Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj w 11 dpo zrobiłam betę i wyszło 97,27.
Byłam tez u lekarza z powodu leciutkich plamień, ale nie widzi w tym nic niepokojącego.
Kalkulator powiedział, że termin mam na 4 grudnia:)
Agatia, pamiętaj Cię z pierwszych miesięcy moich starań ze strony różowej;)agatia, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Tulipanowa cieszę się, że z fasolka wszystko dobrze Może się stresowałaś przed wizytą u dlatego tak jeść Ci się nie chciało?!
Szarlotka u mnie piersi z dnia na dzień coraz bardziej obolałe, dziś mnie tak dziwnie w podbrzuszu pobolewa (momentami jak na @) i prawy jajnik nie pozwala o sobie zapomnieć. Zwarjuje do poniwdziałku...
Byc moze kochana to bylo powodem braku aptetytu,choc nadal go mam ale nie az tak duzy. Mam nadzieje ze za jakis czas minie:-)Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, zaglądam tu nieśmiało, dziś robiłam bete 119,70
Chciałabym tu z Wami szczęśliwie zostać. W lutym odpadłam z wrześniówek. Może bóg da i teraz mi się również poszczęści...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 21:03
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Witam, zaglądam tu nieśmiało, dziś robiłam bete 119,70
Chciałabym tu z Wami szczęśliwie zostać. W lutym odpadłam z wrześniówek. Może bóg da i teraz mi się poszczęści...
Gratuluję dziewczyny wyników i oby tak dalej do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:57
M@linka lubi tę wiadomość
-
Ruby nie zmieniłam stopki, moja za duża prolaktyna to była pozostałość po poprzedniej ciąży nie zdiagnozowalam tego z obciążeniem a badanie kontrolne prl mam zrobić dopiero teraz po świętach. Wiec jeszcze ewentualnej kuracji nie zdarzylam rozpoczac
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ruby nie zmieniłam stopki, moja za duża prolaktyna to była pozostałość po poprzedniej ciąży nie zdiagnozowalam tego z obciążeniem a badanie kontrolne prl mam zrobić dopiero teraz po świętach. Wiec jeszcze ewentualnej kuracji nie zdarzylam rozpoczac
Powtarzasz jeszcze betę po świętach?
Trzymam kciukiM@linka lubi tę wiadomość
-
Ruby powtarzam w niedziele bo to mój pierwszy cykl zaraz po zabiegu i jest bardzo rozwalony no i musimy miec pewność ze ciąża sie rozwija żeby na darmo organizmu nie faszerować zastrzykami i hormonami. Mój ginekolog dal mi do zrozumienia ze różnie może być.
-
M@linka wrote:Witam, zaglądam tu nieśmiało, dziś robiłam bete 119,70
Chciałabym tu z Wami szczęśliwie zostać. W lutym odpadłam z wrześniówek. Może bóg da i teraz mi się również poszczęści...M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ruby powtarzam w niedziele bo to mój pierwszy cykl zaraz po zabiegu i jest bardzo rozwalony no i musimy miec pewność ze ciąża sie rozwija żeby na darmo organizmu nie faszerować zastrzykami i hormonami. Mój ginekolog dal mi do zrozumienia ze różnie może być.
Wesołych i zdrowych dziewczynyM@linka lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Malineczko, strasznie się cieszę!! Trzymam wszystkie kciuki. Teraz sie uda! Na pewno. W końcu to najlepszy prezent swiąteczny!!!
Behemottka...oby Dziękuję za optymizm i wiarę w powodzenie
Pozdrawiam Cię i życzę wszelkiej pomyślności
-
Dziewczyny życzę wszystkim które zapiszą się do tego wątku nudnych i bezproblemowych ciąż kwitnijcie i cieszcie sie tym krótkim czasem ja nie tak dawno miałam rocznice pierwszego pozytywnego testu teraz moja kochana coreczka ma 4 miesiące i codziennie zasypuje mnie uśmiechami
Trzymajcie sie ciepło i starajcie się wysypiać póki czas
Będę tu do Was zaglądać i trzymać kciuki
Grudniowka 2015Szarlotka123, M@linka, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane, cieszy mnie to, że jest nas coraz więcej
Ja wczoraj wróciłam ze szkolenia, niestety na bete nie zdążyłam iść, zrobiłam ją dzisiaj ale wyniki dopiero ( i tutaj Cię chyba Makowa pocieszę, że nie tylko Ty będziesz żyć w niewiedzy ) we Wtorek.. Chyba zwariuję do tego czasu..
Mam nadzieję, że wzrosła ładnie. Żadnych plamień na razie (tfu, tfu) nie mam ale takich oznak typowej ciąży też aż tak bardzo nie i to mnie trochę martwi. Lekko kręci mi się w głowie, boli mnie podbrzusze, mam typowe bóle małpowe, jajniki też dają o sobie znać, no i piersi zaczęły mnie lekko boleć. Oby to były dobre znaki bo zaczyn am się lekko niepokoić. Wizytę u gina mam w Środę. Jak na razie biorę dupka trzy razy dziennie i mam wielka nadzieje, że wszystko będzie dobrze
Piękne bety, to na pewno są zdrowe ciąże!Ruby lubi tę wiadomość