Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Baranosia, a czemu tak?
-
Kalina kliknij w zdjęcie to będziesz mieć ciagle. Każdej na forum ucina
Baranosia. Popieram decyzje. Będziesz mieć teraz dużo czasu a nie na ostatnia chwile wszystko. Dopiescisz te prace tak ze nikt Ci nie podskoczy
Kawunia z ekspresu Tassimo. Dostałam pod choinkę i kocham ten wynalazek. A była to latte macchiato z carmelem. Pyszności ! I tez sie czuje lepiej jak rano wypije kawę. Organizm mi nie zamula wtedy cały dzien.
Co do karuzeli to zaczynaja sie w piątek dni morza i co roku rzucam sobie większe wyzwanie. Ale w tym roku skupie sie chyba na gastronomii :p bo beda food tracki -
A my jedziemy po 15.06 do energylandii, ale ja to pewnie wyladuje tylko na karuzelach dla dzieci, dobrze ze kuzynka z dzieciakami jedzie z nami to nie bedzie mi glupio. Ale chociaz maz sie wyszaleje a ja sie bede smiac jak bedzie krzyczal;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Ja od 9:00 czekam pod gabinetem. Zaraz wchodze. Wiem ze tydzien temu ogladalam malenstwo prywatnie i bylo wszystko dobrze, ale mimo wszystko siedzac czuje motylki w brzuchu chyba ze strachu.
-
Nel@ wrote:Kalina123 no to mamy usg w ten sam dzien 12.07
na szczescie ide na 8 rano
ja się jeszcze nie zapisywałam, dopiero na wizycie 28.06 się zapiszę, ale na pewno po południu bo lekarz jest 16-18 a ja muszę po pracy więc pewnie do 17 będę w stresie
już sobie wyobrażam ten stres brrr -
Ja juz po;) wszystko ok, maluch tak ogromny i nadrobil ze termin wg usg teraz 29.11, ale zostaje przy 4.12
oczywiscie wizytowka zeby miedzy 20, a 24 tyg zrobic przeplyw krwi i takie tam, czyli pewnie prenatalne. Ale watpie zebym sie do niego wybrala 50 km ode mnie po to zeby zaplacic 150 zl, gdzie 100m od domu mam moja prywatna i bierze 120zl. Masakra z tymi lekarzami, robia z poradni k maszynke na pacjentki prywatnie.
Ja mam tak czesto poniewaz chodze prywatnie i na nfz. Ostatnio na nfz bylam 6 tygodni temu wiec gdyby nie to ze sama z siebie chodze co 2 tyg prywatnie to bym pewnie ledwo wysiedziala z niewiedzy. Akurat teraz wizyty prywatna i na nfz zeszly mi sie na 30.06 wiec bede musiala prywatna przesunac na pozniej. A i tak musze kolo 20.06 isc prywatnie wypelnic wnioski o zasilek rehabilitacyjny to odrazu wizyte mi zrobi. Wiec bezsensu 30.06 isc do dwoch lekarzy;)
Obiecalam sobie ze od lipca bede juz grzecznie chodzic prywatnie co 4 tyg i na nfz tez. Trzeba teraz pieniazki odkladac na wyprawke;)Szczęśliwa Mamusia, paradise, dora13, RedLady lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciaza caly czas chodzilam prywatnie ale z zalozeniem ze jak zajde w ciaze to pozniej na nfz tylko pozniej pojawila sie laparoskopia i biochem i szczesliwa ciaza i doszlam do wniosku ze oni znaja dokladnie cala moja historie choroby i atmosfera w tej klinice jest naprawde fajna. Az chce sie tam chodzic i doszlismy z mezem do wniosku ze juz tam zostaniemy do konca zeby sie znow nie stresowac czy inny lekarz nam spasuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 11:35