Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kalina123 wrote:tak późno się przemienił? kiedy się dowiedziałaś?
Tylko że bardziej wierzyłam mojej matczynej intuicji i miałam wszystko Unisex ciut różu i duzo błękitu w szafie i tadamTylko jeden lekarz na 3 widział chłopca, ale skoro na 3D stwierdzono, że dziewczynka to uwierzyłam
Edit: Maciek generalnie był wstydliwym dzieckiem i średnio współpracował na USG, żeby zobaczyc jego buzię to mi ta sonda prawie po plecach jechanoZawsze po lewej stronie pepka mialam jego plecki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 22:57
milky way lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Jak sie urodził
Tylko że bardziej wierzyłam mojej matczynej intuicji i miałam wszystko Unisex ciut różu i duzo błękitu w szafie i tadamTylko jeden lekarz na 3 widział chłopca, ale skoro na 3D stwierdzono, że dziewczynka to uwierzyłam
wow nie słyszałam tej historii, nie wiem czy pisałaś
dobrze że nie miałaś cc w narkozie bo można się lekko zdziwić po wybudzeniuniezły szok
-
kalina123 wrote:wow nie słyszałam tej historii, nie wiem czy pisałaś
dobrze że nie miałaś cc w narkozie bo można się lekko zdziwić po wybudzeniuniezły szok
"Ma Pani syna!" "Na pewno?"
Później jak mnie lekarz szył żartował, że jestem ładna w środku może ładniejsza jak na zewnątrz na moja odpowiedź, że liczy się wnętrze przestał że mna dyskutować
Mąż się lekko zdziwił, ale i tak był najszczęśliwszy pod słońcemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 23:19
kalina123 lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:to widzę że miałaś wesołą cesarkę
ale jak juz się oswoiłam to było zabawnie
-
nick nieaktualnyZ kolei moja bratowa rodzila 2 lata temu i przez cala ciaze wszyscy lekarze potwierdzali na usg, ze bedzie chlopak. Tymczasem urodzila dziewczynke:) Mial byc Antoś, a jest Antosia
Bratowa byla przeszczesliwa, bo juz mieli synka i po cichu liczyli, ze druga bedzie dziewczynka. To bylo zabawne jak przyszlam ją odwiedzić do szpitala, a ona z oczami jak 5 zlotych: "To jest naprawde dziewczynka!!! Moge odwinac pieluszke i Ci pokazac jak nie wierzysz!"
milky way, AniaKami, polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam w 16 tygodniu;)
Dzisiaj jedziemy na chrzciny do siostrzeńca mojego męża. Wczoraj robiłam tort z tej okazji, ponieważ zaoferowałam się zamiast prezentu. Jak naucze sie wklejac zdjecia to wrzuce moje wypociny;) 5 kg i ledwo wlazl do lodówki u teściów hihi
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7f09766749f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 07:39
Izieth, Werix, Kushina, anna123, baranosia, milky way, polkosia, RedLady, dora13, Nel@, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość
-
Mascarpone z bita smietana musi dobrze smakowac;) dla przelamania slodyczy jedna warstwa w srodku masy smietanowej o smaku malinowym dr oetkera;) polecam;) sama nie moge sie juz doczekac az zjem kawalek;)))
Mimo ze na slodkie zero ochoty to robiac wczoraj torta slina az do podlogi hehe;)polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Podziele podziele;) adresy poprosze;) starczy dla kazdego;)
Baranosia, to dobrze ze juz lepiej. Jakies podejrzenia co to moglo byc?polkosia lubi tę wiadomość
-
Ania nie mam pojęcia. Na pewno nie przejedzenie bo zjadłam kromkę chleba, roladkę drobiową i łyżkę jarzynowej. Najpierw siedząc myślałam że to jakaś kolka, usiadłam na fotel bujany nogi walnęłam na drugie krzesło i przestało kłuć z lewej strony ale zaczął się silny ból w dole. Teściowa dała mi nospę max pojechałam do domu wyciągnęłam się na łóżku i padłam
-
milky way wrote:Tez dzisiaj ogladalam bodziaki kolorowe 56.... ale tez sie wstrzymuje
tak z miesiac jeszcze to spokojnie.
U nas leci 14tydzien, a nadal wie tylko ksiegowa,fryzjerka i dwie przyjaciolki... brzuszek pomalu widac, a wieczorem tak no...widac dosc mocno. Myslalam ze powiemy w ta srode jak dostane Harmony, no ale wszystko sie przeciagnie jeszcze o tydzien. Jak tak dalej sie bedzoemy zbierac, to sie okaze, ze powiemy i od razu pokazemy narodzone dziecko :DDDD
A we wtorek ide na usg, obczaic ten pecherz moczowy niewidoczny. Rozmawialam z polozna, mowila ze mam nie wymyslac, maluszek jeszcze malenki , jak sie wysiusia to nie widac. No ale pojde i tak, ot dla sw.spokoju. uwielbiam sw.spokojnic sobie bardziej nie cenię
milky way lubi tę wiadomość