takie dziwne uczucie w kości krzyżowej mam jakby mi się tam wszystko poluzowało i też boli. Wczoraj urządziłam sobie wielkie mycie okien i skakanie po taboretach no i myślałam że się nie podniosę z łóżka. Do wizyty jeszcze tydzień...a ja się ciągle martwię tym bólem brzucha..po każdym usg okazuje się że wszystko ok, a ja za każdym razem panikuję. ehh
-
Niestety te bóle to tylko będą się nasilać. Ja w 3 trymestrze to ledwo chodziłam. Teraz też nie jest najlepiej, spojenie mnie rwie w nocy tak, że spać nie mogę.
Szczęśliwa, jesteśmy z Tobą!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn