Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakuska wrote:Ja tam zazdroszczę
ja zawsze miałam małe "B" i liczyłam na legendarne powiększenie o dwa rozmiary
fakt, powiększyły się, ale bez szału, może pół rozmiaru
Ja też mam raczej małe B, trochę się powiększyły, ale liczę na więcejNiech to w końcu wygląda jak biust
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
kalina123 wrote:oglądałam dziś w sklepach ciuszki niemowlęce i wiecie że nic nie kupiłam, no nie mogłam się przełamać
patrzyłam, patrzyłam i kierowałam się do działu dla starszaków
chyba jeszcze za wcześnie dla mniepolkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
cati wrote:mam niewytłumaczalnego dola.. przygnębiona siedze mimo ze nie mam powodu by byc smutna
co jest...
Hormony... Przejdzie Ci, też tak czasem mam
Baranosia, przejadłaś się? Może espumisan też pomoże?
Kalina, ja nieśmiało spoglądam na ciuszki, dla mnie też jest jeszcze za wcześnie
Witaj Magdalena, prezent idealnie świątecznyJa myślę, że na święta będę już w domu z dzieckiem
cati lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Nulka wrote:Ja wychodzę z przekonania że wszystko mam po Maćku i czekam na poznanie płci. Jak moje przeczucia się sprawdza to wtedy wpadnę w szał zakupowy
no właśnie też tak myślę
ja w sumie sporo tych maluszkowych oddałam, zostawiłam tylko takie najulubieńsze unisexy więc zależnie od płci uzupełnie garderobę o brakujące rzeczyNulka lubi tę wiadomość
-
Tez dzisiaj ogladalam bodziaki kolorowe 56.... ale tez sie wstrzymuje
tak z miesiac jeszcze to spokojnie.
U nas leci 14tydzien, a nadal wie tylko ksiegowa,fryzjerka i dwie przyjaciolki... brzuszek pomalu widac, a wieczorem tak no...widac dosc mocno. Myslalam ze powiemy w ta srode jak dostane Harmony, no ale wszystko sie przeciagnie jeszcze o tydzien. Jak tak dalej sie bedzoemy zbierac, to sie okaze, ze powiemy i od razu pokazemy narodzone dziecko :DDDD
A we wtorek ide na usg, obczaic ten pecherz moczowy niewidoczny. Rozmawialam z polozna, mowila ze mam nie wymyslac, maluszek jeszcze malenki , jak sie wysiusia to nie widac. No ale pojde i tak, ot dla sw.spokoju. uwielbiam sw.spokojnic sobie bardziej nie cenię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 22:38
polkosia lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:no właśnie też tak myślę
ja w sumie sporo tych maluszkowych oddałam, zostawiłam tylko takie najulubieńsze unisexy więc zależnie od płci uzupełnie garderobę o brakujące rzeczymilky way lubi tę wiadomość