Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka123 wrote:Nie, ja zastrzyków nie mam co prawda ale i tak przepisuje mi po kilka opakowań luteiny i dupka bo mam dość duże dawkowanie. Do tego badań niestety nie mam na nfz tylko prywatnie bo mam prywatną lekarkę i są dość drogie ;/
Ja USG miałam w Środę, widać było pęcherzyk, kolejną wizytę (na nfz u innego gina) mam w Poniedziałek ale wątpie, żeby robiła usg bo ona tak wczesnych ciąż nie sprawdza dlatego też poszłam prywatnie i kolejne już u tej mojej 11
Nulka, czemu spanikowałaś?
Spanikowałam, bo liczyłam, że chociaż pęcherzyk będzie. Widocznie ciąża jest młodsza jak zakładałam... Jeszcze wieczorem bolał mnie brzuch i chyba niepotrzebnie przeryłam internet... W pierwszej ciąży tak nie panikowałam jak teraz Tym bardziej, że objawy mam żadne - tylko trochę piersi pobolewają i ciągnie w dolę przucha czasem jakby jajnik ukłuje i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka, sprawiłaś że się właśnie śmieję do monitora
M@linka, jezeli chodzi o leki to raczej jestes dobrze "obstawiona". Teraz wszystko w rękach chyba tylko Boga, zobaczysz że u Nas wszystkim będzie dobrze. Ja też się strasznie boję, ale to właśnie chyba tak jest że będziemy się bać o nasze dzieci już zawszeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Szarlotka123 wrote:Malinka, spokojnie. Wszystko przed Tobą
To ja mam jakiś dupiatych ( za przeproszeniem) lekarzy na nfz chyba. Mnie nie chca zrobić ;/
Jeszcze się pokażą pęcherzyki, zarodki, serduszka, zobaczycie. Najwidoczniej jeszcze nie chcą się ujawniaćSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Niechcacy zalozylam nowy wątek ale juz sie przeprowadzam do Was!
Przedwczoraj, trzy dni przed planowana miesiaczka zrobilam test... Przyczyna prozaiczna- chcialam wziac ketonal bo tak mnie glowa bolala ze myslalam ze oszaleje... A ze sie staramy to ketonal nienajlepiej w razie ciazy. No i dwie kreseczki ale jedna mega blada.
Dzisiaj powtorzylam i dwie eleganckie kreski takze idzie w dobra strone.
Jestem mama osmiomiesiecznego synka a z nieba patrza na nas dwa anioleczki.
Licze ze tym razem sie uda
Jutro ide na bete:D juz przebieram nogami. Jutro jest dzien planowanej miesiaczki:)Szarlotka123, M@linka, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady, bardzo się cieszę, przynajmniej nie myślisz o głupotach Do usług
Nulka, dokładnie, i pewnie przy usg po 12 tygodniu się nie dowiecie czy to dziewczynka czy chłopiec bo się będą zasłaniać
Epic witaj wśród nas Gratulację
milky way, zaraz Ci pewnie moderator usunie bo nie mogą być dwa wątki o tej samej tematyce Ale rozgość się i zostań z nami
Jak jest dzień po to pewnie będzie wysoka, czekamy z Tobąmilky way lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Lady, bardzo się cieszę, przynajmniej nie myślisz o głupotach Do usług
Nulka, dokładnie, i pewnie przy usg po 12 tygodniu się nie dowiecie czy to dziewczynka czy chłopiec bo się będą zasłaniać
Epic witaj wśród nas Gratulację
milky way, zaraz Ci pewnie moderator usunie bo nie mogą być dwa wątki o tej samej tematyce Ale rozgość się i zostań z nami
Jak jest dzień po to pewnie będzie wysoka, czekamy z Tobą
Z Synkiem do końca nie byliśmy pewni bo tez tak dziwnie sie ułożył jeden lekarz widział chłopca dwóch dziewczynka (w tym 3d) a tu jednak chłopak (a miałam takie przeczucie) -
Witam się nieśmiało... Podczytuję was od kilku dni bo wygląda na to, że zostanę grudniówką 2016 :)Jest to dla mnie duże zaskoczenie, ale powoli oswajam się z tą myślą. Za 10 dni mam wizyte u gina to się wszystko okaże. Pozdrawiam dziewczyny
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
EP!C wrote:Hej hej, witam się dzisiaj zobaczyłam dwie krechy mam już 9miesięczna corcie buziaki
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Cześć dziewczyny,dziś zrobiłam drugi test ciążowy i wyszedł pozytywny,jeszcze będę robić test z krwi w poniedziałek ale pomyślałam że może już do Was zajrzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 06:23
Szarlotka123, Arleta lubią tę wiadomość