Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:W ciąży z Klementysią latałam co 10 dni na USG
A teraz to nie mam na to czasu, chociaż bym chciała
Czyli jestem jednak normalna;) myslalam juz sobie czasem ze chyba zwariowalm ze tak czesto latam;) ale widze ze to nie tylko ja;)
Co jakis czas czuje motylki w podbrzuszu, czyzby to to?????polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
baranosia wrote:Mam pytanie do dziewczyn chodzących prywatnie i będących na l4. Na ile lekarz wystawia Wam zwolnienie? Ja mam wizytę co 3tyg i na tyle zwolnienie. I wczoraj usłyszałam, że wyczuł u mnie kasę i dlatego daje mi tak krótkie zwolnienia...
Ja na poczatku dostawalam na 2 tygodnie a teraz pierwszy raz dostalam na miesiac. -
W poprzedniej ciazy inny lekarz niz teraz chodze co 3 tyg i co 3 tyg mialam wtedy wizyte.
Teraz moja gin wystawia mi na 4 tyg i co 4 tyg mam planowana wizyte.
Co lekarz to inna praktyka.
Moja szwagierka chodzila jeszcze do innego i tez na 4 tyg miala wystawiane.
-
Szczesliwa, oby to bylo juz to;)
Wogole nie moge sie juz doczekac az dowiem sie plci i bede mogla szalec z wyprawka;)Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Witajcie
Podjęłam decyzję, że odpuszczam obronę w czerwcu i zostawiam ją na wrzesień. Podobną decyzję podjęło jeszcze kilka dziewczyn mama mnie popiera, mąż neguje no nic jakoś to będzie
Edit. O masakra to już 15tc!polkosia, milky way lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:palma o co chodzi z tą sodą?
ja w pierwszej ciąży ruchy poczulam 16t5d więc wcześnieliczę ze niedługo poczuje choc doskonale juz wiem kiedy nie spi bo wtedy takie dziwne uczucie mam w dole brzucha
palma, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Sikasz na sode jak sie będzie pienic to dziewczynka - o ile dobrze pamiętam
ja w pierwszej ciąży ruchy poczulam 16t5d więc wcześnieliczę ze niedługo poczuje choc doskonale juz wiem kiedy nie spi bo wtedy takie dziwne uczucie mam w dole brzucha
Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnykalina123 A co tam będziesz do jutra czekać, siknij dziś
.E trzy godziny zlecą , i to szybko
.
Muszę gdzieś sobie zapisać tą metodę, może za jakieś 8 miesięcy jak ruszymy do roboty ,to mi się przyda moze sie sprawdzi kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 12:48