Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny! Przesyłam trochę pozytywnej energii bo dziś mam świetny humor i wspaniale się czuje mimo pobudki o 5:30. Chyba dolegliwości pierwszego trymestru odeszły w niepamięć!
Nulka, faktycznie odwalił - mój na szczęście chociaż tym się zajmuje. Czasami moja mama nam pomogą i też ją kąpie kiedy M. ma nockę w pracy. Chodziarz czasami mój też jest bezmyślny - ostatnio chciał w samochodzie zapalić papierosa a oprócz mnie była jeszcze moja siostra w bardziej zaawansowanej ciążycóż - staram się skupiać na jego zaletach w takich chwilach, bo inaczej to byśmy chyba tydzień mieszkali razem a tydzień osobno
ty też staraj się aby pamiętać o chwilach w których jest super - bo jak będziesz chodziła taka napięta to o awanturę nie trudno - a za 3-4 tygodnie i tak nikt nie pamieta o co poszło
Oczywiście nie mówię, żeby tylko go chwalić - facet przecież trochę jak dziecko - raz na jakiś czas trzeba mu dać opier ***milky way lubi tę wiadomość
-
U nas tez roznie bywa ale od kiedy jestem w ciazy kapanie malej na szczescie msm z glowy
Wgl w poprzedniej ciazy duzo leniuchowalam, obiadalam sie, wyczytywalam kazdy sygnal z organizmu a teraz ta ciaza jakos leci mi jak torpeda, ciagle w ruchu..
milky way lubi tę wiadomość
-
Jak tak Was czytam to się zaczynam martwić trochę jak to będzie z tym ojcostwem,żeby chociaż trochę ogarnął ten temat,ale mamy w domu prawie 2-letnia dziewczynkę i tak czasem podpatruje mojego męża jak się zachowuje w stosunku do niej i czasem to aż chce mi sie płakać jak ja tuli albo całuje. Mam nadzieje że co do naszego dzieciaczka też będzie tak samo czuły i troskliwy
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
witam Was miłym akcentem.... Kawy !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8111b36caf4.jpg
Tęskniłam za nią jak cholera
Humor tez mam dobry bo przypomniałam sobie jak pyszna jest bułka z serem, pomidorem i majonezem. Zajadam sie
Zarebianka zdjęcie wziąz mnie zwala z nóg. Chce już zobaczyć moje maleństwo
Alexis wracaj już do domu. Starczy tego szpitala :*
Od wczoraj jest chłodniej i w końcu na dworze do wytrzymania. Oby przez weekend była pogoda. W końcu w piątek grają Alphaville !
Wgl. Lepiej sobie darować karuzele w tym roku, nie ?zarębinka, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzińdybry
Faceci to trudny temat. Ale bezapelacyjnie temat bez którego żyć się nie da
U nas na tapecie temat pt.: "łóżko piętrowe"Tobiaszek suszy głowę, żeby już je kupić no bo przecież dzidziuś będzie mieszkał z Nim w pokoju a na jednym łóżku PRZECIEŻ spać nie będą w związku z tym koniecznie JUŻ musi zostać wymienione obecne na piętrowe :)ech, faceci ...
A u mnie zatkany nos. Nie nieżyt, nie sienny a ciążowy zapchany nos.
Nadrabiając forumowe wydarzenia wczoraj pokazałam Wam Dziecia oraz pozwoliłam sobie dopisać się do tabelki, tak dziś jeszcze chciałam zaprezentować brzuszek
To zdjęcie z dziś sprzed kilku minut. Wieczorem jest jeszcze większy
Jak mnie mdłości odpusciły to zaczęłam jeść dosłownie wszystko łacznie ze słodyczami.
Od wczoraj mocne postanowienie - słodyczy i innych badziewi- noł. W poprzedniej ciąży przytyłam 27 kg. W tej będę mądrzejsza
cati, Izieth, paradise lubią tę wiadomość
-
Palma jutro tez sobie zrobię
Damian sie ze mnie śmieje ze moja historia na YouTube jest zapchana ciąża, małymi dziećmi itp. Zakochalam sie w chłopczyku o imieniu Hendrix.
Co do radzenia sobie z ojcostwem to biorę go za fraku ze sobą do szkoły rodzenia. W końcu oboje jesteśmy w ciazy i oboje będziemy zmagać sie z nowa rzeczywistościąSzczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyguerretenshi jaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaa kawa
A bułka z majonezem (kieleckim) i pomidorem powinna zostac nominowana do nagrody Nobla))
Czekam na koleżankę, która ma wpaść i chyba też wypiję z nią małą czarną
milky way, Izieth, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Palma, polecam Ci jeszcze bardzo ciekawy sposób. Znany już od 2250 p.n.Chr. Należy codziennie oddawać mocz na ziarna pszenicy i jęczmienia. Jeżeli najpierw zacznie kiełkować pszenica, to urodzi się chłopiec, jeżeli jęczmień, to dziewczynka. Proste i sprawdzone, ponieważ jak się okazuje metoda ta ma 85% sprawdzalności. Wykazał to 1939 dr J. Manger
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 09:18
Szczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie
Podjęłam decyzję, że odpuszczam obronę w czerwcu i zostawiam ją na wrzesień. Podobną decyzję podjęło jeszcze kilka dziewczyn mama mnie popiera, mąż neguje no nic jakoś to będzie
Edit. O masakra to już 15tc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 09:37
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość