Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej ale mam do nadrabiania. Mam nadzieję Że dam radę
u mnie jak zawsze weekend pełen roboty. Nigdy nam się nie nudzi. Ogólnie to miałam jakieś pobolewania tak jakby pochwy tam w srodku przez jakis czas ale przeszło. Do wizyty jeszcze trochę a ja juz nie moge sie doczekac heh:D
padam na twarz dzis:(
Pozdrawiam Was całuje:*aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Z lidla sa super ciuszki
tylko wypadaja troche większe (miałam bodziaki 50/56 i młody trochę tonął) Z pepco dostałam kilka i szału ni ma
takie malutkie to serio polecam przejśc sie po lumpeksach ja z wyprawki po Maćku mam pełno nexta george itp. i są naprawdę super i za rozsądne pieniądze a wiadomo, że takie male to ani nie zużyje a rosnie szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 23:14
-
Pepco fatalne jak dla mnie. Kupiłam kilka kaftaników przed porodem, bo nigdzie indziej nie było pod ręką, to może z 2x je założyłam i wywaliłam.
Dla mnie najlepsze to NEXT, Marks&Spencer i H&M. W drugiej kolejności Coccodrilo i ze Smyka. C&A nie powala.milky way, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A no i warto przejść się po lokalnych sklepach, bo niektóre od polskich producentów są naprawdę świetne. U mnie jeszcze GAP króluje, ale w kombinezonach.
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Czesc! Witam się w 15 tygodniu
Dzisiaj wizytacja i podglądanie maluszka. Tylko dopiero wieczorem bo mąż bardzo chciał iść i musiałam ustawić wizytę po jego powrocie z pracy. Nareszcie jesteśmy już też po przeprowadzce i remontach. Teraz czeka mnie rozpakowywanie szpargalow. Nie wiem gdzie ja zachomikowalam tyyyle rzeczy. Wczoraj mąż się zaczął ze swoimi skarpetami w komodzie lokować ale już go uświadomiłam ze komoda zostaje dla dziecka a nie na jego skarpety
Trzymajcie kciukasy za dzisiejszą wizyte!!Buziaki !
milky way, paradise, Nulka, polkosia, Werix, Izieth lubią tę wiadomość
-
W kwestii ciuszków to mam sporo z pepco - ale nie jest mi szkoda koszulki za 7-10 zł jak córa zniszczy. najlepsze ciuszki dla mnie to jednak NEXT, George, TU. Cocordillo też niezle ale porównywanie jakością do Tesco a w Tesco trochę taniej. A jak córka była mała to kupowałam sporo polskich Pinokio oraz Ewa Klucze. Z sieciowek to tylko w cubus'ie kupuje bo hm i Zara za drogie w stosunku do dosyć przeciętnej jakości.
milky way lubi tę wiadomość
-
O, z Zary mam kilka sukienek i kurtek upolowanych na wyprzy
Są cudowne i jakość też super. Ale tak to faktycznie drogość, np.: 39 zł za koszulkę bawełnianą dla półroczniaka... :o
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny.
Nie mogę znieść porannego bólu w podbrzuszu. Pojawia sie zawsze po nocy i potem w ciagu dnia powoli znika. Śpię na lewym boku lub plecach. Już wpycham sobie kołdrę miedzy nogi z nadzieja ze pomoże. Ale w momencie gdzie oczekuje smyrania maleństwa to mnie rozpycha i rozciąga od środka. Wizyta za dwa tygodnie i to bez usg. Zastanawiam sie czy sie na jutro gdzieś nie wkręcić... -
Ja mam dzisiaj prenatalne na NFZ o 12 poproszę o kciuki
baranosia, kalina123, polkosia, Nulka, Nel@, cindi88, Barcia, emilkazozz, Polarisa90, guerretenshi, Chamomilla, paradise lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Trzymam kciuki za wizyty
Śniło mi się, że by przeddzień obrony a ja jeszcze nie napisałam pracy, a że moim promotorem był prezydent Stanów Zjednoczonych to ciężko było się z nim skontaktować, więc natknęłam się na jego żonę idąc z nią do piwnicy do suszarni po pranie (?!) zwierzałam się z mojego problemu, że jutro obrona a ja jeszcze nie skończyłam pracy. Na domiar złego uświadomiłam sobie że jeszcze nie przygotowałam tych zagadnień na obronę. Wspólnie stwierdziłyśmy - pierdolić prace ucz się zagadnień xD dodatkowo byłam zła że to wszystko przez to że obronę przesunęli z 20.07 na 11.07 (o 20:00)
Chyba musze napisac ta prace bo zwariujęWięc do wieczora ide tworzyć
Mam nadzieję, że się zbytnio nie rozpiszecie
baranosia, Izieth lubią tę wiadomość