Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa, to na pewno jest błąd laboratorium!
Powtórz betę jutro i to koniecznie. Nie jest to możliwe na pewno..
A jak test? Ciemniejszy?
Moja Beta wczorajsza 4747, jak na 4 dni to jest fajny przyrost?
Arleta, Jeżyna, witajcie, rozgośćcie się i opowiedzcie coś o sobie
Jeżyna, jak na usg?M@linka lubi tę wiadomość
-
Jest pęcherzyk w macicy 3,7 mm:) zarodka jeszcze nie widać ale w ogóle mnie to nie martwi bo może jeszcze nie być widać a za 3 tygodnie idziemy posłuchać serduszka!!! tak sie że,że tym razem dobrze sie ulokował
Szarlotka123, M@linka lubią tę wiadomość
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1 -
nick nieaktualnySuper Cieszę się bardzo. Teraz już musi być dobrze!
Ja się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam pęcherzyk
Na Zarodek jest jeszcze za wcześnie, mam iść za tydzień albo dwa, wtedy u mnie może będzie już coś widać
Wstawię zdjęcie jak podładuje mi się trochę tel
A który to Twój dpo?
-
Jeżyna gratuluję wspaniałego, ładnie ulokowanego pęcherzyka
Jutro ja idę na pierwszą wizytę i mam nadzieję, że bąbelek będzie książkowy i na dobrym miejscu
szarlotka a jakiej wielkości był Twój groszek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:10
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ab06d944d5.jpg
7 mm według Pani Ginekolog
Daj znać od razu jutro Malinka :*
Tak to wygląda u mnie
W razie bezpieczeństwa bo każdy tutaj może wejść, przeczytać i ukraść zdjęcie wprowadziłam zabezpieczenia
Też tak róbcie Kochane, tak będzie najlepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:14
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Ja też już zmykam. Dziś jeszcze w dobrym nastroju z iskierką nadziei kładę się spać...oby jutrejszy wieczór był równie spokojny i wypełnioniony wiarą w nowe życie...
Dobrej nocy -
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:7 mm według Pani Ginekolog
Tak to wygląda u mnie
Super dziesze sie bardzo
Arleta gratulacje
Dziewczyny trzymjcie kciuki za mnie mocno. co prawda za wczesnie jak na jakiekolwiek objawy ciazy bo to 3 dni po owu. ale czuje sie inaczej jak w poprzednich cyklach
Ja się od wczoraj cały czas czuje taka pełna.... dziwne to.. dziwny brzuch mam... nie potrafię tego opisać. Kluje coś tam trochę czasami. dzis mnie troche mdli.Szarlotka123, M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Super dziesze sie bardzo
Arleta gratulacje
Dziewczyny trzymjcie kciuki za mnie mocno. co prawda za wczesnie jak na jakiekolwiek objawy ciazy bo to 3 dni po owu. ale czuje sie inaczej jak w poprzednich cyklach
Ja się od wczoraj cały czas czuje taka pełna.... dziwne to.. dziwny brzuch mam... nie potrafię tego opisać. Kluje coś tam trochę czasami. dzis mnie troche mdli.
Trzymam kciuki Kochana!!
Szarlotka123, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja jutro wybieram się na badania krwi - dostałam skierowanie od Pani dr więc je wykorzystam, chyba zrobię przy okazji beta hcg - jak już będę się kuła to zawsze będę spokojniejsza
Ja mam dylemat jeżeli chodzi o lekarza.. niedawno się przeprowadziłam do innego miasta i w czasie starań szukałam lekarza który pomoże Nam zajść w ciąże - i taką Panią dr znalazłam i teraz poszłam do niej, ale ona niestety nie pracuje w szpitalu położniczym i nie bardzo chciałabym u niej prowadzić ciążę bo wiadomo że lepiej mieć w szpitalu swojego lekarza. Już nawet znalazłam lekarza który by mi odpowiadał ale nie wiem jak zorganizować "przejście"...
Z jednej strony czytałam gdzieś na forum że moja aktualna Pani dr odsyła później właśnie do tego lekarza do którego chce, ale nic dotychczas mi nie powiedziała. Ja jestem na L4 od początku (plamienia i charakter pracy) i musiałabym się wstrzelić z wizytą u nowego lekarza tak żeby mi przedłużył L4.... jeju sama nie wiem jak to rozegrać, nie chcę poprostu przestać chodzić do tej Pani dr od tak... macie jakies pomysły?
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
zmieniłam sobie mój profil na bardziej radosny i optymistyczny,bo tak się czuję:)mam nadzieję,że tak zostanie już przez całą ciążę!
Miłego dzionka dziewczynki,M@linka już niedługo stresik opadnie:)Madziulla, Szarlotka123, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArleta wrote:zmieniłam sobie mój profil na bardziej radosny i optymistyczny,bo tak się czuję:)mam nadzieję,że tak zostanie już przez całą ciążę!
Miłego dzionka dziewczynki,M@linka już niedługo stresik opadnie:)
tak trzymajArleta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny