Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Jakaś marna ta moja beta przy tych waszych wynikach. Mam nadzieje, że chociaż będzie ładnie przyrastać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 16:26
-
Arleta wrote:Witam się z Wami kochane moje,jutro się okaże czy będzie mi dane do Was dołączyć..bardzo bym chciała no i mam dobre przeczucia,dlatego grzejcie mi miejscóweczkę
Betka z wczoraj 14,5 w 26dc/30 trzymajcie kciuki
Witaj Arletka po tej stronie miło Cię tu widzięć - mam nadzieję, że zagrzejemy tu miejsce na dobre a i inne koleżanki do nas wkrótce dołączą
-
Witam i dołączam do wątku:) jestem w 5 tc, beta wczoraj 791, jutro ide na pierwsza wizyte i tak sie na maksa boje bo jestem juz po jednej ciazy pozamacicznej i stracilam jajowod a teraz mnie boli w okolicy jajnika praktycznie od poczatku ciazy no i strasznie schizuje.....trzymajcie kciuki, zeby bylo chociaz widac pecherzyk tam pecherzyk tam gdzie trzeba:)
M@linka, Szyszka1, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja odpadam
U mnie dziś się pojawił @ zatem czas na kwiecień i kolejne starania.
Żeby jeszcze tylko mąż chciał się postarać... uważa że najpierw powinnam po pierwszym dziecku wrócić do pracy w przyszłym roku się postaramy. Bez sensu... jak iść za ciosem to iść, u mnie latka lecą i 30tka w tym roku.
Zatem trzymajcie kciuki w kwietniu. Będę do Was zaglądała. Życzę Wam pozytywnych testów !!!Monia0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzyszka, Makowa, pamiętajcie, ze ważny jest przyrost nie ilość :*
Ja będę miała wyniki dzisiaj.
Miłego Dnia Kochane
Mon, przykro mi, ale kolejny cykl, kolejna szansa
Madziulina, czekamy z Tobą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 08:20
Madziulla, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję Grudnióweczki
Aż się łezka w oku kreci:) tak niedawno sama biegałam na betę, czekałam na pecherzyk, bijące serduszko a już za chwilę będę tulic mojego synka... nie wiem kiedy to zleciało:) wy też nawet się nie obejrzyjcie jak wasze 5 - milimetrowe fasoleczki będą ważyć po 3 kg:)
Z całego serca życzę Wam spokojnych i bezproblemowych 9 miesiecy i samych zdrowych i silnych bobaskow cieszcie się każdym dniem swojego stanu bo mija zdecydowanie za szybko:)
Kwietniowka 2016Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiejsza beta u mnie 80!!!!!!!!!
Także zagaszczam się na dobre 9 miesiecy u Was,jeśli można:)M@linka, Szarlotka123, Szyszka1 lubią tę wiadomość