Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Highlander wrote:Ja po wizycie, widoczny pęcherzyk 6,1 mm - zarodka na razie nie widać, ale tego się spodziewałam (dziś jest 5 tydz + 0 dni). Zalecenie zwiększenia dawki Duphastonu i luteina dopochwowa i widzimy się za tydzień
Dodatkowo dostałam skierowanie na podstawowe badania Jeszcze chyba jutro zrobię dodatkowo beta hcg
Czyli kolejna mała stacja w podróży do bobaska zaliczona - pęcherzyk w macicy - pięknie - jesteście na dobrej drodze. Ja bym bety nie robiła już - dla mnie to badanie to jest normalnie stres ogromny
-
nick nieaktualnyWitam się,
Ja dzisiaj też chciałam polecieć znowu na betę ale dałam sobie spokój
Lady to dobre wieści są
Trzymam kciuki za resztę.
Szarlotka, a jak twoja beta? wiesz , że ja dzisiaj mam też 4 tydzień i 4 dzień także bedą bliźniaki
edit: trojaczki bo Makowa Panna ma tak samo pieknie dziewczyny , oby do przodu dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:39
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Mam!!! 52,84 mIU/ml. Chyba nie jest źle. Trochę mi ulżyło...
jezuuu Makowa przez chwilę aż mi ciśnienie do góry poszło jak zobaczyłam Twój wynik heh - jesteś w ciąży! Oby szczęśliwej - tego CI życzę!
ps. Zamierzasz robić drugą betkę, czy czekasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Ruby u mnie owu była w 18 dc. To też ma znaczenie.
W czwartek idę drugi i ostatni raz
Generalnie chodziło mi o przestroge dla niecierpliwych, że nie ma co latac na betę 9 dni po jak ja to zrobiłam bo czasami dopiero 12 dni po się w krwi pojawiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:15