Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zarębinka wrote:Cześć Mamusie
;( ale jestem głąb kapuściany, chciałam Wam kogoś pokazać a nie potrafię wstawić zdjęcia ;(
Pomożecie?
-
nick nieaktualny
Cati, dziękuję dobra Kobieto
Jeśli się udało, to chciałam Wam moje Panie przedstawić super grzecznego Dziecka w moim brzuszkupłci nieznanej
Dziś pierwszy a w sumie drugi wielki dzień za Nami (pierwszy wielki dzień to dwie krechy na teście) - byliśmy na prenatalnych i wszystko jest OK, mimo, że jestem stara dupa
Maluch ma 13 tygodni i mierzy 8cm
Podczas badania spał sobie słodko. Łukaszek mój Małżonek osobisty widział Malucha po raz pierwszy na ekranie monitora i słyszał serduszko. Wyraz Jego twarzy na której mieszał się lęk, niepewność, ciekawość a najbardziej radość - coś cudownegow nagrodę po powrocie do domu troszkę pobrykaliśmy w sypialni
)) i wiecie co? Ta Jego radość taka szczera kiedy zobaczył Maluszka (Łukasz to mój drugi Mąż a Maluch w moim brzuchu to Jego pierwsze biologiczne Dziecię i stąd ta Jego tak mocno widoczna reakcja) sprawiła, że w jednej chwili puściłam w niepamięć szereg przykrych i denerwujących akcji z Jego strony, akcji o których pisało kilka z Was w chwilach kiedy "faceci to świnie".
Poza tym już kuźwa ryczeć mi się chce
Ściskam Was moooooocno
palma, dora13, Koska 88, milky way, Fuksja90, Werix, AniaKami, Alexxis, Nel@, Polarisa90, cati, paradise, baranosia, Nulka, Szczęśliwa Mamusia, emilkazozz, Chamomilla, Isia86, cindi88, polkosia, RedLady, Izieth, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
zarębinka super dzieciątko
ja tez jestem ciekawa jak mój zareaguje na widok dzidzi podczas USGpojdziemy po 20 tyg na 4D to sobie popatrzymy
ja za to mam jakis zly dzien, rano mdłosci ból głowy, po południu kłucia brzucha i to co chwile ;/ nie miłoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
Dziewczyny
Tak bardzo się cieszę, że jest zdrowywięc teraz, kiedy jest idealne to na co wpływu nie miałam, uczynię wszystko co będę potrafiła, by było szczęśliwym Dzieciem
Mnie wieczorami dopadają czasem mdłości i co dzień mam w ustach taki nieprzyjemny kwaśny smak, nie metaliczny a kwaśny i nie jest to zgagagumy owocowe żuję na potęgę mięta potęguje u mnie mdłości. Z bólem głowy to miałam przeboje 2 tyg temu. Dzień w dzień łeb mi rozwalić chciało i po 7 dniach jak gdyby nigdy nic przeszło.
No i ten nadęty brzuch, twardy i bolący. Ale to nie ważne. Ważne, że Maleństwo zdrowe
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam iść na następne usg bez mojego D. żeby zrobić mu niespodzianke na dzień taty i kupić "córeczka tatusia" lub "synek tatusia" bo na następnej wizycie mam się podobno dowiedziec co tam we mnie siedzi
ale od poczatku D. chodzi ze mną na kazda wizytę i on mówi ze nie ma mowy żeby opuścił chociaż jedna wizytę hah
cati, Izieth, dora13 lubią tę wiadomość
-
Zarębianka ale piękne zdjęcie!
Cati co to za aplikacja do robienia takich podpisów pod zdjęciem?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny