Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też oglądam, jakoś tak przy okazji, dla towarzystwa, bo kibicem nie jestem
Krakuska, ja nadal miewam różne bóle, czasem silniejsze, czasem lżejsze, na chwilę obecną nie są niepokojące. Na wszelki wypadek zwiększyła sobie dawkę magnezu
Majanna, śliczne maleństwo
Zarębinka, jak przeczytałam "krew mnie zalała", to zrobiło mi się słabo, nie strasz ludzi
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
baranosia wrote:Ja oglądam.
Zauważyłam że teraz muszę zjeść dużo mniej żeby poczuć się najedzoną. Ale też przez to jestem częściej głodna.
Oo, ja mam dokładnie tak samo. Moja bratowa w ciąży jadła ogromne porcje, ja zaś jem małe, za to co 30-60 minpodobno tak jest też zdrowiej
Edit: no dobra, może przesadziłam z tym co 30 min, prędzej 60-90Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 20:00
-
anna123 wrote:Witajcie ja dzis juz nog nie czuje. Nie dawno wrocilam do domu. Zrobilismy sobie piesza wycieczke po gorach. 13km dalo sie odczuc.
ja przejdę ze 4 w płaskim terenie i mam dosyć
-
Najczesciej, z moich obserwacji to do kitu.
Ale tez malutko mam. Kupowalam szczerze mowiac do szpitala, jakies takie byle jakie za 7 zeta bodziaki itd, to po praniu, przed zalozeniem, szew byl obkrecony do polowy bodziaka np
Albo sprala sie prasowanka itd, ja nie kupyje tam, ale wiem ze sa fani pepco.
Moim zdaniem wcale tak bardzo tanio nie maja, w porownaniu do przecen np w Smyku. Tylko tam trzeba wyczekac.
Dla mnie ta jakosc pepco to taka nędznawa...polkosia lubi tę wiadomość
-
ja nie mam chyba ani jednej rzeczy z pepco
dopiero całkiem niedawno odkryłam gdzie takowy w pobliżu mnie jest, ale nigdy w nim nie byłam
a nie sorry mam chyba 3 pary majtek dla synka bo tam są takie na małe dupki, moja mama je kupowała ale nie jestem pewna czy to stamtąd
słyszałam że czasem są ładne rzeczy
czasem też można trafić identyczne wzory jak np w hm tylko bez metki
o jakości się nie wypowiem -
dla mnie zdecydowanie w jakości prowadzi next i carters
hm, smyk, c&a to loteria, zależy jak się trafi
całkiem spoko są ciuszki w tesco, tylko bez naprasowanek bo te się szybko spierają, ja w ogóle nie przepadam za naprasowankami bo po kilku praniach brzydko to wyglądamilky way lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzieth, Nel@, Dziewczynki
wybaczcie, głupia ja. Przepraszam. Tak, dzień wczorajszy i dzisiejszy do bani. Kiedys plakalam jak byly miedzy Nami krzywe akcje. Dzis zwyczajnie wzielam Tobieho i pojechalismy do ukochanej Cioci. U niej lepiej niz w domu. Teraz szykowanie do snu
i ciszaaaaaa. Cale szczescie weekend juz za nami. Cycki przestaly mnie bolec i sutki tez. Czasem brzuch mi tak nieprzyjemnie twardnieje. Czy to macica sie stawia? Juz? Oo