Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoże przez tą ciąże nie będziemy odczuwać objawów? W końcu każda jest inna
W którym dc Kochana robiłaś betę?
Ja też niestety mam historię w tym zakresie, dwie biochemiczne, jedno poronienie w tamtym roku 7 tc. Mam nadzieję, że teraz wszystko się ułoży i doczekam pięknego dzidziusia.
Trzeba być dobrej myśli a tym bardziej, dopóki się nic złego nie dzieje
I Kochane Moje, pod te święta:
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia
- wiary, radości, miłości, spełnienia!
No i przede wszystkim, 9 miesięcy spokojnych ciążSzyszka1, M@linka, Ruby lubią tę wiadomość
-
Dziś zrobiłam tes. Wyszła bardzo blada kreseczka. Jutro idę na bete. Mam nadzieje, że tym razem będzie wszystko dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 14:06
Szarlotka123, ScarlettKate, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Wita się z wami grudniówka 2015
Pamiętam jak rok temu ja latałam co 48h robić betę i sprawdzać czy przyrasta .. teraz to małe ziarenko za tydzień skończy 4 miesiące.
Chcę wam wszystkim życzyć nudnych ciąż i mile spędzonego tu czasu. Będę tu z sentymentu zaglądać czasami
ps. ani się nie obejrzycie jak będziecie się dzielić informacjami z badań prenatalnych czy 1,2,3 trymestru ajj
ściskam ciepło !! :*M@linka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla, po świętach i do pracy.
Dużo sie przytulajcie i powitamy Cię już na stałe na pewno
Makowa, będę co chwilę sprawdzać wyniki Twojej bety
Pamiętaj, że ja też miałam bladziocha
Miłego dnia Kochane.
Matleena, dziękujemy za miłe słowa, mam nadzieje, że będzie tak jak mówisz
Miałaś wspaniały prezent całkiem pod choinkę
Pozdrawiamy Ciebie i bobasa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:39
Madziulla, Matleena lubią tę wiadomość
-
A ja dzis wizytuje, udalo mi sie zapisac do mojej Pani dr co jest nie lada wyczynem, wiec bralam termin jaki był. Wiem ze to wczesniej ale ja z tych dmuchajacych na zimne
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie, widoczny pęcherzyk 6,1 mm - zarodka na razie nie widać, ale tego się spodziewałam (dziś jest 5 tydz + 0 dni). Zalecenie zwiększenia dawki Duphastonu i luteina dopochwowa i widzimy się za tydzień
Dodatkowo dostałam skierowanie na podstawowe badania Jeszcze chyba jutro zrobię dodatkowo beta hcgSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784